kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.081
- Πόντοι
- 6.256
Γιατι ρε φιλε ο αλλος που "εχασε" τη λιστα λαγκαρτ δν κρυφτηκε πισω απο τη βουλευτικη ασυλια? οταν σβηστηκαν απο τη λιστα λαγκαρτ συγκεκριμενα ονοματα παλι δν κρυφτηκαν πισω απο τη ασυλια?η μηπως τα ξεχναμε αυτα?ΟΛΟΙ απο ολα τα κομματα τα ιδια σκατα ειναι
Οντως εγώ την εβγαλα με κατσικάκι φούρνου. Δεν βαριέσαι, να 'μαστε καλά και του χρόνου στο εξοχικό.πολιτη εγω καταφερα και πηγα στο χωριο το πασχα,ενω εσυ ησουν κλεισμενος μες στο διαμερισμα.
αυτή είναι η διαφορα μας,εγω είμαι επαναστάτης και δεν τηρω τους βλακωδης νομους ενώ εσυ τους τηρεις πιστα.
αν δεν ήσουν ο ζαν, θα ήσουν ο τσε...
Δεν είναι επανάσταση να ΚΡΥΦΤΕΙΣ μέσα σε ένα φορτηγό με κότες για να πας κρυφά στο χωριό να ψήσεις;
Εσύ τύπε τηρείς τους βλακώδης νόμους όπως και άλλα μέλοι;;
Σεφερλής στο δελφιναριο,Κόψε φάτσα, βγάλε συμπέρασμα.
Σα μοσχάρι με περούκα είναι.
αν δεν ήσουν ο ζαν, θα ήσουν ο τσε...
:SΔεν είναι επανάσταση να ΚΡΥΦΤΕΙΣ μέσα σε ένα φορτηγό με κότες για να πας κρυφά στο χωριό να ψήσεις;
Εσύ τύπε τηρείς τους βλακώδης νόμους όπως και άλλα μέλοι;;
ρε βλαροκακι δεν γραφω ορθογραφια εδώ μεσα,γραφω βιαστικα χωρις να με ενδιαφερει αν κανω ορθογραφικα λαθη.Άσε όλα τα υπόλοιπα, αυτά τα ρημαδιασμένα τα "μέλοι" πόσες γαμημένες φορές θα τα γράψεις μέχρι να μας βγουν τα μάτια ρε αγράμματε;
γιατι μωρη εσυ από που εμαθες ελληνικα?στο κοζλοντουι?Άντε μάθε ελληνικά επιτέλους ρε όνειδος της Χιμάρας.
ρε βλαροκακι δεν γραφω ορθογραφια εδώ μεσα,γραφω βιαστικα χωρις να με ενδιαφερει αν κανω ορθογραφικα λαθη.
ουδετερο γενος το μελος τα μελη πληθυντικος,αν το ξαναγραψω πανω στη βιασυνη τα μελοι αν το ξανασχολιασεις θα σημαινει ότι εισαι βλακας με διπλωμα.
εισαι κλασικος αμορφωτος συριζαιος.ρε βλαροκακι δεν γραφω ορθογραφια εδώ μεσα,γραφω βιαστικα χωρις να με ενδιαφερει αν κανω ορθογραφικα λαθη.
ουδετερο γενος το μελος τα μελη πληθυντικος,αν το ξαναγραψω πανω στη βιασυνη τα μελοι αν το ξανασχολιασεις θα σημαινει ότι εισαι βλακας με διπλωμα.
ρε φιλτατε χανεις το κυρος σου όταν συναναστρέφεσαι με τα δεξια κατακάθια.Γιατι ρε τύπε?
Δημοτικος, δημοτικοι
εγγράμματος, εγγράμματοι
μέλος, μελοι
μωρη λουγκρα παλι εδώ εσυ,νεκραναστηθηκες?εισαι κλασικος αμορφωτος συριζαιος.
οποτε και να το γραψεις θα προκαλεις οφθαλμικες βλαβες στα "μελοι" του μπουρδελα.κομ
Μανταμιτσα μου εισαι αποφοιτος του ΙΕΚ Ταπερμαν,με καθηγητες Καρανικα και Κωνσταντινεαμωρη λουγκρα παλι εδώ εσυ,νεκραναστηθηκες?
εσυ για πες μοιυ εχεις τελιωσει την ανωτατη βοιδοσχολη?
με μαραμενο πουλι αγγλετερε δεν σοδομιζεις τιποτα.λοιπόν μόλις επέστρεψα από την απογευματινή βόλτα... ο σκύλος αράζει και εγώ είμαι έτοιμος να σοδομήσω τον κώλο του μαντάμ...
καλά πήγαμε σήμερα...
3 χλμ το πρωί και 4.5 το απόγευμα...
ότι πεις γαυρε,δεν θελω να σου χαλασω τον φανταστικο κοσμο που ζεις.Μανταμιτσα μου εισαι αποφοιτος του ΙΕΚ Ταπερμαν,με καθηγητες Καρανικα και Κωνσταντινεα