Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εσενα ποιος σου μιλησε, ρε υποκοσμε; Βρες κανα φιλο με καθαρο ποινικο μητρωο πρωτα και μετα να μου απευθυνεις το λογο.
Εσενα ποιος σου μιλησε, ρε υποκοσμε; Βρες κανα φιλο με καθαρο ποινικο μητρωο πρωτα και μετα να μου απευθυνεις το λογο.
ειναι ο τυπος για υιοθεσια....
Θα ανεβω αθηνα και θα μεινω ξενοδοχειο για δυο βραδυα,θα εχω καποια λεφτα μαζι μου...δεν λεω για 200-30- ευρω...και θελω να βγω εξω αλλλα να μην τα κουβαλαω στην τσεπη μου..που τα αφηνω για σιγουρια??
μαυρη μαυριλα τυπε μου...τουλαχιστον και αδηλωτα παλι στην αγορα μεσα τα ριχνω..καποια στιγμη καποιος θα τα δηλωσει...Οτι πεις λεβεντη μου. Ανοιξε κανα θεμα ακομα να ρωτας πως...κουβαλανε με ασφαλεια μαυρα λεφτα και μετα πηγαινε διπλα να κλαφτεις για το επιπεδο του νεοελληνα που μας εφερε ως εδω
λακη στο υπουργειο εισαι? εχω δικο μου ανθρωπο μεσα... ;)χαχα καποιος μλκας θα βρεθει λεει να τα δηλωσει. Μ αρεσει που μετα σας φταινε οι δημοσιοι υπάλληλοι
μαυρη μαυριλα τυπε μου...τουλαχιστον και αδηλωτα παλι στην αγορα μεσα τα ριχνω..καποια στιγμη καποιος θα τα δηλωσει...
«Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη»
Ο Μηλιός με tweet αποχαιρετά τον οικονομικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ
18/03/201520:59
Ο Μηλιός με tweet αποχαιρετά τον οικονομικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ
ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου
7
SHARES
FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Προσθήκη σχολίου
Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter
Σε αιφνίδιο(;) αποχαιρετισμό από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο εκ των βασικών στελεχών της οικονομικής πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος Γιάννης Μιλιός.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μηλιός έγραψε: «Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη».
Το όνομα του κ. Μηλιού είχε ακουστεί για μια από τις θέσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης αλλά και για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Κομισιόν στο σενάριο που ήθελε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να γίνεται ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
φευγουν οι ποντικαρεοι
το τσιρκο αρχιζει και διαλυεται
Πες μας και για το επιπεδο των νεοελληνων να γελασουμε. Το βρισκεις πολυ πεσμενο εσυ που προψες καυχιοσουνα την αγραμματοσυνη σου;
λακη στο υπουργειο εισαι? εχω δικο μου ανθρωπο μεσα... ;)
τυπε να χεσω μεσα στα γραμματα που εμαθες αν δεν εχω φραγκο στην τσεπη...που τι γραμματα να εμαθες...αφου στοκος εισαι...Πες μας και για το επιπεδο των νεοελληνων να γελασουμε. Το βρισκεις πολυ πεσμενο εσυ που προψες καυχιοσουνα την αγραμματοσυνη σου;
τι βαρκαρη σε βαλανε? να παρω τα τηλεφωνα μου...Ποιο υπουργειο ρε φιλε εγω ειμαι επιχειρησιακος
τι έγινε κε ιδοκτήτα επιχείρησης .... πως πάει η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με το wankband ??
πεστα πρωην αρχηγεΟλο τσακωνεστε εδω μεσα ρε μια συζητηση της προκοπης δεν μπορειτε να κανετε?????
ηθελε να γινει υπουργος οικονομικων και χαλαστηκε
τι βαρκαρη σε βαλανε? να παρω τα τηλεφωνα μου...