κατι σαν τους ψηφοφορους της νδ.........Ρε συ σοβαρα τωρα.
Μιλαμε για οξυδερκεια δεκαχρονου ομως.
αντε ρε γραφικε
κατι σαν τους ψηφοφορους της νδ.........Ρε συ σοβαρα τωρα.
Μιλαμε για οξυδερκεια δεκαχρονου ομως.
Αυτο ελειπε να συγκριθουμε κιολας.κατι σαν τους ψηφοφορους της νδ.........
αντε ρε γραφικε
που εισαι βρε σε εχασα..........λες να είναι πράκτορες των Αμερικάνων;
μυστικές υπηρεσίες της Μοσάντ;
ποιοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά τύπε;
δώσε μας ταψεκαστικάφώτα σου...
που εισαι βρε σε εχασα..........
πάλι μαλακιες λες βρε?...........μηπως δεν σε γαμάνε καλα τελευταια?........... :-..............
Αυτα λεμε ρε τύπε, και εισπραττω κατι απαντησεις του στυλ "ο Κικιλιας τα εκανε καλυτερα?"
Από το 8 και μετά υπουργός προστασίας του πολίτη!
Ποιοι κυβερνάνε την χώρα !
το χασοδικη ρωτας μωρε?............Αλεξ,για πες τι γινεται με Παπακωνσταντινου;
Στην αποφαση του ειδικου δικαστηριου κανεις κανονικα εφεσεις μετα η προσφευγεις πιο ψηλα, Αρειους Παγους και δε συμμαζευεται;
ρε μαλακα αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις,μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με το κολλημενο σου μυαλο...Αλεξ,για πες τι γινεται με Παπακωνσταντινου;
Στην αποφαση του ειδικου δικαστηριου κανεις κανονικα εφεσεις μετα η προσφευγεις πιο ψηλα, Αρειους Παγους και δε συμμαζευεται;
Oχι. Η αποφαση του ειδικου δικαστηριου ειναι αμετακλητη. Δεν χωρει κανενα ενδικο μεσο.Αλεξ,για πες τι γινεται με Παπακωνσταντινου;
Ελα ντε. Ας ρωτησει κανεναν μαναβη, κανεναν χασαπη, μπορει να ξερουν καλυτερατο χασοδικη ρωτας μωρε?............
ρε μαλακα αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις,μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με το κολλημενο σου μυαλο...
Εσενα ποιος σου μιλησε, ρε υποκοσμε; Βρες κανα φιλο με καθαρο ποινικο μητρωο πρωτα και μετα να μου απευθυνεις το λογο.
Εσενα ποιος σου μιλησε, ρε υποκοσμε; Βρες κανα φιλο με καθαρο ποινικο μητρωο πρωτα και μετα να μου απευθυνεις το λογο.
Aμα δεις τα δικα σου θα καταλαβεις..!Ποσα ακυρα μπορει να πει κανενας σε ενα ποσταρισμα
ειναι ο τυπος για υιοθεσια....
Μπόλντη είσαι εδώ ;