Moralite
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2020
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Τραμουντάνα,
αντί να χαζολογάς με τον Νικόλα
να πας να γραφτείς σε γυμναστήριο και
σε πισίνα.
Να γυμνάζεσαι κάθε μέρα, κάνε και ποδήλατο
στο εξοχικό σου, κάνε σωστή διατροφή,
χάσε τα περιττά κιλά, πάρε κάποια συμπληρώματα
καλά όπως ιπποοφαές και σπιρουλίνα, βιταμίνη C 2 γραμμάρια,
βιταμίνη D Lecalcif, και άλλα.
Μείωσε το αλκοόλ και το τσιγάρο.
Κάνε aqualyx όπου χρειάζεται.
Έτσι θα νιώθεις καλά, και θα περνάς ωραία.
Όλα τα πιο πάνω γίνονται με λίγα χρήματα,
μην είσαι τόσο τσιγκουνάκος !![]()
![]()
χαχαχαχαχα κυριε καπιταλα δωσε υψος και κιλα να σου πω αν τα 90 κιλα που σηκωνεις αν είναι πολλα.λαδάκη λαπά... τις συμβουλές για την πάρτη σου κουράδα...
στα 64 μου γαμώ ακόμη και την γυναίκα μου και μου σηκώνεται μέχρι και με θηλυκιά γάτα...
και όσο για γυμναστήριο παίρνω ακόμη πάγκο 90 κιλά και κάνω δικέφαλους με δεκαπεντάρηδες αλτήρες...
κάτι φλωράκια σαν και σένα τα λιώνω στις γωνιές σαν σαμιαμίδια...
ΥΓ εχω κόψει το κάπνισμα εδώ και 16 χρόνια τραλαδάκη...
αυτό πρεπει να τονιστεί ότι ο κουλης εδωσε πηρε και θα παει τη συνταξη στα 72.Άντε παιδιά γειά μας....η σύνταξη στα 72 θα πάει...δε το πήρε χαμπάρι και κανένας με όλα αυτά που γίνονται...
Και άντε καλά οι γραφιάδες...οι εργάτες θα δουλεύουν μέχρι τα 72...πατρίδα ρε...
Δεν είναι μόνο το όριο ηλικίας...πέρασε η βουλή επίσης ένα νόμο που σβήνει κοντά ένα μύριο από προστήματα σε βουλευτές..αυτό πρεπει να τονιστεί ότι ο κουλης εδωσε πηρε και θα παει τη συνταξη στα 72.
μπραβο στην κανονικοτητα του κουλη και των λοιπων αριστων και ένα μπραβο στις δημοσκοπησεις που βγαζουν πρωτο το κουλη με 15 μοναδες διαφορα.
τι εχουν να που γι αυτό οι νδ?
αμαυριζουν τη φημη της χωρας μας και εμεις τους κοιταμε,βαλανε μπροστατζα τους ακροδεξιούς και διαμορφωσαν ένα κλιμα εθνικιστικο στη ελληνικη κοινη γνωμη.
αστο τυπε δεν απευθύνεται το αρθρο αυτό σε σενα.Πιο μαλάκας από αυτόν που υπογράφει το άρθρο πεθαίνεις...
αστο τυπε δεν απευθύνεται το αρθρο αυτό σε σενα.
Eχουμε να πουμε οτι πρεπει να ντρεπεστε
τι εχουν να που γι αυτό οι νδ?
αμαυριζουν τη φημη της χωρας μας και εμεις τους κοιταμε,βαλανε μπροστατζα τους ακροδεξιούς και διαμορφωσαν ένα κλιμα εθνικιστικο στη ελληνικη κοινη γνωμη.
αστο τσιρακι εδώ μεσα σε εχω αποστομωσει 5 φορες και μυαλο δεν λες να βαλεις.
συνεχισε να φας και 6ο
χαχαχαχαχα κυριε καπιταλα δωσε υψος και κιλα να σου πω αν τα 90 κιλα που σηκωνεις αν
εγω παω χρονια κραβ μαγκα εχω τετοια τεχνικη που σε δενω και σε ξεδενω σε χρονω ντε τε
Eχουμε να πουμε οτι πρεπει να ντρεπεστε
Συνεχιστε ετσι να σας σιχαθει ο κοσμος
Οι Τουρκοι τραβανε με σχοινια τον φρακτη για να γινει εισβολη στη χωρα μας κι εσυ αναπαραγεις μαλακιες
Ολα εχουν ενα οριο, ακομη και η βλακεια και ο ανθελληνισμος.
Ευτυχως για εσας ειμαστε δημοκρατικη χωρα και επιτρεπεται σε ορισμενους να μειοδοτουν ακομη και αυτη τη στιγμη, ατιμωρητα.
βαση μυστικων πληροφοριων η διαφορα δεν είναι πανω από 5 μοναδες
Σωστά. Απεθύνεται στα σκατά που πρεσβεύεις...
Σοβαρεψου μαστοραΓιατι δεν δινει εντολη ο κουλης να πυροβολησουν ;;
Ετσι δεν λεγατε να κανουν στα ιμια ;;
Αντε να σας δω
Σοβαρεψου μαστορα
Σοβαρεψου μαστορα