athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
Υπερβολές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξιδάκι ειπα?
Ειπα.
Υπερβολές
Ξιδάκι ειπα?
Ειπα.
ΕίχεςΕχεις ομως Μπογδανο
τον θελω πισω και οχι μονο εγω
Σαν ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ;
που ρε;
Εγω ειδα οτι αναφερει γενικα οτι διδαξε
Προφανως στα πλαισια του διδακτορικου που ΧΡΗΣΟΠΛΗΡΩΣΕ
Του αξιζε του παλιοπαιδου, ακου εκει να λεει πως υπαρχουν πολλοι αλλοδαποι και να πηγαινει και στο Βιτσι
Μιλαμε για ιδιωτικα πανεπιστημια που τα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣδεν ξερω τι σχεση εχεις με πανεπιστημια (και δη ιδιωτικα) αλλα την εποχη μου για διδακτορικο και μαλιστα σε ερευνητικη θεση το πανεπιστημιο σε πληρωνε (δεν μπορουσες να αγορασεις διδακτορικο ... ή το ειχες με την ερευνα ή γεια σας)
συμφωνα λοιπον με το βιογραφικο της :
Από το 2014 ήταν επισκέπτρια λέκτορας στο Κέντρο Αναπτυξιακών Σπουδών του Κέιμπριτζ. (πιθανοτατα η θεση που την πληρωναν για το διδακτορικο της)
Έχει επίσης διδάξει Μακροοικονομικά στο Judge Business School του Κέιμπριτζ, καθώς και Οικονομική Πολιτική στο Government School του UCL.
Έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών του ΟΟΣΑ (OECD) στο Παρίσι ως οικονομολόγος και κατόπιν στην Αθήνα για την Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ ως οικονομολόγος ειδικός στον ανταγωνισμό.
Έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος σε κρατικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς όπως, μεταξύ άλλων, ο ΟΗΕ, ο FAO και το Βρετανικό Συμβούλιο.
you know manΦίλε έτσι to know us better (που έλεγε και στην ταινια), who are you really?
για αυτα ακριβως σου μιλαω και εγωΜιλαμε για ιδιωτικα πανεπιστημια που τα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
τι δεν καταλαβαινεις;
Εδω προφανως πατωσε στις πανελληνιες, ουτε ιχθυοκαλλιεργιας Μεσολογγιου δεν περνουσε
you know man
Ο Κυρανακης νομιζει οτι ο Κουλης το εχει περασει ετσι αυτο, κάνει λαθος.Ο Κυρανάκης τελικά πήρε τις εξηγήσεις που ήθελε από τον Κούλη;
Τοσα λεφτα τους αφησε ( ο μπαμπας της) να μην την βαλουν σε ενα διδακτορικο;για αυτα ακριβως σου μιλαω και εγω
ερευνητικο διδακτορικο σε ιδιωτικο πανεπιστημιο ... δεν χρυσοπληρωνεις (μεταπτυχιακο ισως ... αν και παλι σε ερευνητικη θεση σε πληρωνουν με χαζοδουλειες)
Δεν καταλαβαινω τι λες τύπε.Του αξιζε του παλιοπαιδου, ακου εκει να λεει πως υπαρχουν πολλοι αλλοδαποι και να πηγαινει και στο Βιτσι
Τι ειστε, τιποτα δεξιοι;
Πορφυρογεννητη, πλούσια και καλοσπουδαγμένη, απο μενα ειναι ΝΑΙΤοσα λεφτα τους αφησε ( ο μπαμπας της) να μην την βαλουν σε ενα διδακτορικο;
Αποφοιτη κολλεγιου Αθηνων που δεν περασε πουθενα στην Ελλαδα
Τι μου θυμιζει…
Τους αεργους κρατικοδιαιτους γονους που στελεχωνουν την κυβερνηση
Λυπαμαιτον θελω πισω και οχι μονο εγω
Σχετικα πετυχημενος επαγγελματιας, τι δουλεια ειχε στο μαγαζακι των κρατικοδιαιτων γονων;Δεν καταλαβαινω τι λες τύπε.
Ο συγκεκριμενος ελεγε πολλες μαλακιες και εκανε ενα σωρο καραγκιοζιλικια που εξεθεταν την παραταξη και την κεντρικη γραμμη της. Αν δεν μπορουσε να την υπηρετησει, τουλάχιστον στις βασικες της αρχες, τοτε κακώς εγινε υποψηφιος. Στο καλο και να μην μας γραφει.
Πορφυρογεννητη, πλούσια και καλοσπουδαγμένη, απο μενα ειναι ΝΑΙ
Ναι τύπε, μαζι σου. Χαμένος πηγαινε ο ανθρωπος. Μακρια κι αγαπημενοι.Σχετικα πετυχημενος επαγγελματιας, τι δουλεια ειχε στο μαγαζακι των κρατικοδιαιτων γονων;
Και πολυ εκατσε
Aπο ποτε ειναι δειγμα οτι ειναι "κωλοπαιδο" καποιος βουλευτης να ζηταει εξηγησεις απο τον πρωθυπουργο? Να χαρω εγω δημοκρατια .Ο Κυρανακης νομιζει οτι ο Κουλης το εχει περασει ετσι αυτο, κάνει λαθος.
Ο Κούλης ειναι καμήλα, θα του το φυλάξει. Και πολυ καλα θα κανει, γιατι πολυ ψηλά πηρε τον αμανέ αυτο το κωλοπαιδο, να ζηταει εξηγησεις απο τον πρωθυπουργο.
Δεν του καθομουν τυπε οπως ο μπαρμπαπηδουλας που δεν μπαναρεται ακομα και λεει σε αλλο μελος πως τον γαμουσε ο πατερας τουΓιατί σα μπανάρανε μωρή κοτάρα; Ανέβασες τόσες πολλές μαλακίες από το Βοθρουμέντο που αγανάκτησε κι'ο Αντισθένης;
Εισαι σοβαρος?Aπο ποτε ειναι δειγμα οτι ειναι "κωλοπαιδο" καποιος βουλευτης να ζηταει εξηγησεις απο τον πρωθυπουργο? Να χαρω εγω δημοκρατια .
πιστευεις δεν θα τον ξαναδεχτουν;Λυπαμαι
Οχι.πιστευεις δεν θα τον ξαναδεχτουν;
πιστευω ναι...ελπιζω να εχω εγω δικιο
μην λες τετοια μακρια απο μαςΣιγά μην ξαναδεχτούν και τον Πανίκα ρε τύπε.