arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Θα παραμείνουμε κλειστά από 3/8 έως 14/8, από 17/8 έως 28/8 και στις 31/8/15 λόγω καλοκαιρινής περιόδου.
Πείτε μου ειλικρινά ποια επιχείρηση ή και ποιο κατάστημα θα μπορούσε να αναρτήσει μια τέτοια επιγραφή στην πρόσοψή του εν έτει 2015; Ποιος ιδιώτης έχει πλέον την άνεση να κλείνει το μαγαζί του σερί για έναν ολόκληρο μήνα (οι μέρες που «λείπουν» παραπάνω είναι όλως τυχαίως τα Σαββατοκύριακα και ο Δεκαπενταύγουστος) και να δίνει ραντεβού στους πελάτες του τον Σεπτέμβρη σαν να ’ναι χειμερινό σινεμά;
Καθήστε αναπαυτικά γιατί μάλλον θα εκνευριστείτε. Το εν λόγω σημείωμα το είδε, το φωτογράφισε και μου το έστειλε ένας καλός φίλος στην οδό Σίνα 6. Ξέρετε τι βρίσκεται εκεί; Το ένα από τα δύο (δύο υπάρχουν στην Αθήνα) εκδοτήρια εισιτηρίων του ΟΣΕ. Ναι, σωστά καταλάβατε. Οι υπάλληλοι του ΟΣΕ, κουρασμένοι από τον βαρύ χειμώνα, δεν μπορούσαν να μοιράσουν τις άδειές τους για να εξυπηρετήσουν το κοινό και τον Αύγουστο. Ποιος ταξιδεύει καλοκαιριάτικα; Σκέφτηκαν και έβαλαν λουκέτο για έναν ολόκληρο μήνα.
και μετά μου λέει ο λέφτης για κρατικοποίηση των υποδομών και των μεταφορών....
πούλημα και κλείσιμο όλα γαμώ το σπίτι τους... πούλημα και αν δεν τα παίρνει κανείς είτε κλείσιμο είτε χάρισμα...
και ας κάνει ότι θέλει ο νέος ιδιοκτήτης με δαύτα... ας πουλήσει τις μηχανές για παλιοσίδερα, τα βαγόνια ας τα κάνει αυθαίρετα στα παπάρια μου...
αρκεί να μην πληρώνω αυτά τα κοπρόσκυλα να κάθονται
σου έχει μιλήσει κανένας για την υποστελέχωση των υπηρεσιών? άμα έχει απομείνει ένας υπάλληλος πότε θα πάρει την άδεια που δικαιούται?
ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα ο εργαζόμενος έχει δικαίωμα σε κανονική άδεια την οποία ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να του δώσει μέχρι το τέλος του έτους