tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
α ρε τζονυ
ναι ρε μαλάκα είναι από τα τελευταία δείγματα του homo pasokius... είδος σε εξαφάνιση
α ρε τζονυ
Πρωτοκλασάτοι, τρόπος του λέγειν, βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ικετεύουν τον Μητσοτακη να τους προσφέρει μια ευκαιρία να αποχωρήσουν από την μιζέρια κάνοντας τους υπουργούς.
Στη Νέα Δημοκρτατια από την μια χαίρονται και από την άλλη ανησυχούν καθώς μια καθολική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ θα απελευθερώσει περισσότερες δυνάμεις προς τα αριστερά του παρά προς τα δεξιά του.
τραμουναι ρε μαλάκα είναι από τα τελευταία δείγματα του homo pasokius... είδος σε εξαφάνιση
γιωργο
δεν τραβαει η φωφη ουτως η αλλως
ό,τι δεν τραβάει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. γιατί όμως ξαφνικά αναπαράγονται τέτοια σενάρια από μέσα που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή είναι φιλικά προς αυτόν;
Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να προκαλέσει αντιδράσεις και τσακωμούς εντός ΠΑΣΟΚ με την ελπίδα να το διαλύσει. Ίσως σκέφτεται πως αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ κάποια στελέχη θα πάνε στην ΝΔ αλλά τα περισσότερα θα πάνε σε αυτόν και λέει κάτσε να στήσω σκηνικό διχόνοιας στο ΠΑΣΟΚ, στη λογική 'ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα'.
κρίμα που δεν υπάρχει εδώ μέσα ένας σοβαρός πασόκος ή συριζαίος να τα συζητήσουμε όλα αυτά.
Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να προκαλέσει αντιδράσεις και τσακωμούς εντός ΠΑΣΟΚ με την ελπίδα να το διαλύσει.
σοβαρος νδ όμως υπάρχεις εσυ ξυδι τοπ.ό,τι δεν τραβάει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. γιατί όμως ξαφνικά αναπαράγονται τέτοια σενάρια από μέσα που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή είναι φιλικά προς αυτόν;
Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να προκαλέσει αντιδράσεις και τσακωμούς εντός ΠΑΣΟΚ με την ελπίδα να το διαλύσει. Ίσως σκέφτεται πως αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ κάποια στελέχη θα πάνε στην ΝΔ αλλά τα περισσότερα θα πάνε σε αυτόν και λέει κάτσε να στήσω σκηνικό διχόνοιας στο ΠΑΣΟΚ, στη λογική 'ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα'.
κρίμα που δεν υπάρχει εδώ μέσα ένας σοβαρός πασόκος ή συριζαίος να τα συζητήσουμε όλα αυτά.
μακαρι να σουν μωρη αγγλετερα σαν τον τζονι,ο τζονι τρεις τρεις σας γονατιζει εδώ μεσα όλα τα δεξια τσιρακια,οπως σας κανω και εγω.ναι ρε μαλάκα είναι από τα τελευταία δείγματα του homo pasokius... είδος σε εξαφάνιση
ρε τυπε δεν ειμαστε ολοι σαν και σενα απόφοιτοι της κατσικοσχολης του μαντριου της κωλοπετινιτσας.
αποφοιτησε απο το Ινστιτουτο Κωνσταντινεας ο Αλβανος!
τον πουστη τον αμορφωτο!
σε λιγο θα αρχισει να λεει οτι εχει δυσλεξια σαν το Γεωργουλη
μπαρμπα παλι σκαι εβλεπες?Μα το έχει διαλύσει ήδη!!! Πιάνει δεν πιάνει 5-6 μονάδες!
Που κυκλοφορεί αυτη η φημη ρε αγράμματε στοκε?ρε τυπε δεν ειμαστε ολοι σαν και σενα απόφοιτοι της κατσικοσχολης του μαντριου της κωλοπετινιτσας.
ασε που κυκλοφορει βρωμα ότι εισαι τραβεστολαγνα,ου να μου χαθεις σαχλοκουδουνο.
ό,τι δεν τραβάει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. γιατί όμως ξαφνικά αναπαράγονται τέτοια σενάρια από μέσα που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή είναι φιλικά προς αυτόν;
μπαρμπα παλι σκαι εβλεπες?
