barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.883
- Πόντοι
- 5.506
Γιατι ρε τύπε, δεν σου λειπει ηδη η συντροφος κουλογλου?
Γιατί, το* Ακριβοπούλου ;
*Φυτό, γένος ουδέτερο.
Γιατι ρε τύπε, δεν σου λειπει ηδη η συντροφος κουλογλου?
Εμενα τύπε μου λειπει και ο ΚαψωχαςΓιατί, το* Ακριβοπούλου ;
*Φυτό, γένος ουδέτερο.
Εμενα τύπε μου λειπει και ο Καψωχας
Πιο cult ΕΡΤ δεν θα ξαναζησουμε
ο οικονομικα ασθενέστερος θα ειχε επιλογή αν θα επρεπε να πληρωσει για να βλεπει τα καναλια αυτά.Και πως θα μπορούσε να τα παρακολουθεί ο οικονομικά ασθενέστερος; Μήπως θα θέσπιζες και κανένα επίδομα για την ψυχαγωγία του λαού;
μα δεν θα του απαγορευει αλεξ,απλα θα πληρωσει για να τα βλεπει με ανταλλαγμα να μην πληρωνει στη δεη τιποτα για την ερτ.Α οχι τύπε, η λαικη βουληση ειναι να εχει ελευθερα ιδιωτικα καναλια και να μην πληρωνουμε
Να κάνετε κι εκει σκοντο στην ιδεολογια για χαρη της λαικης αποψης
ναι δεν υπαρχει γ αυτό και λεω ότι δεν πρεπει να πληρωνει ο φορολογούμενος την ερτ στο λογαριασμο της δεη.ξεχνας ομως οτι κρατικο / δημοσιο καναλι (που να τσεπωνει απο τον κρατικο προυπολογισμο ή με το ετσι γουσταρω απο την τσεπη του φορολογουμενου οπως εδω η ερτ) δεν υπαρχει στην αμερικη
ναι δεν υπαρχει γ αυτό και λεω ότι δεν πρεπει να πληρωνει ο φορολογούμενος την ερτ στο λογαριασμο της δεη.
η ερτ θα εποφελειται από την συνδρομη των πολιτων στα ιδιωτικα καναλια.
είναι μια πολιτικη στρατηγικη επιτυχια αυτή,την εχω ηδη προτεινει με μειλ στο κομμα.
Ίσως απλά πρέπει κάποτε να κόψει τελείως την ενημέρωση και να γίνει ένα κανάλι με ντοκιμαντέρ, θεατρικά, ίσως κάποιες σειρές και ψυχαγωγία.παλι απο την τσεπη των αλλων ?
το σεναριο να εχει δικια της συνδρομη και οτι καταφερει μονη της δεν παιζει ?
ή να πουλαει κουπονια ενισχυσης οπως καποτε ο ριζοσπαστης ? (και οπως ενα σωρο δημοσια / ελευθερα καναλια στην αμερικη)
Εμενα τύπε μου λειπει και ο Καψωχας
Πιο cult ΕΡΤ δεν θα ξαναζησουμε
εγω αν ημουν στη θεση του τσιπρα θα τηρουσα το δημοψήφισμα που εγινε και επισης για το μακεδονικο θα εκανα άλλο ένα δημοψήφισμα τηρώντας τη λαικη εντολη.Δίνεις συμβουλές στρατηγικού σχεδιασμού;
Θα μου πεις γιατί όχι, ο Καρανίκας στο Μαξίμου ήταν καλύτερος;
σκοπος του συριζα είναι να οδευει πανω στην λαικη γνωμη
Γιατι το ΚΙΝΑΛ δεν εχει καμια δυναμικη
οι ψήφοι που φεύγουν από το σύριζα γιατί δεν πάνε στο κινάλ;
δεν φευγει καμμια ψηφος από τον συριζα.Γιατι το ΚΙΝΑΛ δεν εχει καμια δυναμικη