gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
ΣΝΟΑ;;;εγώ… ??? Εσείς θα φάτε Σ(υμφωνία) Ν(έας) Ο(ικονομικής) Α(νασυγκρότησης)….
είναι το Μνημόνιο 3 αλα ΣΥΡΙΖΑ…
ΣΝΟΑ;;;εγώ… ??? Εσείς θα φάτε Σ(υμφωνία) Ν(έας) Ο(ικονομικής) Α(νασυγκρότησης)….
είναι το Μνημόνιο 3 αλα ΣΥΡΙΖΑ…
Αν ισχύει κάτι τέτοιο ειλικρινά θα κάνω χρυσοελεφάντινο άγαλμα στον πολιτικό εκείνο (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) που θα βάλει άνεργους γιατρούς να σας κάνουν αιφνίδιες επισκέψεις και όποιον πιάνουν να κάνει πουστιές να ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ από το δημόσιο και να πηγαίνει φυλακή για εξαπάτηση, και ΑΝ έχει συγγενείς στο δημόσιο να είναι για 20 χρόνια υπό συνεχή παρακολούθηση. Α! Και εννοείται παιδιά εγγόνια κτλπ του παπάρα που κάνει κάτι τέτοιο θα βλέπουν με το κιάλι θέση στο δημόσιο.
Μαλάκα που αντί να τα κατακρίνεις κάθεσαι και τ υπερασπίζεσαι κιόλας.
εχει πιει παλι μην δινεις σημασια...αστον να χαρει οτι ειπε κατι εξυπνοΣΝΟΑ;;;
ο λόγος που μας κάθισε ο ΣΥΡΙΖΑ στο σβέρκο είναι πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουνε κάνει τις πίπες εργασία εθελοντική και παντός καιρου τόσο καιρό.Ο λογος που μας καθισε ο Συριζα στο σβερκο, ειναι οτι εσεις οι "αληθινοι-μη χεσω" δεξιοι ψηφισατε φασιστες και κάνατε τον Συριζα πρωτο κομμα.
Τουμπεκι συνεπως.
Δεν δικαιουσθε να ομιλειτε.
ΣΝΟΑ;;;
Δεν έχει σημασία που εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα δικαιούσαι αναρρωτικής άδειας από το εοπυυ (πρώην ικα) και αν είναι μεγαλύτερη από 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ μέρες περνάς από επιτροπή. Δεν επιτρέπεται να εργαστείς τις μέρες που σου έχει ορίσει ο εοπυυ ανικανότητα εργασίας .Επίσης κανένας δεν έχει δικαίωμα να σε υποχρεώσει για παραπάνω από 8ωρη εργασία
μιας και έκανες τον κόπο λοιπόν, ξεκίνησε από αυτό...Σ αυτό το πόστ
είχες απαντήσει μ αυτό το ποστ
Οπότε δε πίστευες σε νίκη το ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε νίκη του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. Οπότε....
για τα μπλουζάκια μου βρήκες κάτι;Καλά εσύ δεν τύπωνες τα μπλουζάκια της νίκης της ΝΔ τον Ιανουάριο????
Κοίτα δεν θα κάνω τις γελοιότητες του τζώνυ που κάθεται και ψάχνει μηνύματα παλαιότερων ετών. Εσύ δεν έλεγες πόσο σίγουρος είσαι για τη νίκη της νδ στις εκλογές του Ιανουαρίου που έχεις προμηθευτεί και μπλουζάκια που αναγράφουν αυτή τη νίκη
είδες να γράφω πουθενά πως θα τις χάσει γιατί όλοι ήξεραν ότι ο Σύριζα θα τις έπαιρνε...δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα μεχρι στιγμης αλλα μολις γυρησα απο το εκλογικο μου κεντρο οπου πηγα να ψηφησω ολοι εριχναν συριζα μονοκουκι
επισης ο κοσμος και το ελεγε αλλα και ειχε αγανακτησει
οποτε το βραδυ μην απορησετε α και κατι ακομα
οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει για σαμαρα μπενι γαπ
Σόρρυ αλλά είσαι βλάκας.μήπως θες και μαστίγιο στους δημόσιους υπάλληλους μην ξεχνάς δεν έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση οι δημόσιοι υπάλληλοι
μήπως θες και μαστίγιο στους δημόσιους υπάλληλους μην ξεχνάς δεν έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση οι δημόσιοι υπάλληλοι
Εγώ είμαι προβοκάτορας; Εγώ απλά θυμόμουν ότι είχε σίγουρη νίκη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα κέρδιζε (με την έννοια δε θα έβγαινε πρώτο κόμμα).μιας και έκανες τον κόπο λοιπόν, ξεκίνησε από αυτό...
