tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Έξι ψηφία!
ορσε
Έξι ψηφία!
Δεν σου εφτανε το κουρεμα των ομολογων, ηθελες να στηριξεις κι αλλο την οικονομιαΈξι ψηφία!
Τι προβληματιζεσαι? Μηπως θυμασαι το ΠΑΣΟΚ του 1981?Στο ΟΧΙ: Σαφώς νεαρότερες ηλικίες, οργισμένα νιάτα, παιδιά των λουλουδιών, δροσερά αγόρια, ντύσιμο και συμπεριφορά "εργατικής τάξης", κέφι αρκεταό και μια αίσθηση αυθεντικού δίχως "πόζα". Μεγαφωνικές κτλ τυπικές ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ πρός φτωχικές.
Έξι ψηφία!
Αμφιβάλω εάν το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που ψηφίζουν ΟΧΙ , έχουν όχι 8.000euro σε καταθέσεις ,αλλά ούτε 8.000 net worth συνολικά.
Δεν σου εφτανε το κουρεμα των ομολογων, ηθελες να στηριξεις κι αλλο την οικονομια
Φιλικά παντα.
Ολα μηδενικα τυπε?
Δεν σου εφτανε το κουρεμα των ομολογων, ηθελες να στηριξεις κι αλλο την οικονομια
Φιλικά παντα.
Εχουν ομως αυτοι που τους ταιζουν για να παριστανουν τους επαναστατες.Αμφιβάλω εάν το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που ψηφίζουν ΟΧΙ , έχουν όχι 8.000euro σε καταθέσεις ,αλλά ούτε 8.000 net worth συνολικά.
Έλα μωρέ, καλή καρδιά!
Στο τέλος όλοι 1Χ2 παίρνουν!
Εγώ έχω ήδη έτοιμο 2Χ2, μόνο που δυστυχώς εκεί με περιμένει κάποια που δεν έπρεπε.
Καταθεση ψυχης απο τον γιατρο :SΈλα μωρέ, καλή καρδιά!
Στο τέλος όλοι 1Χ2 παίρνουν!
Εγώ έχω ήδη έτοιμο 2Χ2, μόνο που δυστυχώς εκεί με περιμένει κάποια που δεν έπρεπε.
Και τί να προλάβει να κάνει ο άνθρωπος; Όλα ξεκίνησαν από την Παρασκευή μετά τα μεσάνυκτα...
αυτό ξέρεις τι σημαίνει ??
to opt for a Reservation of Rights
Επτα ψηφια εξω?Καλά ρε τύπε είπαμε πως είμαι μαλάκας, αλλά όχι και τόσο! Τα πιο πολλά τα έχω στείλει έξω...
Πεστα εσυ και οποιος καταλαβε καταλαβε.
έχουν οι μπαμπάδες που τους ταίζουν... και αμα γίνει κανένα κούρεμα και ξέρουν οι γέροι ότι ψηφίσανε ΟΧΙ θα τους βαράνε μέχρι να κατουρήσουνε αίμα...