Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Θεωρώ πως η πλειονότητα των "σοβαρών" όπως είπες πασόκων (δεν σχολιάζω τα περί σοβαρών συριζαιων) αλλά και πρώην ποταμίσιων & δημαριτών, όπως και εγώ, έχουν στραφεί στον Κυριάκο και την πιο ανοιχτή και κεντρώα ΝΔ τουλάχιστον της τελευταίας 25τίας, κάτι το οποίο δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα, τουλάχιστον όσο παραμένει αυτή η ανωμαλία να παραμένει τουλάχιστον ένα 20%+ σε αυτό το πράγμα που λέγεται συριζα στην Ελλάδα.
Σίγουρα επίσης δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι όσο παραμένει αρχηγός αυτού του μεγάλου χώρου ανάμεσα σε ΝΔ & συριζα η Φώφη Γεννηματά. :S
Σε τελική ανάλυση όμως νομίζω ότι σε έναν βαθμό ουσιαστικά, αυτός που πραγματικά "ευθύνεται" για την συνέχιση του κατακερματισμού των δυνάμεων της ευρύτερης κεντροαριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Ας ελπίσουμε για το καλό της χώρας να συνεχίσουν έτσι.
και γω ανάμεσα σε αυτούς είμαι.
αλλά αν υπερασπίζεσαι εδώ μέσα την αντιμετώπιση της πανδημίας απ την κυβέρνηση και τολμήσεις να πεις 'καλά τα πήγε', κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς από κάτι ορφανά του άρειου πακιστανού ως κομματόσκυλο.