το κιναλ πιανει σταθερο 8 εως και 10 στην καλυτερη.
αν ο συριζα πιανει 22 το κιναλ 6 κκε 5 μερα25 3 ελλ.λυση 3 συνολο 39% η νδ τοτε ποσο πιανει 60% η 55%
εχετε καταντησει αηδια με τις πιο γελοιες δημοσκοπησεις που κοινοποιειται.
Ανέκαθεν αυτοπροσδιοριζόμουν ως ένας μετριοπαθέστατος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ καθότι με εκφράζει κατά κύριο ιδεολογικά ο ευρύτερος χώρος του προοδευτικού κέντρου, για άλλους κέντρο αριστερά, για κάποιους άλλους σοσιαλδημολρατία, κλπ.κρίμα που δεν υπάρχει εδώ μέσα ένας σοβαρός πασόκος ή συριζαίος να τα συζητήσουμε όλα αυτά.
μπαρμπα παλι σκαι εβλεπες?
το κιναλ πιανει σταθερο 8 εως και 10 στην καλυτερη.
αν ο συριζα πιανει 22 το κιναλ 6 κκε 5 μερα25 3 ελλ.λυση 3 συνολο 39% η νδ τοτε ποσο πιανει 60% η 55%
εχετε καταντησει αηδια με τις πιο γελοιες δημοσκοπησεις που κοινοποιειται.
ελα μπαρμπα μια ζωη το σκαι βγαζει μικροτερα ποσοατα στον συριζα,ειναι τυχαιο?Λοιπόν, όχι δεν έβλεπα ΣΚΑΙ αλλά μιας που το είπες, μπήκα να δω τι έβγαλαν πάλι αυτοί οι "απατεώνες" του ΣΚΑΙ που μας δουλεύουν όλους!!!
Μπήκα λοιπόν και τι να δω... τα νούμερα βγαίνουν 100%! Μήπως ξέχασες τους αναποφάσιστους? Τα λευκά? Δες την πρώτη φωτογραφία!
Ζανούλη, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και κάνε τις πράξεις μόνος σου και να μην τρως αμάσητα τα νούμερα όπως στα δίνουν
Αλλά επειδή εγώ δεν πείθομαι εύκολα, πήγα κι έψαξα πάλι τους "απατεώνες" του ΣΚΑΙ στο EXIT POLL που είχαν βγάλει για το 2019 (δεύτερη φωτογραφία) και το πραγματικό αποτέλεσμα των εκλογών (τρίτη φωτογραφία).
- Η ΝΔ πήρε τελικά 39,85% ενώ ο ΣΚΑΙ έλεγε στο exit poll από 38% έως 42% (μέσα έπεσε)
- Ο Τσίριζας πήρε τελικά 31,53% ενώ ο ΣΚΑΙ έλεγε στο exit poll από 26,5% έως 30,5% (έπεσε έξω 1 μονάδα)
- Το ΠΑΣΟΚ πήρε τελικά 8,1% ενώ ο ΣΚΑΙ έλεγε στο exit poll από 6% έως 8% (έπεσε έξω κατά 0,1%)
- Το ΚΚΕ πήρε τελικά 5,3% ενώ ο ΣΚΑΙ έλεγε στο exit poll από 5% έως 7% (μέσα έπεσε)
- Ο καράφλας πήρε τελικά 3,44% ενώ ο ΣΚΑΙ έλεγε στο exit poll από 3% έως 5% (μέσα έπεσε)
- Ο Βέλοπουλος πήρε τελικά 3,7% ενώ ο ΣΚΑΙ έλεγε στο exit poll από 2,5% έως 4,5% (μέσα έπεσε).
Άρα τελικά.... δεν ξέρω πόσο μας δουλεύουν αυτοί οι "απατεώνες" του ΣΚΑΙ!!!
Μου κάνεις μια χάρη? Μπορείς να μου βγάλεις εδώ τις προβλέψεις του Βλαξεβάνη και της χαρΑΥΓΗΣ? Να συγκρίνουμε ρε παιδί μου να δούμε ποιος μας δουλεύει!!!!