Επισκέπτης
Παμε για νεες εκλογες λοιπον...
Μιλάμε πολιτικό accumen αμοιβάδας .Πραγματικά.
Παμε για νεες εκλογες λοιπον...
Επιμενω.στανταρακι ο αλεξ τυπε μην εκτιθεσαι αλλο ρε τυπε,θα βγαζουν σκρινσοτς οι μπαχαλακηδες του σαιτ :S
Ο Λαφαζάνης τι χαρτοφυλάκιο θα πάρει ρε?
Μόλις κέρδισα 1 χιλιάρικο λοιπόν ..Καύλααααααααααόχι
εντιτ: είναι και 2η στο ψηφοδέλτιο
καλοφάγωτα.Μόλις κέρδισα 1 χιλιάρικο λοιπόν ..Καύλαααααααααα
Ελεος ρε αλιντακι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΚΟΜΗ...Τι τους ακους???????????Μόλις κέρδισα 1 χιλιάρικο λοιπόν ..Καύλαααααααααα
Πες μου γιατί με το ΣΥΡΙΖΑ η Θράκη θα πάει στους Τούρκους γι αυτό τον ψηφίζουν οι ΠΟΜΑΚΟΙστην ροδοπη οι πομακοι δαγκωτο συριζα γιατι αραγε?
Θα το καταθέσεις....Μόλις κέρδισα 1 χιλιάρικο λοιπόν ..Καύλαααααααααα
παλαβός είσαι.Ελεος ρε αλιντακι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΚΟΜΗ...Τι τους ακους???????????
μπααα... δεν θα βρείς πολλούς από αυτούς... δεν κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις...μουαχαχαχαχαχχα......παπαροπουλε θα συνεχισω να βουταω αι φον για τα προς το ζην,τις εχω γραμμεες στα αρχιδια μου τις θεσουλες και τα φτιαξιματα...για το ευζην και την ψυχοθεραπεια μου ΟΜΩΣ,απο αυριο θα κανω αιτηση να προσληφθω στα ματ ΤΣΑΜΠΑ-ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ,με μονο ορο να με αφηνουν να βαραω δεξιους ακτιβιστες ανεξελεγκτα.....
αλεξ την χα τριτο κομμα,την εχω ηδη!Ελεος ρε αλιντακι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΚΟΜΗ...Τι τους ακους???????????
36,5 με 26-27 μαχιμουμ θα παει,,,Στο 25% η ΝΔ είναι στο 28.96% (με πτωτικές τάσεις) ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο 35.4%
Πες μου γιατί με το ΣΥΡΙΖΑ η Θράκη θα πάει στους Τούρκους γι αυτό τον ψηφίζουν οι ΠΟΜΑΚΟΙ
5% το ΓΑΜΟΠΑΣΟΚ. Αλυσίδες και λουκέτα από τη Δευτέρα.35.4 το τσιρκο
1,85% ο λεβεντης κρυψου35.4 το τσιρκο
Πιθανα και τα δυο. Προσωπικα με ικανοποιει οτι παμε για νεες εκλογες. Γλυκια ηττα.αλεξ την χα τριτο κομμα,την εχω ηδη!
παμε για το 7%!! ;)
Τι λες ρε ανθρωπε?παλαβός είσαι.
το '12 με 25% η νδ έβγαλε 1 βουλευτή
το '15 πρέπει να πάρει πάνω από 50 % για να βγει η γκερέκου.
αν είναι δυνατόν.