Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δε θα ανοιξει ρουθουνι. ο πουτιν εχει διευθετησει ηδη το θεμα με τα κεφαλια που διοικουν τον ουκρανικο στρατο.
νομίζω ότι ο στρατός τους είναι παρωχημένος
όπως και να έχει δεν συγκρίνεται με τον ρώσικο

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οπότε κάνω αποιδεολογικοποιημένη ανάλυση,ΟΚ,ευχαριστώ πολύ.

Όσο για τους ρώσσους,ούτε κρύο,ούτε ζέστη.Δεν με πολυαπασχολούν.Για τους ναζί και τους φιλελέδες όμως στο Κίεβο,για τα δικά μας καθάρματα όπως και για τους μέντορες τους,αυτοί με απασχολούν και με παρααπασχολούν.ΨΟΦΟΣ λοιπόν και ας τους λιώσει η πουτινική Ρωσσία.

είσαι ο πρώην supermouse, γι' αυτό σε λένε ποντικούλη?

Εντάξει ρε συ, όλους μας σόκαρε και μας ανησύχησε η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

Shit happens.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
και αποτέλεσμα καθαρών εκλογών να είναι, που δεν το αποκλείω, δεν θεωρώ οτι γίνεται νοθεία στην κάλπη,

το σύστημα είναι στημένο.

Πούτιν/Μεντβέντεφ εναλλάσονται στις δύο ανώτερες θέσεις.

Εδώ σου λέει σήμερα πήγε να γίνει αντιπολεμική διαδήλωση στην Μόσχα και την διέλυσαν.

Ούτε κι εγώ εννοώ πως γίνεται νοθεία στη κάλπη, αλλά κι αν γίνεται είμαι σίγουρος πως ο Βλαδίμηρος δεν θα το θέλει διότι φοβάται κανένα 80% που θα τον κάνει ρεζίλι διεθνώς!
Άλλο μπας και τίποτα μικρά στελέχη και σε απομονωμένες επαρχίες ίσως και να κάνουν για να φανούν αρεστοί, "πουτινικότεροι" του Βλαδίμηρου.
Και επί Χούντας στο δεύτερο δημοφήφισμα (του 1973) είχε συμβεί κάτι παρόμοιο.

Η ουσία είναι αυτό που ανέφερες, πως το σύστημα είναι κοινοβουλευτικός απολυταρχισμός, όπου απλά ο "Αυτοκράτορας" κάθε τόσα χρόνια απαιτεί την επανυπερψήφισή του από τους υπηκόους του, οι οποίοι δεν έχουν και άλλη επιλογή...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Σύντροφε, υπάρχουν δύο τρόποι να δεις την εξέλιξη στην Ουκρανία, ο ιδεολογικός και ο γεωπολιτικός:

1. Στο ιδεολογικό μέρος, η Ευρωπαική Ένωση που είναι μία συνένωση δημοκρατικών ανεπτυγμένων κρατών με υψηλής ποιότητας κοινωνικό κράτος (στο μεγαλύτερο μέρος της, υπάρχουν και εξαιρέσεις...) ανταγωνίζεται για Lebensraum με ένα συντηρητικό απολυταρχικό κράτος στο οποίο παίζουν ακόμη με τον ορθόδοξο χριστιανικό μυστικισμό (σε αυτό τους μοιάζουμε και γι' αυτό και ταυτιζόμαστε με τους Ρώσους). Νομίζω είναι σαφές ποιός θα επικρατήσει ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ. 

Ποιός; οεο

http://[URL unfurl="true"]www.defencenet.gr/defence/sites/default/files/styles/830x420/public/GALLERY/KinezosYPEJ.JPG[/img[/URL]]

Αυτός! 1-0

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Στα σοβαρά τώρα,περίμενε κανείς οι ρώσσοι να κάτσουν σα μαλάκες σε αυτό το ζήτημα?Να χάσουν εντελώς την Ουκρανία επειδή ένα μάτσο ναζίδες και φιλελέδες(όχι πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους)πήραν την εξουσία στο Κίεβο με τις πλάτες ΕΕ και ΗΠΑ?

Ας αφήσουν λοιπόν τους ακραίους ιδεολογισμούς μερικοί περι Πούτιν που δεν κερδίζει καθαρά τις εκλογές και τα ρέστα,η περι ολιγαρχών και σια.Ας κάνουν το ελάχιστο τουλάχιστον τύποι σαν τον Κλίτσκο και ας σεβαστούν την συμφωνία περι κυβέρνησης εθνικής ενότητας ΜΠΑΣ και τερματιστεί η κρίση(χλωμό πλέον).

Τα υπόλοιπα είναι του κώλου.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
νομίζω ότι ο στρατός τους είναι παρωχημένος
όπως και να έχει δεν συγκρίνεται με τον ρώσικο

βασικά ο στρατός τους είναι από άποψη υλικού μάλλον ξαδελφάκι του ρωσικού, απλά δεν ξέρω αν έχουν διάθεση (όλοι) να πολεμήσουν. είναι και λιγότεροι.