για τα μπλουζάκια μου βρήκες κάτι;
επειδή λοιπόν είσαι μεγάλος προβοκάτορας...
πάλι στην ίδια επόμενη ερώτηση ξαναλέει για τα μπλουζάκια...
είδες να γράφω πουθενά πως θα τις χάσει γιατί όλοι ήξεραν ότι ο Σύριζα θα τις έπαιρνε...
τα υπογραμμισμένα για τις υπερβολές τα πιάνεις ή μπα;
μήπως θες και μαστίγιο στους δημόσιους υπάλληλους μην ξεχνάς δεν έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση οι δημόσιοι υπάλληλοι
Η τενοντιτιδα ειναι δυσκολο πραγμα, ας τους αλλους να λενε
Μιλαω εκ πειρας γιατι ειχα ταλαιπωρηθει για κοντα 3 χρονια επειδη δεν την προσεξα
Ειχα ενοχλησεις στον ωμο που λες, αλλα ειχα την ατυχια να δουλευω στον ιδιωτικο τομεα και δεν ειχα την πολυτελεια της αδειας γιατι ημασταν σε περιοδο αιχμης. Μετειχα λοιπον ενεργα στο στησιμο μιας εταιριας και επαθα ρηξη τενοντα...Φυσικα ποτε στην ζωη μου δεν δουλευα 8ωρο κατω απο εργοδοτη, αντιθετα ειδικα εκεινη την εποχη βαραγαμε 12ωρα.
Μακαρι να ημουν και εγω στην ΔΕΗ
Αντε να τελειωνεις την πρωτοχρονια, ναρθω εγω στην θεση σου ;)
Σόρρυ αλλά είσαι βλάκας.
Εγώ είπα για κάτι κοπρόσκυλα σα και σένα που ενώ έχουν τραυματιστεί στο χέρι στη δουλειά (εσύ ΣΙΓΟΥΡΑ ή από το τάβλι ή από τη μαλακία) και παίρνουν αναρρωτική, πάνε μετά και πιάνουν τσάπες τσουγκράνες κτλπ.
Που κάθονται και γράφουν τις παπαριές που λες "απαγορεύει η υπηρεσία τον αιφνιδιαστικό έλεγχο" αντί να τον κράζουν.
Παπάρα. Πατέρα στον ΟΤΕ είχα και μάνα σε νοσοκομείο και ξέρω καλά και καλούς Δ.Υ και κάτι φυντάνια σα και του λόγου σου που πήγαιναν και έπαιρναν αναρρωτική με πρόβλημα στη μέση (ο σίγουρος τρόπος για να πάρεις αφού κανένας γιατρός δε τολμάει να το αμφισβητήσει) και πήγαιναν για κυνήγι. Πήγαινες τη περίοδο του κυνηγιού στον ΟΤΕ στο Μαρούσι και το 1/3 από τους υπαλλήλους είχαν πρόβλημα στη μέση. Και εξαιτίας του 1/3 απ αυτούς τ άκουγε από τους πελάτες όλοι στον ΟΤΕ.
Σφάξιμο το λοιπόν (και με τον κουμμουνιστικό τρόπο) σε εσένα και στους ομοίους σου ΓΕΛΟΙΕ, τεμπελχανά. Που μου λες ότι πολεμάς και για τα δικαιώματα του εργάτη, σπερματοδοχείο. Θα σε έφτυνα αλλά το σάλιο μου το έχω για άτομα που αξίζουν και κάτι.
Σόρρυ αλλά είσαι βλάκας.
Εγώ είπα για κάτι κοπρόσκυλα σα και σένα που ενώ έχουν τραυματιστεί στο χέρι στη δουλειά (εσύ ΣΙΓΟΥΡΑ ή από το τάβλι ή από τη μαλακία) και παίρνουν αναρρωτική, πάνε μετά και πιάνουν τσάπες τσουγκράνες κτλπ.
Που κάθονται και γράφουν τις παπαριές που λες "απαγορεύει η υπηρεσία τον αιφνιδιαστικό έλεγχο" αντί να τον κράζουν.
Παπάρα. Πατέρα στον ΟΤΕ είχα και μάνα σε νοσοκομείο και ξέρω καλά και καλούς Δ.Υ και κάτι φυντάνια σα και του λόγου σου που πήγαιναν και έπαιρναν αναρρωτική με πρόβλημα στη μέση (ο σίγουρος τρόπος για να πάρεις αφού κανένας γιατρός δε τολμάει να το αμφισβητήσει) και πήγαιναν για κυνήγι. Πήγαινες τη περίοδο του κυνηγιού στον ΟΤΕ στο Μαρούσι και το 1/3 από τους υπαλλήλους είχαν πρόβλημα στη μέση. Και εξαιτίας του 1/3 απ αυτούς τ άκουγε από τους πελάτες όλοι στον ΟΤΕ.
Σφάξιμο το λοιπόν (και με τον κουμμουνιστικό τρόπο) σε εσένα και στους ομοίους σου ΓΕΛΟΙΕ, τεμπελχανά. Που μου λες ότι πολεμάς και για τα δικαιώματα του εργάτη, σπερματοδοχείο. Θα σε έφτυνα αλλά το σάλιο μου το έχω για άτομα που αξίζουν και κάτι.
γιατί παίκτη μου
τα γρηγορόσημα τα παίρνανε ιδιωτικοί υπάλληλοι ή μήπως δημόσιοι ??
τις μίζες για να κάνουν στραβά μάτια στις παρανομίες στις οικοδομές τις παίρναν οι υδραυλικοί ή οι υπάλληλοι της πολεοδομίας ??
τα δωράκια για την υπερσυνταγογράφηση στο ΕΣΥ τα παίρνανε οι ασθενείς ή οι γιατροί του ΕΣΥ ??
τις προμήθειες για την επιλογη υλικών στο ΕΣΥ τα παίρνανε οι ασθενείς ή μήπως οι γιατροί του ΕΣΥ ??
τα υλικά από τις κουζίνες των νοσοκομείων τα βουτούσε ο διοικητής ή μήπως οι μάγειροι και οι τραπεζοκόμες ?? (άλλο αν αυτός ο μαλάκας δεν έβλεπε τίποτε)
τα φακελλάκια στο ΕΣΥ τα παίρνανε ελεύθεροι επαγγελματίες ή μήπως γιατροί του ΕΣΥ δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι ??
τα παράνομα ιδιαίτερα τα κάνανε αδιόριστοι μαθηματικοί ή μήπως καθηγητές των σχολείων δημόσιοι υπάλληλοι ??
τα υλικά καθαριότητας τα κλέβανε οι περαστικοί από τα υπουργεία ή μήπως οι καθαρίστριες ?? (αυτές που “νικήσανε”)
για λέγε
Για λέγε μου τώρα εσύ. Οι υπερκοστολογήσεις που έκανε οι Ζίμενς και μετά πλήρωνε κάτι μίζες σε ποιου τις τσέπες πήγαιναν.γιατί παίκτη μου
τις μίζες για να κάνουν στραβά μάτια στις παρανομίες στις οικοδομές τις παίρναν οι υδραυλικοί ή οι υπάλληλοι της πολεοδομίας ??
για λέγε
Το 4-3-3 με παίκτες στις πτέρυγες με ανάποδα πόδια το καθιέρωσε ο Ντούσαν στην Ελλάδα και είδαν οι Έλληνες φίλαθλοι και λίγη μπαλίτσα.
το 4-4-2 το καθιερωσε ο αλεφαντος στην ελλαδα ή οι εφοριακοι ???