kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μα γαμώ την πίστη του τον μαλάκα πρωινιάτικα με το γαμημένο το ΠΑΣΟΚ του...
θα μας κάνει να ξεράσουμε τον καφέ που πίνουμε γαμώ το κέρατο του
τις καλημέρες μου
μα γαμώ την πίστη του τον μαλάκα πρωινιάτικα με το γαμημένο το ΠΑΣΟΚ του...
θα μας κάνει να ξεράσουμε τον καφέ που πίνουμε γαμώ το κέρατο του
τις καλημέρες μου
Το δημόσιο δεν μπορεί να κάνει το αφεντικό, ασε που μαζεύει τους αχρηστους και τεμπελιδες.
Ορεξη για δουλεία, κεφι, γνωση, μεράκι, ψαξιμο, τρεξιμο χρειάζεται ρε νικολα... Ξεκιναει και το νεο ΕΣΠΑ ....
νά ξέρεις είναι μεγάλο λάθος να κατηγορείς όλους τους εργαζόμενους του δημοσίου σε τεμπέληδες και άχρηστους
όρεξη για δουλειά, κέφι, γνώση, μεράκι, ψάξιμο τρέξιμο, μπορώ να τα κάνω δεν μου βρίσκεις λύση για το σημαντικότερο κεφάλαια που θα βρω μιας και δεν είμαι κεφαλαιοκράτης όσο για το νέο εσπα δίνει ένα μέρος των χρημάτων μετά από μεγάλο διάστημα και άν
δηλαδή πρέπει να έχεις ήδη κάποιο κεφάλαιο να έχεις κάνει έναρξη και να σου δώσει κάποια χρήματα μετά
βαλε μας και λιγο Μενιο ρε...και τον αλλο δεν θυμαμαι τον τρελαμενο παππου που ειχε πει για το κωλοσπιτο....
ελα ρε φτιαξε μας την μερα
ακου μαλακάκο ... επί χούντας οι αριστεροί την βγάλανε κοτσάνι... κάτι κεντρώοι και κεντροδεξιοί την πληρώσανε την νύφη... απόδειξη ότι η αριστερά δεν έχει να δείξει κανένα θύμα των βαασανιστηρίων σε αντίθεση με την δημοκρατική (ακόμη και την βασιλόφρονα) δεξιά και το κέντρο που έχει να δείξει πραγματικά θύματα... αν θες να στα θυμήσω κιόλας
- Παναγούλης
- Οπρόπουλος
- Μουστακλής
- Ιπποκράτης Σαββούρας
και πολλοί πολλοί άλλοι...
ρε δεν ντρέπεσαι να γράφεις κάτι τέτοιο δηλαδή στη γυάρο ποιοι πήγαιναν οι φιλοβασιλικοί στο πολυτεχνείο αριστερές ομάδες δεν ξεκίνησαν τις πρώτες επιτροπές από τη νομική? στο εατ εσα ποιους βασάνιζαν?
Γαμημενε στα @@ μου τι κανει η ζωη. 7 Χρονια καθυστερει η υποθεση για 1μυριο φοροδιαφυγει. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.ρε μαλάκα η πουτάνα η ξεκωλιάρα η Ζωή τράβηξε την υπόθεση του καταδικασμένου βιαστή 12 χρόνια στα δικαστήρια με τις αναβολές και τα τερτίπια της και θα μιλήσεις για διοικητικά δικαστήρια που το συντομώτερο που καταλήγουν είναι σε δεκαπέντε χρόνια...??
ηλίθιε πως φαίνεται ότι δεν έχεις σχέση με την πραγματικότητα και δεν έχεις ποτέ κάνει τίποτε στην ζωή σου... κόπανε
το τανκς...
[move][size=80pt]πα.σο.κ[/size][/move]
[size=30pt]τρεμετε γατακια[/size]
Παρε θεση στην ουρα θα εισαι τελευταιος ;)ροζ κουφαλες
θα στησουμε κρεμαλες
[move][size=80pt]πα.σο.κ[/size][/move]
[size=30pt]τρεμετε γατακια[/size]
Φίλης: Απο ποιον "ξέφυγε" ο Χριστοφοράκος, κ. Μπακογιάννη;
μην αγχώνεσαι όπως τον Ιανουάριο έτσι και τώρα τελευταίοι θα μπείτε στη βουλή
και όλα αυτά εφαρμόζοντας μνημόνια και συγκυβέρνηση με τη δεξιά του σαμαρά μαζί με βορίδη και άδωνη? για να μην σε πάω στη σοσιαλιστική ελλαδα του σημίτη