gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έλα εδώ είσαι
το μαλακισμένο αριστερό συννεφάκι που ζεις
το μαλακισμένο αριστερό συννεφάκι που ζεις
Το να ζητάω από εσένα να απαντήσεις με επιχείρημα είναι σαν αν ζητάω από πρόβατο να παίξει πιάνοΜην τα λες τόσο χοντρά, ρε Μέντη. Θα μας πιάσει κόμπλεξ
Γιατί όχι πεντακόσια δις ?Η Ραχήλ Μακρή τίναξε την μπάνκα στον αέρα! Αν κοπεί η χρηματοδότηση στην χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει μόνος του 100 δισ ευρώ!
Οι δεξιοί λογω έλλειψης ιδεολογίας είναι μεγάλα ευκολάκιαΠαλι ξεφτιλιζεσαι, γερο τρανυ; Δεν ειναι εδω και ο φιλος σου να σε βοηθησει οπως προχθες...
Και γενικά οι εφοπλιστές θεωρουνται υπερπατριώτεςΒαλε οτι και αυτα τα ψιχουλα που ειναι να πληρωσουν δεν τα δινουν. Κατα τα αλλα η ναυτιλια "μας". Οι εφοπλιστες "μας". Μην τους χασουμε και τι θα γινουμε
www.inewsgr.com/9/pano-apo-100-ek-chrostane-efoplistes-sto-nat.htm]http://www.inewsgr.com/9/pano-apo-100-ek-chrostane-efoplistes-sto-nat.htm[/url]
το βράδυ της Κυριακής θα είναι δικό μας αδέρφια. Ψηφίζουμε υπεύθυνα Ν.Δ για ένα καλύτερο αύριο και με σεβασμό προς τον πολίτη !
Εμπιστεύομαι την κρίση των πολιτών και πιστεύω πως θα πράξουνε το σωστό.
Ν.Δ Νεα Ελληνικη Ανεξαρτητη Απελευθερωμενη Δημοκρατια !
Εσύ φίλε τώρα έχεις ιδεολογία ?Οι δεξιοί λογω έλλειψης ιδεολογίας είναι μεγάλα ευκολάκια
Ναι έχω. Αμφιβάλλεις;;;Εσύ φίλε τώρα έχεις ιδεολογία ?
Είσαι από τους τυχερούς , πήρες εσύ και μετά τελείωσε
Ναι έχω. Αμφιβάλλεις;;;
Εγώ θα ψηφίσω συριζα μόνο και μόνο για να φύγει η πλέμπα. Θα είναι η 2η φορά που θα πάω να ψηφίσω στη ζωή μου. Η αστική δημοκρατία δε με εκράζειΚαι τι λέει η ιδεολογία σου για τις ηλίθιες σαν την Ραχήλ ?
Να τις βάζεις στο ψηφοδέλτιο ?
Και τι σε εκφράζει παλικάρι μου ?Εγώ θα ψηφίσω συριζα μόνο και μόνο για να φύγει η πλέμπα. Θα είναι η 2η φορά που θα πάω να ψηφίσω στη ζωή μου. Η αστική δημοκρατία δε με εκράζει
Τα έχω πει. Αλλά και να στα ξαναπώ δε θα τα καταλάβειςΚαι τι σε εκφράζει παλικάρι μου ?
Εδώ είναι τα ωραία
Μόνο έξυπνοι σαν εσένα καταλαβαίνουν την ιδεολογία σου πουλί μου ?Τα έχω πει. Αλλά και να στα ξαναπώ δε θα τα καταλάβεις
Δεν λέω ότι είσαι στόκος. Δεν είμαι ειρωνικός όπως εσύ. Απλά αποδέχεσαι ότι για να ζήσεις καλά πρέπει να υπάρχει φτώχεια. Οπότε πως θα μπεις στη λογική να καταλάβεις τη δική μου ιδεολογία;Μόνο έξυπνοι σαν εσένα καταλαβαίνουν την ιδεολογία σου πουλί μου ?
Γιατί ο κάθε στόκος νομίζει ότι είναι έξυπνος γαμω την πουτάνα μου ?
Tυπε,επρεπε να ησουν λιγο πιο μεγαλος να προλαβαινες τον Σταλιν και τον Λενιν.Θα εφτιαχνες μια απλη αιτηση και θα σε φιλοξενουσαν στον παραδεισο τους.Εκει που ηταν ολοι ισοι.Το δικιο του εργατη ητανε νομος,ολοι ειχανε απο μια δουλεια,ενα σπιτι,και ολοι απολαμβαναν τα αγαθα της Σταλινικης δημοκρατιας.Δεν υπηρχε νομενγκλατουρα,δεν υπηρχε ελιτ,και ολοι ζουσαν ευτυχισμενοι,τοσο πολυ μαλιστα,που ενω τα συνορα ηταν ανοιχτα για οποιον ηθελε να φυγει,κανενας δεν εφευγε.Που να πηγαινε εξαλλου?Εγώ θα ψηφίσω συριζα μόνο και μόνο για να φύγει η πλέμπα. Θα είναι η 2η φορά που θα πάω να ψηφίσω στη ζωή μου. Η αστική δημοκρατία δε με εκράζει
Κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να πας για ψηφο απο την στιγμη που δεν σε εκφραζει η αστικη δημοκρατια,το θεωρω λαθος.Εγώ θα ψηφίσω συριζα μόνο και μόνο για να φύγει η πλέμπα. Θα είναι η 2η φορά που θα πάω να ψηφίσω στη ζωή μου. Η αστική δημοκρατία δε με εκράζει
Μη μου βάζεις λόγια. Ούτε κομμουνιστής είμαι. Και φυσικά δεν αποδέχομαι βία, ειδικά απέναντι σε αθώους.Tυπε,επρεπε να ησουν λιγο πιο μεγαλος να προλαβαινες τον Σταλιν και τον Λενιν.Θα εφτιαχνες μια απλη αιτηση και θα σε φιλοξενουσαν στον παραδεισο τους.Εκει που ηταν ολοι ισοι.Το δικιο του εργατη ητανε νομος,ολοι ειχανε απο μια δουλεια,ενα σπιτι,και ολοι απολαμβαναν τα αγαθα της Σταλινικης δημοκρατιας.Δεν υπηρχε νομενγκλατουρα,δεν υπηρχε ελιτ,και ολοι ζουσαν ευτυχισμενοι,τοσο πολυ μαλιστα,που ενω τα συνορα ηταν ανοιχτα για οποιον ηθελε να φυγει,κανενας δεν εφευγε.Που να πηγαινε εξαλλου?
Σιγα μην σε εξεφραζε η αστικη δημοκρατια.Χαζος εισαι?Κανονικα θα πρεπει να εισαι στεναχωρημενος τωρα που πιασαν τον Ξηρο και τους συνεργους του,γιατι ηταν και οι υελευταιοι απο τους γνωστους που δεν πιστευαν στην αστικη δημοκρατια.
Και εγώ το θεωρώ λάθος. Αλλά θα πάωΚατα την γνωμη μου δεν πρεπει να πας για ψηφο απο την στιγμη που δεν σε εκφραζει η αστικη δημοκρατια,το θεωρω λαθος.