Επισκέπτης
Το γιατι πεσατε δεν θα το εξηγησεις δηλαδη. Αντε γεια.
από την κινδυνολογία των ημερών μειώθηκε το ποσοστό αλλά φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που έχουν φτύσει οριστικά την ΝΔ ;)
Το γιατι πεσατε δεν θα το εξηγησεις δηλαδη. Αντε γεια.
μωρή αυτιστική πούστρα η Β! Αθηνών έχει ενσωματωθεί σε ποσοστό 11% ήδη ... άνοιξε τα στραβά σου..
Μπορεί μέχρι τέλος της βδομάδας να είναι και στο 1.08-1.10έρχεται το δολάριο τυπε
Σας το φερνει σιγα σιγα...Kαργιόλα ο Νικολακόπουλος τώρα λέει 150 με 151 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς στο όριο κ θρίλερ για την αυτοδυναμία.
έρχεται το δολάριο τυπε
Κι εγω λεω 148-149. Θυμησου το.Τώρα μόλις από Νικολακόπουλο: ΣΥΡΙΖΑ 150 με 151 έδρες
στανταρακι ο αλεξ τυπελιρα 100 τυπε
μην εκτιθεσαι αλλο ρε τυπε,θα βγαζουν σκρινσοτς οι μπαχαλακηδες του σαιτ :SΚι εγω λεω 148-149. Θυμησου το.
μουαχαχαχαχαχχα......παπαροπουλε θα συνεχισω να βουταω αι φον για τα προς το ζην,τις εχω γραμμεες στα αρχιδια μου τις θεσουλες και τα φτιαξιματα...για το ευζην και την ψυχοθεραπεια μου ΟΜΩΣ,απο αυριο θα κανω αιτηση να προσληφθω στα ματ ΤΣΑΜΠΑ-ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ,με μονο ορο να με αφηνουν να βαραω δεξιους ακτιβιστες ανεξελεγκτα.....λογικό... όσο βλέπει την αυτοδυναμία να απομακρύνεται και εκείνη την θεσούλα που του τάξανε να εξαερώνεται....
Η Γκερέκου μπαίνει?Αν μπορεί κάποιος ας μου πει
Η Γκερέκου μπαίνει?Αν μπορεί κάποιος ας μου πει
όχιΗ Γκερέκου μπαίνει?Αν μπορεί κάποιος ας μου πει