Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ρε τύπε αυτό έχει να κάνει με το πως ο Ομπάμα είναι σίγουρο πως σε 2,5-3 χρόνια ΔΕΝ θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ σίγουρα, ενώ ο Πούτιν θα είναι πρόεδρος (η πρωθυπουργός προεδρεύων) της Ρωσίας για όσο ζήσει πιθανόν.
Αυτό δεν αποδεικύει πως η Ρωσία είναι πιο ισχυρή από τις ΗΠΑ, απλά υποδηλώνει το είδος της εκεί "δημοκρατίας".
δηλ ο ομπαμιας αποφασιζει για κατι στις ηπα,σε σχεση με την διεθνη σκακιερα ειδικα? :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε τύπε αυτό έχει να κάνει με το πως ο Ομπάμα είναι σίγουρο πως σε 2,5-3 χρόνια ΔΕΝ θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ σίγουρα, ενώ ο Πούτιν θα είναι πρόεδρος (η πρωθυπουργός προεδρεύων) της Ρωσίας για όσο ζήσει πιθανόν.
Αυτό δεν αποδεικύει πως η Ρωσία είναι πιο ισχυρή από τις ΗΠΑ, απλά υποδηλώνει το είδος της εκεί "δημοκρατίας".
το περιοδικο το ξερης????  ξερης να διαβαζεις?????? :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
φιλε και την ανατ ευρωπη την ξερω σαν την παλαμη μου,οποτε δεν εχει κατι παραπανω να μου πει το ποστ σου
ποιο το νοημα δεν εχω καταλαβει ακομα,αυτα που λες κι εσυ κι ο τραντανας η πως λεγετε...δεν εχει διαλυθει καθε εννοια κανονικης ζωης στο 60-70% των κατοικων της νοτιας ευρωπης?

ναι φιλε ετσι ειναι. τραμουντανας λεγεται  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
εγω σου λεω οτι στην ελλαδα αρκετοι εχουν λεφτα και ας κλαιγονται σε σχεση με υπολοιπη ευρωπη. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δηλ ο ομπαμιας αοφασιζει για κατι στις ηπα,σε σχεση με την διεθνη σκακιερα ειδικα? :2funny:

Μα αυτό λέω! Η σύγκριση γίνεται μεταξύ Ομπάμα και Πούτιν και τεχνηέντως αποφεύγεται η σύγκριση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ! ;)

Να δεχθώ λοιπόν κι εγώ πως ο Ομπάμα είναι μαριονέτα του "συστήματος" και ο ίδιος δεν μπορεί ούτε να ξενογαμήσει χωρίς να τον κάνει ρόμπα η γυναίκα του! Το ευχαριστήθηκες;
Πες μου τώρα ποιά είναι μεγαλύτερη δύναμη μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, από ΚΑΘΕ άποψη!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
το περιοδικο το ξερης????  ξερης να διαβαζεις?????? :2funny: :2funny: :2funny:

Να διαβάζω ξέρω (εσύ ελέγχεται αν ξέρεις να γράφεις, αλλά δεν είναι του παρόντος), αν μου έβαζες και λινκ θα με βοηθούσες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φιλε και την ανατ ευρωπη την ξερω σαν την παλαμη μου,οποτε δεν εχει κατι παραπανω να μου πει το ποστ σου
ποιο το νοημα δεν εχω καταλαβει ακομα,αυτα που λες κι εσυ κι ο τραντανας η πως λεγετε...δεν εχει διαλυθει καθε εννοια κανονικης ζωης στο 60-70% των κατοικων της νοτιας ευρωπης?

κοίταξε.. εξαρτάται τι εννοείς διάλυση.... αν εννοείς ότι δεν μπορεί πλέον να ψωνίζει δέκα κιλά μήλα και να πετάει τα 8 κιλά κάθε βδομάδα ή τρία καρπούζια και να πετάει τα δύο ή να έχει ντελίβερι κάθε βράδυ ή στην ταβέρνα να παραγγέλνει τον μισό κατάλογο ναι διαλύθηκε... όπως επίσης διαλύθηκε η ζωή κάτι τυπάδων που ζούσαν από τα νοίκια που εισπράτανε από τα ακίνητα που είχε αφήσει ο μαυραγορίτης παπούς...

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μα αυτό λέω! Η σύγκριση γίνεται μεταξύ Ομπάμα και Πούτιν και τεχνηέντως αποφεύγεται η σύγκριση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ! ;)

Να δεχθώ λοιπόν κι εγώ πως ο Ομπάμα είναι μαριονέτα του "συστήματος" και ο ίδιος δεν μπορεί ούτε να ξενογαμήσει χωρίς να τον κάνει ρόμπα η γυναίκα του! Το ευχαριστήθηκες;
Πες μου τώρα ποια είναι μεγαλύτερη δύναμη μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, από ΚΑΘΕ άποψη!
η ΗΠΑ αναμφισβητητα
ομως οταν φτασει ο κομπος στο χτενι εχουν την δυναμη να τιναξουν τον πλανητη στον αερα 15 φορες οι ΗΠΑ και ΜΟΝΟ 5 οι ρωσσοι ,,μια ομως ειναι αρκετη,,,οποτε οταν φτασει,που δεν νομιζω εκει η φαση,η υπεροπλια δεν εχει νοημα,,, ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
κοίταξε.. εξαρτάται τι εννοείς διάλυση.... αν εννοείς ότι δεν μπορεί πλέον να ψωνίζει δέκα κιλά μήλα και να πετάει τα 8 κιλά κάθε βδομάδα ή τρία καρπούζια και να πετάει τα δύο ή να έχει ντελίβερι κάθε βράδυ ή στην ταβέρνα να παραγγέλνει τον μισό κατάλογο ναι διαλύθηκε... όπως επίσης διαλύθηκε η ζωή κάτι τυπάδων που ζούσαν από τα νοίκια που εισπράτανε από τα ακίνητα που είχε αφήσει ο μαυραγορίτης παπούς...
πεστα τραμουντανα!!!!και ομως αυτα τα λαμογια ακομα ζουνε κ γεμιζουνε τα μπουζουκομαγαζα!!!

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
παν μετρον αριστον
οντας ανθρωπος της ελευθερης αγορας,δεν μ αρεσε ν απαιρνει ο καθε κοπριτης πρωην αφισοκολλητης 2000 το μηνα κ 50000 εφαπαξ,,
ομως δεν μου αρεσει το μοντελο δουλευω για να ζω με 300ε,και "δουλευω" με την εννοια της "δουλειας",χωρις δικαιοματα,κ χωρις κανενα μελλον,,,και παρον,,, :S
οποτε μεχρι καποιου σημειου,χρειαζοταν διορθωση,ομως εχμε περασει στην αεναντι οχθη ,κι ειμαι καθαρα εναντιον πλεον

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
πεστα τραμουντανα!!!!και ομως αυτα τα λαμογια ακομα ζουνε κ γεμιζουνε τα μπουζουκομαγαζα!!!
εσυ παιδακι μου μαλλον δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου
η ο μπαμπας σε ταιζει,η εισαι εναπομειναν κοματοσκυλο ευρωλιγουρι,ποθ ακομα σιτιζεσαι αποτο εναπομειναν συστημα φαυλοκρατοας...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
η ΗΠΑ αναμφισβητητα
ομως οταν φτασει ο κομπος στο χτενι εχουν την δυναμη να τιναξουν τον πλανητη στον αερα 15 φορες οι ΗΠΑ και ΜΟΝΟ 5 οι ρωσσοι ,,μια ομως ειναι αρκετη,,,οποτε οταν φτασει,που δεν νομιζω εκει η φαση,η υπεροπλια δεν εχει νοημα,,, ;)

Μα δεν είναι μόνο στρατιωτικά ανώτηρες οι ΗΠΑ, είναι και οικονομικά και τεχνολογικά!
Να μου έλεγες πως έχουν οικονομικό πρόβλημα με την Κίνα που τους έχει αγορασμένα τα άπειρα κρατικά ομόλογα να το δεχθώ, αλλά με την Ρωσία τώρα;

Τα μόνα προϊόντα που εξάγει η Ρωσία είναι υδρογονάνθρακες και πουτάνες! :cheesy:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Να διαβάζω ξέρω (εσύ ελέγχεται αν ξέρεις να γράφεις, αλλά δεν είναι του παρόντος), αν μου έβαζες και λινκ θα με βοηθούσες...
αδερφε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: νιεττ γκαβαριου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τορα μαθενο  πανιμαἥσ?? Υ.Γ ΤΑ ΛΙΝΚ ΤΑ γουεστ ΕΔΟ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !! ψαξου λιγο  ;) ;) ;) ;) ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εσυ παιδακι μου μαλλον δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου
η ο μπαμπας σε ταιζει,η εισαι εναπομειναν κοματοσκυλο ευρωλιγουρι,ποθ ακομα σιτιζεσαι αποτο εναπομειναν συστημα φαυλοκρατοας...
μη μου μιλας ετσι εμενα δν με γνωριζεις......τι απο ολα αυτα που ειπαμε εγω κ ο τραμουντανας δν ισχυει ρε???και εσυ πως σιτιζεσαι δηλαδη?στην ευρωπη δεν μενεις?η στην κουβα ?:grin: :grin: :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
τυπε αθτο εγραψα πιο πισο!! εχουν χιλιαδες τονους λιγμενο πολεμικο ιλικο που δεν τους κοστιζει τιποτα και στα αρχιδια τους οι ανθροπινες απολειες!!!! ροσικη στρατιγικη!!!! στελνουν προτα 2 σωματα στρατου με εξοπλισμο του 1960 για να βολιδοσκοπισουν την αμηνα του εχθρου << ενοειτε οτι αυτα τα σοματα του στρατου ειναι αναλοσιμα και γιαυτο δεν μασανε τον πουτσοτους αφου ξερουν οτι ειναι αναλοσιμοι >>  και μετα στελνουν κανονικο στρατο  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: ασε με τους ροσους κανενας δεν την παλεψε!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και απο τοτε που ξαναβαλε μπροστα ο πουστιν την μιχανη τασυνχρονα οπλικα τους σιστηματα δεν πεζονται!!
Ο Σταλιν ειχε πει ο θανατος ενος ανθρωπου είναι μεγαλη τραγωδία ο θανατος εκατομμυρίων ανθρώπων απλή στατιστική .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom