Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Τσουτσούριασα, είσαι σκληρός καργχιόλης.
Είμαι δγιάολε.
Αλλά είσαι και συ λίγο ευαίσθητη αδερφή ψυχή, έχεις τα δίκια σου.
Υπόσχομαι να μη σε ξανατρομάξω.
Τσουτσούριασα, είσαι σκληρός καργχιόλης.
φασισταριο σαν και σενα δεν είναι ρε καπηταλα.πω πω ρε παιδάκι μου ξεχειλίζεις δημοκρατία ...
φουκαριάρης γεννήθηκες φουκαριάρης θα αποθάνεις...
θελω ο αλεξ να μου σχολιασει αυτό που εκανε ο μπακος χθες.μεγάλη μαλακία του Μπακογιάννη χθες. Δίνει δικαιώματα για μουρμούρες, γκρίνιες και επιβεβαιώνει τον κάθε ηλίθιο. Τουλάχιστον ας το διασκεδάσουμε...
τι λες μωρη στραβογαμημενη,εδω οι δημοσιογραφοι τον χεζονται όταν παει σε σταθμο ο κρητικος.Ναι, τους γλένταγε τόσο πολύ που μετά την ιστορία με τον Κυμπουρόπουλο ο Τσίπρας τον έβαλε σε καραντίνα. Εξαφανίστηκε από προσώπου γης και μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνει πλέον σημεία ζωής.
μην πιστευεις το πενταποσταγμα ρε τυπε,λογια του αερα λεει.
λετε να ανακυρηξει αοζ με αιγυπτο ο κουλης?
χαχαχαχαχαχα ρε τυπε όλα αυτά ακουγονται τοσο αστεια.Τα τρολ της ΝΔ θα βγάλουν τον μπακογιαννη τον καλύτερο δήμαρχο της χώρας που πέρασε ποτέ
Φυσικά, χωρίς να υποβαθμίζουμε τον καλύτερο πρωθυπουργό της χώρας τα τελευταία 200 χρόνια
γαμαει ο Τραμου τετοια ωρα ειναι βραδυνος τυποςπου είναι ο τραμογερος να τον σοδομισω?
αγγλετερε κρυψου γιατι θα σε ξεβρακωσω και θα σε κανω να μου χορευεις χορο της κοιλιας ξεβράκωτος.
κατω στα πατωματα θα κυλιεται από το πολύ ποτο.γαμαει ο Τραμου τετοια ωρα ειναι βραδυνος τυπος
δνε παιρνει χαμπαρι σου λεω...κατω στα πατωματα θα κυλιεται από το πολύ ποτο.
κατω στα πατωματα θα κυλιεται από το πολύ ποτο.
που είναι ο τραμογερος να τον σοδομισω?
αγγλετερε κρυψου γιατι θα σε ξεβρακωσω και θα σε κανω να μου χορευεις χορο της κοιλιας ξεβράκωτος.
ρε βλαροκακι το αντιθετο ισχυει.Δεν αντέχεις ένα βράδυ χωρίς ιντερνετικές φάπες και δημόσιο ξεφτίλισμα, παραδέξου το.
μωρη προσεχε εσκεισες το στρινγκ.σκάσε σκουπίδι... σκασε ηλίθιε... σκάσε μογγολο...
μωρη προσεχε εσκεισες το στρινγκ.
λογω κορονοιου ρε βλακακο,τι ηθελες να μαζευτουν μεσα 100 ατομα.τι έγινε μαντάμ... βλέπω μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις ο Πολάκης