kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
αλλα πρωτα και ενα περασμα απο τσιπρα τυπε
παλιοκομμουνι,θα σε στειλουμε Βορεια Κορεα εμεις του συνταγματικου τοξου
αλλα πρωτα και ενα περασμα απο τσιπρα τυπε
Έχουμε πιο σοβαρά θέματα τώρα...Το καθαρισε το θρεντακι της mariakosk ο Αντι
Εγω όμως απαθανάτισα την αρχικη της ερωτηση
Εχω μια απορια, χαζή βέβαια, αλλα μάλλον φταίει και το ξανθό. Ποσο ρόλο παίζει η εμφάνιση σε μια γυναίκα?
Διαβαζα κάποια παλιότερα θέματα σας , και βλέποντας τις απαντησεις εβλεπα σχολια πχ
" Ηταν μια μέτρια γκομενα, τη θελω για καμια ξεπετα. Μου είπε οτι θέλει σχέση αλλα σιγά...θα τη πηδηξω και θα τη παρατησω..χαρη της κανω που θα τη πηδηξω"
"ηταν μια χοντρη με το που την ειδα ετρεχα να φύγω"
"Ηταν μια θεα...την παντρευομουν και της εκανα παιδια αμεσως"
Ενταξει θα μου πειτε λογικο δεν είναι αν δεν σ αρεσει κάποια να μην ασχοληθεις? Συμφωνω . Αλλα ας μην μιλαμε για ακραιες καταστασεις
Ηθελα να ρωτησω οσες ερωτευτηκατε στη ζωη σας, ηταν ολες επιπεδο μοντελιγκ και θεες ανεξαρτητως χαρακτηρα?
Η μετρησαν και αλλα πραγματα στο να τις ερωτευτειτε, οπως χαρακτηρας, συμπεριφορα αερας και οτι αλλο?δεν λεω να ταν ο κουασιμοδος και ακραιες καταστασεις ξανατονιζω αλλα μια απλη ωραια κοπελιτσα που λογω χαρακτηρα τη προτιμησατε απο το τουμπανο και τη καψουρευτηκατε
Εσεις δεν λεγατε πριν ότι το πιο σοβαρο είναι να βρίσκουμε κανενα καλο μουνι να σπρώξουμε? Πάνω που πηγα να πιρφορισω με το ξανθο, το διεγραψε ο άλλος ο κακιασμένοςΈχουμε πιο σοβαρά θέματα τώρα...
χμ...90 μονο το συνολο?ΝΔ 30%
ΣΥΡΙΖΑ 28%
ΠΟΤΑΜΙ 5%
ΠΑΣΟΚ 9%
ΠΑΣΟΚ ΠΑΠ 4%
ΚΚΕ 4%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6%
ΑΝΤΑΡΣΙΑ 0.5%
ΑΝ.ΕΛ 2%
ΔΗΜΑΡ 1.5%
;)
Που διαφωνείς.χμ...90 μονο το συνολο?
10% λοιπά εννοεις?Που διαφωνείς.
Και άκυρα.10% λοιπά εννοεις?
Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι φιλε.
Θα εβαζα κι εγω μια πρωτη προβλεψη, αλλά ρε πούστη μου ξερω ότι καποιοι κομπλεξικοι θα το αντιγραψουν και θα λενε τα δικα τους μετα από καιρο, ανεξάρτητα εάν την παραμονή των εκλογων πεσω μεσα στον ποντο στην τελευταια μου εκτιμηση (εχει γινει ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι)
Επ όχι ακυρα, δεν υπολογίζονται. Εγω σου ειπα γιατι κωλυομαι να εκφραζω αποψη. Με περιμενουν με το δικαννο καποιοι και δεν εχει πλακα ετσι. πμ αν θελεις ευχαρίστως.Και άκυρα.
Πάντως στις νέες δραχμές οι οποίες σίγουρα θα επανέλθουν σύμφωνα με τα τρομοφοβίδια του έλεους έχω πολύ καλές πληροφορίες πως θα απεικονίζουν στο 10χίλιαρο την ακρόπολη με τα χρώματα του gay pride ενώ στην άλλη όψη θα υπάρχουν τα διακριτικά του ISIS με τον πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας να χαμογελάει.
Ε για το γαμώτο ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψουν οι δραχμές μόνο κ μόνο για να τα δούμε αυτά.
Ναι και στο πεντοχιλιαρο θα εμφανιζεται μια πακιστανικη ψωλη για να τριβεσαι καθε φορα που η ελλεψη της πουτσας,θα σου εμφανιζεται σαν στερητικο συνδρομο.Πάντως στις νέες δραχμές οι οποίες σίγουρα θα επανέλθουν σύμφωνα με τα τρομοφοβίδια του έλεους έχω πολύ καλές πληροφορίες πως θα απεικονίζουν στο 10χίλιαρο την ακρόπολη με τα χρώματα του gay pride ενώ στην άλλη όψη θα υπάρχουν τα διακριτικά του ISIS με τον πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας να χαμογελάει.
Ε για το γαμώτο ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψουν οι δραχμές μόνο κ μόνο για να τα δούμε αυτά.
Δώσε ρε όποιος θέλει να μιλήσει μετά ας δώσει και αυτός προβλέψεις,μην ξεχνάς οτι μέσα σε 30 μέρες πολλά αλλάζουν.Επ όχι ακυρα, δεν υπολογίζονται. Εγω σου ειπα γιατι κωλυομαι να εκφραζω αποψη. Με περιμενουν με το δικαννο καποιοι και δεν εχει πλακα ετσι. πμ αν θελεις ευχαρίστως.
Μόνο στους πούστηδες Πακιστανούς φίλε, οι άλλοι θα απελαθούν από τον Λέγκολα :SΤυπε λες ο Αλεξης να δωσει ιθαγενεια στους Πακιστανους?