aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Δύναμη στον Σαμαρά θα δώσει με τις μαλακίες του, νομίζει ότι πάει να ζητήσει εκδρομή...
Αυτά εχουν απαντηθεί ένα εκατομμυριο φορες. Δεν σας αφορά. Εσωτερικο θεμα της ΝΔ είναι. Τον θελαμε πισω, τον ψηφισαμε, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ τι ειπε τοτε. Εσωτερικο θεμα του κομματος και να κοιτατε τη δουλεια σας.
Θα ασχοληθώ εγω δηλαδή αν αποχωρησει αυριο ο Λαφαζάνης από το Συριζα και πει ότι δεν ξαναγυριζει ποτέ, αν γυρισει και γινει αρχηγος?
Ρε πατε καλα?
Α συγνωμη, αν καταλαβαινω καλά μου γινεται παρατηρηση για το "ρε" σε ένα σαιτ που εγω προσωπικα εχω ακουσει το μπινελικι της ζωης μου και η μια στις δυο κουβέντες είναι βρισια.Χάνεις την ψυχραιμία σου. Ούτε "ρε", ούτε "πάτε καλά". ΟΚ;
Όχι και "ρε"...Ενοχλείται ο pgp74...Ακόμη έχεις μούτρα και μιλάς ρε λιγδιάρικο σκουλήκι;
Α συγνωμη, αν καταλαβαινω καλά μου γινεται παρατηρηση για το "ρε" σε ένα σαιτ που εγω προσωπικα εχω ακουσει το μπινελικι της ζωης μου και η μια στις δυο κουβέντες είναι βρισια.
Παμε παλι λοιπον.
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
Δειξε μου εδώ μεσα έναν πιο ψυχραιμο από εμενα.Ήταν ημιτελής η απάντησή μου, έχεις δίκιο. Δεν με είχες ξαναρωτήσει ποτέ αν πάω καλά, ρε. Και κρίνω ότι χάνεις την ψυχραιμία σου.
Ο αβαβας ειναι ρε συ...Εχουμε ψηφοφορο ΓΑΠ
Done!Βάλε Τζήμερο και βασιλόφρονες παρακαλώ, έχουν ρεύμα στο μπου.
Τι, δεν θα ψηφισεις δηλαδή στις εκλογες? Γιατι?Ημουν ανάμεσα στο κανένα και στο κανένα πούστη, τελικά ψήφισα το 2ο
Τι, δεν θα ψηφισεις δηλαδή στις εκλογες? Γιατι?
και 3 βασιλοφρονες τυπεΕχουμε ψηφοφορο ΓΑΠ
Ακυρο? Μαλακία.Δεν ψήφισα αποχή
και 3 βασιλοφρονες τυπε
θα υπαρχουν κρυφοι ψηφοφοροι του μεγαλειοτου τυπεKαι μετά λέγανε ότι ο Απόλυτος δεν έχει κλώνους φιλε
αν υπηρχε πολιτικο μαλακιομετρο νομιζω οι ενδειξεις θα ηταν ως εξης για τις προσεχεις εκλογες:Ημουν ανάμεσα στο κανένα και στο κανένα πούστη, τελικά ψήφισα το 2ο