barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.129
- Πόντοι
- 5.506
Πιο άκυρη ατακα δεν πρεπει να υπαρχει.
"Δικαιούμαι λεφτά επειδη δεν εχω".
Υπαρχει και το "να καταργηθει η λιτοτητα".
Ετσι ακριβωςΑς μην δουλευουν για 200 ευρω. Ας δουλεψουν μονοι τους. Πού ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω.
1ον όσοι δεν έχουν μεταβολές το 2016 από το 2015 μπορούν να την κάνουν ηλεκτρονικά η και στα κεπ αν δεν γνωρίζουν από η/υ ανάλογα πότε τελειώνει το αφμ τους
2ον Να το τονίσουμε για αυτούς που έχουν μεταβολές οι αιτήσεις αποκλειστικά στην πρόνοια να υπάρχουν όλα τα δικαιολογητικά γιατί πολλοί περίμεναν άδικα μιας και δεν είχαν όλα τα δικαιολογητικά
αντίγραφο ταυτότητας
αντίγραφο ε1 του 2015
λογαριασμός δεη στο όνομα του αιτούντος
ενοικιαστήριο η συμβόλαιο ιδιοκατοίκησης
αντίγραφο αμκα
λογαριασμός τραπέζης στο όνομα του αιτούντος αποκλειστικά
αντίγραφο κάρτας ανεργίας αν υπάρχει
κωδικούς τάξις (να γνωρίζει ο αιτούντας)
αν και περίμενα από τις 8 πήρα το 211 αριθμό γύρω στις 11 όμως με είχαν εξυπηρετήσει μιας και ο δήμος αθηναιων άνοιξε 5 κέντρα με αρκετούς δημοτικούς υπαλλήλους. Η κρατική μηχανή τελικά μπόρεσε να διαχειριστεί άμεσα τους απόρους θεωρώ σαν πρώτη εντύπωση. Το συγκεκριμένο βοήθημα θα βοηθήσει αρκετό κόσμο.Το θετικό είναι ότι επί τόπου σου λένε αν εγκρίθηκε η όχι η αίτηση σου. Εγώ είχα όλα τα δικαιολογητικά η αίτηση μου έχει εγκριθεί και τον Μάρτιο εισπράττω 200€ κάθε μήνα ισοβίως μέχρι το εισόδημα μου να ξεπεράσει τα 3.000€ το χρόνο (εννοείτε χωρίς η ακίνητη περιουσία να υπερβεί τα 90.000€ και να μην αποκτήσω καταθέσεις στην τράπεζα μεγαλύτερες των 1500€)
η βουλγαρια τύπε φτωχυνε ειρηνικά,εδω δεν εχεις δει τίποτα,ο ερντογαν θα κανει ντου και θα σφάζει κόσμο και αυτοι θα κάνουν με το ζορι κατηχηση για τρανσεξουαλ και θα υποδεχονται μουσουλμανους και οι δυ οργανωμενοι στον ανταρσυα θα κάνουν πλιάτσικο οτι προλάβουν,ειπαμε η αριστερά τύπε μονο με ναπάλμ αλλιως αν τους αφησεις να ζησουν χάθηκεςΤο νέο νόμισμα της Ελλάδος δεν λέγεται ούτε Ευρώ, ούτε Δραχμή:
Κουπόνια λέγεται. Σε λίγο θα δούμε και κουπόνια για μπουρδέλα.
Πιο κάτω και από την Βουλγαρία ρε πούστη μου...
η βουλγαρια τύπε φτωχυνε ειρηνικά,εδω δεν εχεις δει τίποτα,ο ερντογαν θα κανει ντου και θα σφάζει κόσμο και αυτοι θα κάνουν με το ζορι κατηχηση για τρανσεξουαλ και θα υποδεχονται μουσουλμανους και οι δυ οργανωμενοι στον ανταρσυα θα κάνουν πλιάτσικο οτι προλάβουν,ειπαμε η αριστερά τύπε μονο με ναπάλμ αλλιως αν τους αφησεις να ζησουν χάθηκες
καλα οι ανταρσυα αμα ερθει ο ερντογαν νομιζουν οτι θα τους αγκαλιαζει. Τοτε να δεις οθωμανικο που θα πεσειη βουλγαρια τύπε φτωχυνε ειρηνικά,εδω δεν εχεις δει τίποτα,ο ερντογαν θα κανει ντου και θα σφάζει κόσμο και αυτοι θα κάνουν με το ζορι κατηχηση για τρανσεξουαλ και θα υποδεχονται μουσουλμανους και οι δυ οργανωμενοι στον ανταρσυα θα κάνουν πλιάτσικο οτι προλάβουν,ειπαμε η αριστερά τύπε μονο με ναπάλμ αλλιως αν τους αφησεις να ζησουν χάθηκες
τέτοια πουτανοπαιδα που ειναι θα τρεξουν να κανουν τα γιουσουφακιακαλα οι ανταρσυα αμα ερθει ο ερντογαν νομιζουν οτι θα τους αγκαλιαζει. Τοτε να δεις οθωμανικο που θα πεσει
αυτός ο πιθηκάνθρωπος/υπάνθρωπος (Untermensch) δουλεύει στο Μετρό; Γενικώς δηλαδή δουλεύει οπουδήποτε;κόψε φάτσα
![]()
τέτοια πουτανοπαιδα που ειναι θα τρεξουν να κανουν τα γιουσουφακια
www.bankwars.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C-%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B1/]Μεγάλη απάτη στο Μετρό – Υπάλληλοι «εξαφάνισαν» έσοδα 1,15 εκατ. ευρώ από τα εισιτήρια[/url]
κόψε φάτσα
![]()
και μετά οι άλλοι σου λένε για τους τούρκους και πρασειν άλογα ενω εχεις το φίδι μεσ το σπίτι σου
και να πλυθουν τυπε, βρωμοκοληδες ειναι ολοιαυτο που ολοι οι αριστεροι "αγωνιστες¨ξεχνανε να κουρευτουν και να ξυριστουν με ξεπερναει :S
εδω στην Ελλαδα εχουμε ΚΟΠΡΙΕΣΕλλάδα έχει πολλούς σάπιους,τεμπέληδες,άχρηστους και πολλούς τέτοιους σε κομβικές θέσεις.Αυτοί πρέπει να διακτινιστούν ASAP.
Αυτοί αν δούλευαν Γερμανία σε μια εβδομάδα θα αρρώσταιναν.Δεν αντέχουν τους εξοντωτικούς ρυθμούς.Εδώ έχει δουλειά όχι μαλακίες.
αυτο που ολοι οι αριστεροι "αγωνιστες¨ξεχνανε να κουρευτουν και να ξυριστουν με ξεπερναει :S
Iσοβιως λεει το ταγαριναι ρε μεχρι να καταστραφει η γη απο τον ηλιο σε 2 δισεκατομμυρια χρονια θα εισπρατεις
αμοιβαδα 100 ευρω θα παιρνεις απο την τραπεζα και τα αλλα 100 θα ειναι σε προπληρωμενη καρτα