dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Mε αυτο το πλευρο να κοιμασα...!οι εκλογές θα γίνουν το 2019
οι προκηρύξεις θα βγουν το 2018
μια χαρά προλαβαίνουν
Mε αυτο το πλευρο να κοιμασα...!οι εκλογές θα γίνουν το 2019
οι προκηρύξεις θα βγουν το 2018
μια χαρά προλαβαίνουν
Και εγω ξερω κοσμο που το πηρε μανα-πατερας-γιος-αδερφη.Ναι ε?Και θυμησε μου ποιοί το πηραν.?Ολλα τα αλοδαπα..Η κάνω λάθος.Γιατι ξέρω άτομο με μόνο εισόδημα ένα νοίκι 345 ευρώ κόπηκε γιατί λόγω τεκμηρίων.Επειδή είχαν σπίτι. Και πολλά άλλα παραδείγματα
Γιατί μπορεί οι κοινοί θνητοί να παίρνουν ένα ''επίδομα'' για να γλυκαθούν πριν τις εκλογές αλλά ο κομματικός στρατός πρέπει να χριστεί πως αλλιώς θα περάσουν τις εντολές που παίρνουν? Εννοείται ότι είναι λαμόγια ΟΛΟΙ ρε μαν, και να μην ήταν όταν πήραν τον πρώτο μήνα το δεκάρικο έγιναν.Ρε παιδιά.Μηπως μου έχει διαφύγει κάτι? Ετοιμάζονται προσλήψεις στο δημόσιο?Γιατί τέτοια στήριξη σε κόμμα μου θυμίζει άλλες εποχές.Ημαρτον.Λαμογια είναι όλοι.Και οι 300.
Θεωρω πως εάν υπάρχει κάποιος που δεν είναι λαμόγιο είτε το πολιτικό σύστημα δεν θα τον αφήσει να μπει η θα τον κάνει σαν τα μούτρα του!Γιατί μπορεί οι κοινοί θνητοί να παίρνουν ένα ''επίδομα'' για να γλυκαθούν πριν τις εκλογές αλλά ο κομματικός στρατός πρέπει να χριστεί πως αλλιώς θα περάσουν τις εντολές που παίρνουν? Εννοείται ότι είναι λαμόγια ΟΛΟΙ ρε μαν, και να μην ήταν όταν πήραν τον πρώτο μήνα το δεκάρικο έγιναν.
κανείς δεν έχει ξεζουμιστεί και ειδικά οι έχοντες
Δεν θέλει και πολύ. Αρκετοί είναι ιδεαλιστές αλλά μόλις ξεφύγουν και αρχίζουν να πέφτουν τα χιλιάρικα όλα τα προβλήματα του κόσμου ξαφνικά είναι πολύ μακρινά.Θεωρω πως εάν υπάρχει κάποιος που δεν είναι λαμόγιο είτε το πολιτικό σύστημα δεν θα τον αφήσει να μπει η θα τον κάνει σαν τα μούτρα του!
ΨΟΦΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΗΦΗΝΑ.
προτιμώ να ψοφήσεις πρώτα εσύ το απόλυτο μηδενικό λαμόγιο
Βλάκα, εγώ ούτε ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ πήρα ποτέ, ούτε εξαπάτησα τους οργανισμούς, ούτε έγλυψα κατουρημένες ψωλές για να τεμπελιάζω μπροστά σε ένα φωτοτυπικό.
[size=90pt]ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΕΜΠΕΛΑΡΑ ΚΗΦΗΝΑ.[/size]
Φάε σκατά μωρή συριζαίικη γλίτσα.
ρε τούβλο κανέναν δεν έφλυψα αξιοκρατικά πήρα τη θέση μεσω ασεπ λαμόγιο
επίσης εργάζομαι και παράγω
Μωρη τσουλα ξεβρακωτηΠιο ψεύτης και άχρηστος από τον αρχηγό σου.
Ότι ζεις εις βάρος μου μωρή ξεκωλιάρα μπαλότσα.
Γαμησε τους τα βαρδουλα ολους νικο...εσύ πάντως ζείς εις βάρος όλων ανεξαρτήτως κόμματος
Μωρη τσουλα ξεβρακωτη
Που εισαι?
ο φίλος για να έμενε σε δικο του σπίτι (καθώς το δικαιούταν μόνο όποιος έμενε σε δικό του σπίτι η νοίκιαζε) κι να νοικιαζε και άλλο σπίτι (για να λαμβάνει ενοίκιο) είχε 2 σπίτια για αυτο κόπηκε
εγώ το πήρα κανονικά και το μέγιστο 450€ σου μοιάζω για αλλοδαπός?
άντε ποια με αυτή τη καραμέλα περί αλλοδαπών
Αστα αυτα...Γαμιέμαι ολημερίς και ολονυχτίς για να ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ.
φασιστάκο σου έχω νέα πολύς κόσμος αδιαφορεί για το μακεδονικό
αξιοπρεπείς διαβίωση θέλει ο κόσμος
το ότι μαζέψατε 50.000 στο σύνταγμα δεν λέει κάτι