rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Να το ξεχάσουμε;
οκ συγνώμη
Να το ξεχάσουμε;
Σωστό, αλλά η ουσία είναι το "Να μην γίνουν κακομαθημένα!"...
Αφού αξίζω πιο πολλά! Το ξέρεις ότι είμαι και μετριόφρων!γιατί παραπονεμένος θα είσαι ??
Να το ξεχάσουμε;
Αφού αξίζω πιο πολλά! Το ξέρεις ότι είμαι και μετριόφρων!
Σιγά και γίνει κούρεμα από τα 8000 ευρώ ρε τύποι
να το ξεχάσουμε γιατί ρε ντοκ καταπλακώθηκα... και βαριέμαι αφόρητα να βγώ απόψε για κυνήγι...
Αυτό ήταν επήλθε ρήξη στις διαπραγματεύσεις μας! Θα κάνω διάγγελμα για δημοψήφισμα αναφορικά με το ποσοστό που απαιτώ! ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Θα διοργανώσω και συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα με κεντικό ομιλητή τον Βαρουφάκη!καλα για πάρτη σου 0.065%
Aπό το 1 ευρώ θα γίνειδεν θα γίνει από τα 8000 ευρώ ρε... από τα 8001 θα γίνει ....
Εκείνα τα χρόνια, δεν υπήρχε το site.
Σε παρένθεση το έβαλα, πάει να πει με επιφύλαξη.
Ωραία λοιπόν εσύ δεν τους υποστήριζες, ούτε κι εγώ, τους υποστήριζε όμως το υπόλοιπο 90% του λαού, αν αυτό σου λέει κάτι.
Επίσης έχω δηλώσει κατ' επανάληψιν ότι ΔΕΝ ανήκω σε κανένα κόμμα, άρα δεν υπάρχει ΝΔουλα ΜΟΥ!
Απλά είμαι φιλελεύθερος δεξιός...
Τι να βρεις τετοια ωρα εκει που εισαι ρε
Εφόσον το ξέρεις, πάω πάσο. Και να υπήρχε, όμως, εκείνη την εποχή εγώ δεν είχα internet!!!Μια χαρά υπήρχε το site.
Παίζει να υπάρχει και πριν το 2000 (με κάθε επιφύλαξη).
Το domain στην αρχή ήταν bourdela.gr αλλά το έκλεισαν κάτι δεξοί συντηριτικούρες.
Εφόσον το ξέρεις, πάω πάσο. Και να υπήρχε, όμως, εκείνη την εποχή εγώ δεν είχα internet!!!
Ωστόσο, σε μεταμεσονύκτια παρέμβασή της στον Σκάι, η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Λούκα Κατσέλη, μίλησε για ανυπόστατο σενάριο και διέψευσε το δημοσίευμα των Financial Times. «Τέτοια δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού» σχολίασε η Λούκα Κατσέλη.
Άσε φίλε... Ούτε υπολογιστή δεν είχα... :S
To είπε και ο Τσακαλώτοςεεεε αφού το είπε η Κατσέλη...