alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εχειςπιστευω ναι...ελπιζω να εχω εγω δικιο
Δεν εχειςπιστευω ναι...ελπιζω να εχω εγω δικιο
Παρε τα αρχιδια μας σου λεει τοση ωρα κοροιδοπιστευεις δεν θα τον ξαναδεχτουν;
Για πες μας ποιον πρεπει να στηριξουμε τύπε, μην μας στερεις απο την γνωσηΠαρε τα αρχιδια μας σου λεει τοση ωρα κοροιδο
ps σε συμπαθω αλλα ειναι λιγακι μαλακια να δουλευεις σαν ειλωτας και να στηριζεις αεργους κρατικοδιαιτους γονους
φιλικα παντα
Τοσα λεφτα τους αφησε ( ο μπαμπας της) να μην την βαλουν σε ενα διδακτορικο;
Αποφοιτη κολλεγιου Αθηνων που δεν περασε πουθενα στην Ελλαδα
Τι μου θυμιζει…
Τους αεργους κρατικοδιαιτους γονους που στελεχωνουν την κυβερνηση
ειμαι Δεξιος ρε συ και ετσι θα παραμεινω αλλα αν χρειαστει το εχω ξαναγραψει δεν ειμαι δογματικος δεν θα ψηφισω Ν.Δ.Παρε τα αρχιδια μας σου λεει τοση ωρα κοροιδο
ps σε συμπαθω αλλα ειναι λιγακι μαλακια να δουλευεις σαν ειλωτας και να στηριζεις αεργους κρατικοδιαιτους γονους
φιλικα παντα
Τι εγινε με τον Κυρανακη; Δεν ακουσα.Ο Κυρανακης νομιζει οτι ο Κουλης το εχει περασει ετσι αυτο, κάνει λαθος.
Ο Κούλης ειναι καμήλα, θα του το φυλάξει. Και πολυ καλα θα κανει, γιατι πολυ ψηλά πηρε τον αμανέ αυτο το κωλοπαιδο, να ζηταει εξηγησεις απο τον πρωθυπουργο.
Τι εγινε με τον Κυρανακη; Δεν ακουσα.
Οποτε το 90% των συμμαθητων της τα πηγε καλυτεραπεριπου το 90% των αποφοιτων του κολλεγιου μπαινει στην ελληνικη τριτοβαθμια
τωρα ...εαν εσυ νιωθεις φθονο που ειχε ο μπαμπας της χρηματα να την στειλει εξω ... ξυδακι
Ναι, το γνωριζα αυτο, νομιζα εαν ειχε γινει κατι αλλο, καινουριο."Μύλος" η ΝΔ: Ο Κυρανάκης ζητά εξηγήσεις για τη διαγραφή Μπογδάνου
Αναβρασμός επικρατεί στην Νέα Δημοκρατία μετά την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τον Κ. Κυρανάκη να ζητά εξηγήσειςwww.news247.gr
εισαι σιγουρος οτι δεν μπορουσε να μπει σε ελληνικο αει ?Οποτε το 90% των συμμαθητων της τα πηγε καλυτερα
Υπαρχει καποιο οριο απο το οποιο και ΚΑΤΩ μπαινουν στην κυβερνηση;
Τι εγραψε στις πανελλαδικες, φαινεται να γνωριζεις..εισαι σιγουρος οτι δεν μπορουσε να μπει σε ελληνικο αει ?
και απλα επελεξε να παει εξω ?
πες μας εσυ που φαινεται να γνωριζεις οτι το 90% των συμμαθητων της τα πηγε καλυτεραΤι εγραψε στις πανελλαδικες, φαινεται να γνωριζεις..
Ο Κυρανακης περασε Νομικη Αθηνων και δουλευε στο μαγαζι των δικων τουΝαι, το γνωριζα αυτο, νομιζα εαν ειχε γινει κατι αλλο, καινουριο.
Γιατι τον βριζεις τον Κυρανακη; Εγω τον συμπαθω, και νομιζω οτι ειναι δημοφιλης αναμεσα στους ψηφοφορους της ΝΔ. Δεν τον συμπαθεις επειδη ανηκει στη Δεξια πτερυγα της ΝΔ; Ενω εσυ στην κεντρωα πτερυγα της ΝΔ; Μα εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι η ΝΔ ειναι ενα πολυσυλεκτικο κομμα. Γιατι αποκλειεις καποιους;
Ο Ανδρουλακης υποψηφιος προεδρος του ΚΙΝΑΛ ειπε σε πολυ εντονο υφος <Ο ΣΥΡΙΖΑ οικειοποιειται τον Ανδρεα Παπανδρεου και η ΝΔ τον Κωστα Σημιτη.> Σωστο. Και εσυ εχεις εκφρασει τον μεγαλο σεβασμο σου στην πολιτικη Σημιτη και στο προσωπο του. Ειναι αποψη σου. Γιατι δεν αφηνεις αλλους εντος ΝΔ να εκφρασουν μια διαφορετικη αποψη, ελευθερα. Σε σημειο που θα πρεπει να απομακρυνθουν κιολας.
Αυτο ρωτησα προηγουμενως, επειδη δεν το γνωριζω. Ο Κυρανακης τελικα απομακρυνθηκε; Γιατι γραφεις Και πολυ εκατσε.Ο Κυρανακης περασε Νομικη Αθηνων και δουλευε στο μαγαζι των δικων του
Αργοτερα εργαστηκε με μπλοκακι
Απορω πως αφησαν αυτον τον τιποτενιο που ειχε ενσημα και σπουδασε μεσω πανελληνιων να βρωμιζει με την παρουσια του το κομμα
Και πολυ εκατσε
Εγω ανεφερα δεδομεναπες μας εσυ που φαινεται να γνωριζεις οτι το 90% των συμμαθητων της τα πηγε καλυτερα
κανενα δεδομενο δεν ανεφερεςΕγω ανεφερα δεδομενα
Εχεις καποιο ΔΕΔΟΜΕΝΟ να αναφερεις;
Εσυ δηλωσες οτι το 90% των αποφοιτων περναει στις πανελλαδικες ρε τυπεκανενα δεδομενο δεν ανεφερες
αυθαιρετα δηλωσες οτι το 90% των συμμαθητων της τα πηγε καλυτερα
αυτο το συμπερασμα το βγαζεις εσυ αυθαιρεταΕσυ δηλωσες οτι το 90% των αποφοιτων περναει στις πανελλαδικες ρε τυπε
Αυτη πηγε σε ιδιωτικη σχολη
Τι συμπερασμα βγαινει απο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεγομενα;
Οτι ηταν στο 10% που πηρε το μπουλο
Ξεροχύνω με αυτή την είδηση!