tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
οι σταθμοί του μετρό δεν έχουν μάρμαρα?
αν χαλάσει κάποιο τι θα κάνουν??
φωνάζουν έναν μαρμαρά το φτιάχνει του δίνουν ένα μεροκάματο και πάει στο καλό...
οι σταθμοί του μετρό δεν έχουν μάρμαρα?
αν χαλάσει κάποιο τι θα κάνουν??
Η ενοικίαση εργαζομένων αποτελεί νομο του ελληνικού κρατους απο το 2003. Τον 21ο αιωνα δηλαδη. Προς ενημερωση σου.
φυσικά άμα συναινεί ο εργαζόμενος
που είσαι ... αμα δεν συναινείς σου κόβεται το διακοσάρι, οι δωρεάν κιλοβατώρες το μειωμένο νερό και τα μειωμένα δημοτικά τέλη..
δηλαδή εγώ δεν έχω δικαίωμα επιλογής? ακριβώς έτσι γινόταν και σε εποχές δουλείας
ευτυχώς οι θέσεις εργασίας του ΚΕΑ θα είναι ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ δηλαδή θα διαλέγει ο άπορος
κακώς ... δεν θα έπρεπε να είναι προτεινόμενες θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικές...
το μόνο που θα μπορούσε να ήταν είναι να σε αφήσουν να διαλέξεις μεταξύ ας πούμε τριών .. αν δεν σου άρεσε καμμία τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι τεμπέλης (όχι ότι θέλουμε και άλλη απόδειξη γιαυτό) και κόβονται όλα τα επιδόματα και η ελεημοσύνες..
Και αφου εχεις σπουδασει λογιστικά, γιατι δεχθηκες θεση στην ΔΕΗ που δεν ειχε καμια σχεση με λογιστικα?δηλαδή εμένα που έχω σπουδάσει λογιστική μου πρότειναν θέση οικοδόμου η σερβιτόρου η καθαριστή γιατί να τη δεχθώ? αφού λογιστικά έχω σπουδάσει
δηλαδή εμένα που έχω σπουδάσει λογιστική μου πρότειναν θέση οικοδόμου η σερβιτόρου η καθαριστή γιατί να τη δεχθώ? αφού λογιστικά έχω σπουδάσει
Και αφου εχεις σπουδασει λογιστικά, γιατι δεχθηκες θεση στην ΔΕΗ που δεν ειχε καμια σχεση με λογιστικα?
γιατί σε ταίζουν άλλοι χωρίς να κάνεις τίποτε... και εσύ πρέπει με κάποιο τρόπο να ανταποδώσεις την ελεημοσύνη που σου δίνουνε...
δεν είναι ελεημοσύνη αλλά αλληλεγγύη
είχε σχέση στο τμήμα λογαριασμών ήμουν στις αιτήσεις κοινωνικού τιμολογίου
δεν εχει μαρμαρα το μετρο? Στο διαλλειμα κανει και κανα μερεμετι. Ασε σκετη εκμεταλλευση.και τι σκατά κάνει ένας μαρμαράς στο μετρό ρε ????
τότε γιατί η ΔΕΗ είχε προκηρύξει την θέση για ΔΕ και όχι για ΤΕ Λογιστικής ?
ενα και το αυτό ... και την ελεημοσύνη από αλληλεγγύη την δίνουμε .. .
Νικολάκη, άκουσες τι είπε χθες ο πρωθυπουργός που μας φόρτωσες με την ψήφο σου;
1ον δεν τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές
2ον ναι τον άκουσα γιατί??
1ον Δε σε ρώτησα πότε τον ψήφισες, ξέρω οτι τον ψήφισες τον Ιανουάριο του 15 τουλάχιστον και ζούμε αυτά που ζούμε.
2ον Τον άκουσες να λέει οτι " είναι ντροπή και ηλιθιότητα να ζητάει η ΝΔ εκλογές ενόψει της κρίσιμης αξιολόγησης";