και βέβαια ο ρωσσικός δεν συγκρίνεται με τον αμερικάνικο, αλλά οι αμερικάνοι βαριούνται, έχουν ήδη πολεμήσει αρκετά τελευταία και φοβούνται και το nuclear option.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ο Πούτιν ξέρει να παίζει! Το θέμα είναι μην κάνουν οι άλλοι καμμία σπασμωδική κίνηση!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οπότε κάνω αποιδεολογικοποιημένη ανάλυση,ΟΚ,ευχαριστώ πολύ.

Όσο για τους ρώσσους,ούτε κρύο,ούτε ζέστη.Δεν με πολυαπασχολούν.Για τους ναζί και τους φιλελέδες όμως στο Κίεβο,για τα δικά μας καθάρματα όπως και για τους μέντορες τους,αυτοί με απασχολούν και με παρααπασχολούν.ΨΟΦΟΣ λοιπόν και ας τους λιώσει η πουτινική Ρωσσία.

ρε ειναι δυσκολο να βγει το μεροκαμματο την σημερον ημερα μην ζητας και πολλα...

www.athensvoice.gr/article/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82-web/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1]http://www.athensvoice.gr/article/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82-web/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1[/url]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ποντικέ μόλις έγινες λίγο πιο μετριοπαθής και σοβαρός στις αναλύσεις σου από τον "ακατανόμαστο".
Κάτι είναι κι αυτό...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Προβλεπω να κλεινει την "κανουλα"  του αεριου και να ξεπαγιαζει η Ευρωπη
Α ρε Αντωνακη.....δεν χαρηκεs την μειωση  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ποντικούλη αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις (ή κάνεις πως δεν μπορείς να καταλάβεις) είναι πως ποσοστό 60+% ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι αποτέλεσμα "καθαρών" εκλογών παγκοσμίως! ;)
Με την έννοια που τις εννοούμε στην δημοκρατική Δύση τουλάχιστον.
(Η τελευταία φράση ήταν για να σε εκνευρίσω. :grin:)

Πρώτον δεν είσαι δύση............
Δεύτερον δεν είσαι δημοκρατική...............
Τρίτον τι θα πει 60% δεν κάθεται. Πόσο μαλάκας είσαι; Από που τεκμαίρεται αυτό;
Τέταρτο σε χώρα 320 εκατ. 2 κόμματα είναι δημοκρατικό μετην λογική σου; Η ρωσία έχει 40 μπαι δε γουευ
Πέμπτον, δηλαδή τώρα που στην ελλάδα τα ποσοστά πολυδιασπώνται έχουμε περισσότερη δημοκρατία όπως λέει η λογική σου ή λιγότερη;

Να συνεχίσω ή κατάλαβες ότι σε ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ παραχώνεις 10 μαλακίες μαζεμένες;;;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ναζίδες και φιλελέδες(όχι πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους)

έχω μία απορία. Οι Δυτικοί το 41 γιατί δεν τη φέραν στον Στάλιν μαζί με τον Χίτλερ?

ερωτήματα που με απασχολούσαν από παιδάκι.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
έχω μία απορία. Οι Δυτικοί το 41 γιατί δεν τη φέραν στον Στάλιν μαζί με τον Χίτλερ?

όντως κηρυξαν πόλεμο μόνο στον χίτλερ
καλό ερώτημα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Γιατί ο Στάλιν φαινόταν τυπικά ως ουδέτερος και καταδίκαζε τον πόλεμο ως ιμπεριαλιστικό.Στην πράξη βέβαια επιτέθηκαν μαζί με το Χίτλερ στην Πολωνία.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Οι Δυτικοι χωρις την συμβολη των ΗΠΑ θα ηταν επαρχια του τριτου ραιχ τωρα  :rolleyes:

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6

Ήταν ήδη σε πόλεμο με τον Χίτλερ,κατ'αρχήν.Απο το 1939 συγκεκριμένα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Προβλεπω να κλεινει την "κανουλα"  του αεριου και να ξεπαγιαζει η Ευρωπη

Ότι νά 'ναι!
Μετά βέβαια όταν η Ευρώπη δεν θα πληρώνει για το αέριο που δεν θα παίρνει από την κλειστή κάνουλα, η Ρωσία θα χάσει ίσα με το μισό ετήσιο ΑΕΠ της οπότε οι Ρώσοι θα τρώνε το αέριο που θα περισσεύει!

Το Ιράν είναι ισάξιος παίχτης της Ρωσίας στο ενεργειακό και του είχαν κόψει τις εξαγωγές εντελώς χωρίς καν να αυξηθεί η τιμή του μπρεντ! Η "αγορά" αυτορυθμίστηκα άμεσα και μόνο ο εξαγωγέας έχασε.
Δηλαδή η Ρωσία θα "επιβάλει κυρώσεις" στον εαυτό της; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom