Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μα δεν είναι μόνο στρατιωτικά ανώτηρες οι ΗΠΑ, είναι και οικονομικά και τεχνολογικά!
Να μου έλεγες πως έχουν οικονομικό πρόβλημα με την Κίνα που τους έχει αγορασμένα τα άπειρα κρατικά ομόλογα να το δεχθώ, αλλά με την Ρωσία τώρα;

Τα μόνα προϊόντα που εξάγει η Ρωσία είναι υδρογονάνθρακες και πουτάνες! :cheesy:
αυτο που θελω ν πω ειναι απλο
εαν ειμαστε ο ενας απεναντι στον αλλο τα σπιτια μας και τσακωθουμε,,κι εγω εχω μια ατομικη βομβα παλαιου τυπου κι εσυ δεκα νεου τυπου.και σουριξω εγω κι εσυ εμενα,κι οι δυο σκονη θα γινουμε,,,,,τωρα ποσο πιο λεπτη σκονη ο καθεις,λογω τεχνιλογιας,οπως καταλαβαινεις δεν εχει σημασια,,
αυτη ειναι κι η δυναμη της ρωσιας,που η κινα δεν την εχει
αν παιξεις ταβλι μ εναν βαρεων βαρων πυγμαχο κ τον κερδιζεις,κι αυτος θελει να κερδισει,σε παιζει μποξ,και στ αρχιδια του το ταβλι(η οι αγορες),,,
γι αυτο πιστευω οτι θα ληξει η κριση ομαλακαι συντομα
απλα η εστια ανταραχης θα ειναι μονιμη στο μελλον,και θαναι busy η Ρωσσια ,ωστε να μην ασχολειται κι αλλου.. ;)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ο Σταλιν ειχε πει ο θανατος ενος ανθρωπου είναι μεγαλη τραγωδία ο θανατος εκατομμυρίων ανθρώπων απλή στατιστική .
καλο μουνι ητανε κι αυτος.....
τι μαθαινιες ρε μαν εσυ πουσαι κ του σκληρου πυρηνα?
τι λενε οι ρωσσοι?που θα πανε τη φαση?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ο Σταλιν ειχε πει ο θανατος ενος ανθρωπου είναι μεγαλη τραγωδία ο θανατος εκατομμυρίων ανθρώπων απλή στατιστική .
ο μεγαλος πετροσ τον γιο του και διαδοχο συντροφε ξερης τιν τον εκανε εση σιγουρα σιντροφε!!! εδο μεσα τα χαιβανια απο ροσικα νιετοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ροσικη κατασταση ενοο!!! Υ.Γ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΝΤΕΣΑ  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
φιλε και την ανατ ευρωπη την ξερω σαν την παλαμη μου,οποτε δεν εχει κατι παραπανω να μου πει το ποστ σου
ποιο το νοημα δεν εχω καταλαβει ακομα,αυτα που λες κι εσυ κι ο τραντανας η πως λεγετε...δεν εχει διαλυθει καθε εννοια κανονικης ζωης στο 60-70% των κατοικων της νοτιας ευρωπης?

ο κοσμος του πρωην υπαρκτου σοσιαλισμου είναι εξοικιωμενος στις ελλειψεις υλικων αγαθων και εχει τις αναλογες αντοχες.
Τα κρατη αυτά στην πλειοψηφια τους εχουν ελαχιστο εξωτερικο δανεισμο σε σχεση με την ελλαδα.
Η γνωστη ρηση που για πολλα χρονια ξεστομιζαν αμόρφωτοι τηλεοπτικοι παπαγαλοι "δεν θα γινουμε βουλγαρια", "μισθοι ρουμανιας" κλπ φανταζει πλεον ειρωνια  :S

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Μα δεν είναι μόνο στρατιωτικά ανώτηρες οι ΗΠΑ, είναι και οικονομικά και τεχνολογικά!
Να μου έλεγες πως έχουν οικονομικό πρόβλημα με την Κίνα που τους έχει αγορασμένα τα άπειρα κρατικά ομόλογα να το δεχθώ, αλλά με την Ρωσία τώρα;

Τα μόνα προϊόντα που εξάγει η Ρωσία είναι υδρογονάνθρακες και πουτάνες! :cheesy:
Ειναι η πιο πλουσια χωρα σε ορυκτο πλουτο ασχετα οτι τα περισοτερα της κοιτασματα ειναι ανεκμετάλλευτα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
κοίταξε.. εξαρτάται τι εννοείς διάλυση.... αν εννοείς ότι δεν μπορεί πλέον να ψωνίζει δέκα κιλά μήλα και να πετάει τα 8 κιλά κάθε βδομάδα ή τρία καρπούζια και να πετάει τα δύο ή να έχει ντελίβερι κάθε βράδυ ή στην ταβέρνα να παραγγέλνει τον μισό κατάλογο ναι διαλύθηκε... όπως επίσης διαλύθηκε η ζωή κάτι τυπάδων που ζούσαν από τα νοίκια που εισπράτανε από τα ακίνητα που είχε αφήσει ο μαυραγορίτης παπούς...

Μπορείς να μου πεις σε τι φταίξανε οι ιδιοκτήτες ακινήτων για την τωρινή κατάσταση
Αυτοί ρίξανε τη χώρα έξω;
Μετά τους ελεύθερους επαγγελματίες να καταργήσουμε και τους ιδιοκτήτες. Να γίνουμε όλοι υπάλληλοι των 300€ στα LIDL ή τσιμπουκοπνίχτες γκόλντεν μπόις στην κρατικοδίαιτη φάρα των εγολάβων και των επιχειρηματιών που ζούσαν μόνο με κρατικά λεφτά...

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ο κοσμος του πρωην υπαρκτου σοσιαλισμου είναι εξοικιωμενος στις ελλειψεις υλικων αγαθων και εχει τις αναλογες αντοχες.
Τα κρατη αυτά στην πλειοψηφια τους εχουν ελαχιστο εξωτερικο δανεισμο σε σχεση με την ελλαδα.
Η γνωστη ρηση που για πολλα χρονια ξεστομιζαν αμόρφωτοι τηλεοπτικοι παπαγαλοι "δεν θα γινουμε βουλγαρια", "μισθοι ρουμανιας" κλπ φανταζει πλεον ειρωνια  :S
δεν θα γινουμε βουλγαρια,γιατι απλα οσο παμε εμεις στον πατο,ο πατος κατεβαινει κι αλλο
η βουλγαρια θα γινει τυνησια,οποτε εμεις σαν βουλγαρια του χτες  θα απεχουμε,απο την βουλγαρια του αυριο παλι
αλλα θαμαστε στα σκουπιδια,,,,επισης  :S

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
καλο μουνι ητανε κι αυτος.....
τι μαθαινιες ρε μαν εσυ πουσαι κ του σκληρου πυρηνα?
τι λενε οι ρωσσοι?που θα πανε τη φαση?
Αυτο που θα συμβει συντομα ειναι να χασει η Oυκρανια την χερσονισο της Κριμεας.Ειναι σε σταση αναμονης και περιμενουν ενα καλο λογο να κανουν το ντου

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ο μεγαλος πετροσ τον γιο του και διαδοχο συντροφε ξερης τιν τον εκανε εση σιγουρα σιντροφε!!! εδο μεσα τα χαιβανια απο ροσικα νιετοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ροσικη κατασταση ενοο!!! Υ.Γ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΝΤΕΣΑ  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αυτο εννοεις???

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Μπροστα σε αυτο που εκανε ο Σταλιν στον γιο του δεν ειναι τιποτα

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
όπως επίσης διαλύθηκε η ζωή κάτι τυπάδων που ζούσαν από τα νοίκια που εισπράτανε από τα ακίνητα που είχε αφήσει ο μαυραγορίτης παπούς...

O κομαντάντε τραβατρόμπας έχει λαμπρό μέλλον στο εκκολαπτόμενο σοβιέτ..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλα γιρισε το μορο απο τα ψονια μου φερε την λιπιτερη  :S :S :S :S παλι γλιφομουνι :S :S :S :S :S  επανερχομε τα μεσανηχτα θα σας πο για τον τροκτικο πολεμο και τον γαιδουρειο ιπο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μπροστα σε αυτο που εκανε ο Σταλιν στον γιο του δεν ειναι τιποτα
ε οχι και τιποτα !!!!! συντροφε!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: βαλτους στην ροσικη κατασταση συντροφε σε παρακαλο !!!!!!!!!!!!μπας και τσιμπισει και κανενας αλλος σχετικος και γουσταρουμε εδο μεσα :rockon: :rockon: :rockon: με καλη το γληφομοθνι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οι μαλακιες πληρονονται ανατολικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εν τω μεταξύ τόσο οι νεονάζουλοι του φόρουμ όσο και οι φιλελέδες φίλοι τους περάσαν στο ντούκου και την απαγόρευση της ελληνικής γλώσσας απο τα καραφλά πουλέν τους στο Κίεβο...Άλλη μια θυσία στον αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό κι έτσι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τεντιμποι τι θα γινει θα απαντησεις??? :grin: :grin: :grin: :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Εν τω μεταξύ τόσο οι νεονάζουλοι του φόρουμ όσο και οι φιλελέδες φίλοι τους περάσαν στο ντούκου και την απαγόρευση της ελληνικής γλώσσας απο τα καραφλά πουλέν τους στο Κίεβο...Άλλη μια θυσία στον αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό κι έτσι.
Τι πρόβλημα να έχουν οι εδώ νεονάζουλοι? Αυτοί την έχουν ξεσκίσει την έρμη τη γλώσσα εδώ και χρόνια..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν απαγορεύτηκε η ελληνική ή οιαδήποτε άλλη γλώσσα. Αυτά που αναφέρονται παραπάνω είναι ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ νόμων και όχι νόμοι. Και ούτε νομίζω ότι θα τολμησουν να καταργήσουν ΟΛΕΣ τις μειονοτικές γλώσσες, παρά μόνο την ρώσσικη (όπως είχε γίνει επί Τζούλιας -και αν) γιατί θάχουν προβλήματα με τις γειτονικές χώρες (Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία ) και δεν τους παίρνει για τέτοια.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom