arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
διαπραγματεύομαι και την αγορά ενός ακινήτου στα βόρια προάστια ταυτόχρονα κοιτάω και για οικόπεδο
θα προσέξω τις κινήσεις μου και θα προχωρήσω
περίμενε
να προσέξεις τη χοληστερίνη σου την κυριακή γιατί είσαι και σε ηλικία εμφράγματος
γέρο
μην πάθεις τίποτα με τα αποτελέσματα του ηγέτη
διαπραγματεύομαι και την αγορά ενός ακινήτου στα βόρια προάστια ταυτόχρονα κοιτάω και για οικόπεδο
θα προσέξω τις κινήσεις μου και θα προχωρήσω
χλαπάτσα εγώ δεν είμαι ψευτοανάπηρος σαν και σένα... οι εξετάσεις μου είναι σένιες και ιδού η απόδειξη... σήμερα εκανα το εξαμηνιαίο τσέκαπ και οι αναλύσεις είναι μικρού παιδιού...
θα σε νεκροφιλήσω θα χέσω στον τάφο σου και μετά θα πεθάνω... πρώτα βέβαια θα χέσω στον τάφο του Τσίπρα
αλλα η ροζ χλαπάτσα και ακίνητο στα ΒΠ... τι έγινε νικολιέ σου πέταξε κανένα κοκκαλάκι ο Πολάκης από τις μίζες που παίρνει από τις φαρμακευτικές ???
καλά γέρο πρόσεξε τν πίεση σου ραμολί το βράδυ των εκλογών είναι επικίνδυνο
να το πάρω από πλειστηριασμό
καλά γέρο πρόσεξε τν πίεση σου ραμολί το βράδυ των εκλογών είναι επικίνδυνο
κοίτα την κυριακή το βράδυ να ζεις μετά τα αποτελέσματα
Βούλωστο μωρή συριζαίικη κατσαρίδα μη σου ρίξω baygon και ψοφήσεις.
πιεση νικολιέ 7.5-11.5 και στο γυμναστήριο 8.5-14.... αυτά έδειξε το τελευταιο Holder που έκανα πριν κανένα μήνα...
το πολύ πολύ αν δεν πάρει πόδι ο σκατάς ο Τσίπρας να μην έρθω μόνιμα στην Ελλάδα αλλά να έρχομαι τρείς τέσσερις μήνες διακοπές... παρόλα αυτά την συνταξάρα μου θα την εισπράττω για τα 37 χρόνια εργασίας που έχω στην Ελλάδα, θα παίρνω και σύνταξη από την Αγγλία, το χρήμα το έχω έξω, τα νοίκια θα μαζεύονται (δηλωμένα τα μισά στην εφορία) και όταν θα έρχομαι θα μου κάνεις το γιουσουφάκι...
Εγω θα ζω μωρη κουραδα, εσυ μολις βγεις στην ανεργια με το καλο να σε δω.
Εγω θα ζω μωρη κουραδα, εσυ μολις βγεις στην ανεργια με το καλο να σε δω.
νομίζεις ότι εύκολα θα με απολύσει ο κούλης καλά περίμενε υπάρχουν και νόμοι
Εάν ο Κούλης δεν σπάσει το φράγμα του 30% και η διαφορά είναι κάτω του 7% τότε μιλάμε για αποτυχία της Ν.Δ και προσωπικά του ίδιου
Μην ανησυχεις Νικο δεν θα σε απολυσει κανενας, θα παρεμβω εγω στον Κουληνομίζεις ότι εύκολα θα με απολύσει ο κούλης καλά περίμενε υπάρχουν και νόμοι
σιγά μην σου παίρνουμε και πίπα
γα την σύνταξη που λαμβάνεις θα πληρώνεις εφορία το ιδιο και για τα ενοίκια
και όταν έρχεσε θα σε έχουμε γραμμένο στα αρχίδια μας
Μην ανησυχεις Νικο δεν θα σε απολυσει κανενας, θα παρεμβω εγω στον Κουλη