tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
και πάλι ο ιατρός του εοπυυ είναι αρμόδιος να κρίνει ούτε εσύ ούτε ο οποιοσδήποτε
αυτό λέω και εγώ... ο ιατρός του εοπυυ πρέπει να δίνει τις άδειες με φειδώ
άθεος ξεάθεος 3 μέρες είναι ενα λογικό χρονικό περιθώριο ασχέτος θρησκευτικού δόγματος.Τι εννοείς να προετοιμαστεί να πληρώσει προκαταβολικά το νεκροθάφτη πριν πεθάνει ρε πάς καλά?
να κλάψεις με δικά σου έξοδα... και την κηδεία να την πληρώσεις στον ελεύθερο χρόνο σου
η προστασία είναι να δοθεί και άδεια για να προετοιμαστεί για τον έγγαμο βίο πάλι 3 μέρες είναι ένα λογικό χρονικό περιθώριο
δεν πρέπει να υπάρχει καμμία απολύτως υποχρέωση στον εργοδότη να σου δώσει άδεια για να παντρευτείς... να το κάνεις στον δικό σου χρόνο... και οι δημόσιες υπηρεσίες που χρειάζεται να πας να λειτουργούν και το απόγευμα ώστε να μπορείς να τον ετοιμάσεις στον ελεύθερο χρόνο σου
να αλλάξει το σύνταγμα και οι νόμοι τότε και σε αυτόν που καταθέτω νομου πληρώνει το μεροκάματο το ίδιο και για ποινικές δίκες η κανονική άδεια ορίζει το εργατικό δίκαιο ότι είναι για την ξεκούραση του εργαζομένου και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ
ο νόμος ορίζει ΜΟΝΟ για τις ποινικές δίκες και μόνο εφόσον κληθείς από τον εισαγγελέα... αν σε καλέσει ο κατηγορούμενος μάρτυρα υπεράσπισης τότε δεν πληρώνεται η μέρα...
σε αστικές δίκες δεν υπάρχει άδεια
αν πάς ζάρα σαββάτο μεσημέρι περιμένεις πάνω από 1 ώρα στην ουρά και κανένας διευθυντής δεν βοηθάει
παίκτη μου έχω πάει και μόλις άρχισα τα μπινελίκια κατέβηκε διευθυντής και δύο προιστάμενοι και πιάσανε ταμείο και καθαρίσαν την ουρά... αφού ο κόσμος είναι μαλάκας και δεν αρχίζει τις χριστοπαναγίες και δεν παρατάει τα ψώνια στο πάτωμα πατώντας τα και από πάνω τότε περιμένουν στην ουρά... όταν αρχίζουν τα μπινελίκια να δεις τι ωραία που τρέχουνε...