ρε παίκτη μου αγανακτώ όταν κάποιοι εννοούν να “αντιστέκονται” παραγνωρίζοντας τα αυτονόητα…
ΝΑΙ ο γονιός έχει ευθύνη για τις πράξεις των παιδιών του και οφείλει να το προσέχει μέχρι να ενηλικιωθεί… και για ότι πάθει είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ διότι αν δεν ασκούσε το καθήκον του με πλημμέλεια πιθανόν να είχε αποφευχθεί…
έτσι και η μάνα του Γρηγορόπουλου έχει ευθύνη, όπως ευθύνη έχει και ο μαλάκας ο περιπτεράς που τους πούλησε τις μπύρες που μπεκροπίνανε στα Εξάρχεια, όπως και ο ιδιοκτήτης του μπάρ/καφενείου/η όπως διάολο το λένε στο οποίο πιθανόν να πίνανε μπύρες πριν αράξουν στα Εξάρχεια…
αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κορκονέας έχει ελαφρυντικά και ότι πρέπει να μειωθεί η ποινή του ή οτιδήποτε… αυτό που γράφω είναι ότι θέλω να δω και την μάνα του πίσω από τα κάγκελα, τιμωρημένη για το αδίκημα της πλημελλούς εποπτείας ανηλίκου …
και ναι κατά την γνώμη μου το ότι έχασε το παιδί της δεν είναι επαρκής τιμωρία για την πράξη της…
από την άλλη η πολιτεία πρέπει να αφήσει στην άκρη τις ψευτοδημοκρατικές ευαισθησίες της και να επιβάλλει τους νόμους εκείνους (που ήδη υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται) οι οποίοι σε κάποιον βαθμό (μικρό ίσως) προφυλάσσουν τα παιδιά από τις μαλακισμένες συμπεριφορές των μεγάλων…
"πούλησες μαλάκα αλκοόλ σε ανήλικο ?? κλείσε ρε πούστη και ψόφα στην πείνα γαμιόλη… δεν ακούω τίποτα και δεν ιδρώνει το αυτί μου με τα κλαψουρίσματα σου ότι θα πεινάσουν τα παιδιά σου… "
σε αυτήν την γαμημένη χώρα που λέγεται Ελλάδα πρέπει να βγεί επιτέλους ένας νόμος που να επιβάλλει την τήρηση των νόμων…