Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Mην προσπαθείς να την ξεφορτωθείς με τόσο φτηνά κόλπα
Έχω αντζέντα και πρόγραμμα εγώ
αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι έχω ξεκάθαρη ιδεολογία μαρξιστική λενινιστική και στηρίζω και θα στηρίζω το διαμοιρασμό της παραγωγής ίσα σε όλους τους πολίτες την οικονομική ισότητα με ίση εργασία για όλους
να μην πεινάει ο λαός ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση
Πρώτα παράγεις και μετά κανεις την διανομή λεφτι, εσύ που δεν παράγεις δικαιούσαι το τίποτα.
και τι κάνω όλη μέρα στη ΔΕΗ? και εγώ παράγω στα κέρδη της δεη και μάλιστα παίρνω και λίγα στη διανομή σε σχέση με τα κέρδη
τυπε σε ριχνουνκαι τι κάνω όλη μέρα στη ΔΕΗ? και εγώ παράγω στα κέρδη της δεη και μάλιστα παίρνω και λίγα στη διανομή σε σχέση με τα κέρδη
και τι κάνω όλη μέρα στη ΔΕΗ? και εγώ παράγω στα κέρδη της δεη και μάλιστα παίρνω και λίγα στη διανομή σε σχέση με τα κέρδη
εσενα σε ψηφισα λογω πιρφοριας και για τις κατηγοριες που εχουν γινει στο παρελθον οτι εχεις γυναικειους κλωνους ;)Kαι μετα στηριζετε εμενα για μαλακα της χρονιας?
Kαι μετα στηριζετε εμενα για μαλακα της χρονιας?
Δεν εχω κλωνους γενικως τύπε.εσενα σε ψηφισα λογω πιρφοριας και για τις κατηγοριες που εχουν γινει στο παρελθον οτι εχεις γυναικειους κλωνους ;)
Προκάλεσαν οι «νευρικοί πιλότοι»
Τσίπρας προς ενοχλημένο Νταβούτογλου: Μεταξύ γειτόνων, ειλικρίνεια
ελληνας πρωθυπουργος την ειπε στον τουρκο
δεξιοι που ειστε κρυφτηκατε?????
ολους θα σας κανουμε να ψηφιζετε συριζα υπαρχει σχεδιο
στα 4 το ειπε το γιουσουφ;