Βρε αδελφε ας αφησουμε τα νομικα, θα κουρασουμε τον κοσμο. Εχουμε αλλα θεματα να συζητησουμε
συγνώμη αλλά θα τρελαθώ
από πότε το να εκθέτεις επιχειρήματα είναι κουραστικό?
Από πότε το να λες κ να αιτιολογεί μια άποψη είναι κουραστικό?
Δηλαδή εσύ στο δικαστήριο πας κ λες "ο πελάτης μου είναι αθώος αλλά ούτε σας δικαιολογία τον λόγο ούτε εκθέτω τα επιχειρήματα που έχω για να μην σας κουράσω"?
Μου είπες ότι είμαι γραφικός εδώ
οπως προειπα δεν θα αναφερθω καπου που υποστηριζω... αλλα αν εχω να διαλεξω αναμεσα σε ψευτες κλεφτες λωποδητες που εφτασαν την χωρα μου εδω που ειναι
με εχουν γλομωσει στα ψεματα καθε τρεις κ λιγο λενε σε 6 μηνες εχουμε αναπτυξη
σε οτι εχουν προβλεψει γινετε παντα το αναποδο
κ απο την αλλη που σε οτι εχει πει απο το 2009 μεχρι σημερα εχει πεσει μεσα εχει μια αποψη την υποστιζει την τεκμηριωνει κ εχει δουλεψει στην ζωη του κ δεν ειναι γονος ελιτ αρχαιοκαπηλων
ναι ειμαι γραφικος... αυτον που υποστηριζει αυτους που τον κοροηδεψαν τον ξεφτυλισαν του πηραν την δουλεια λεγοντας στην υγεια του κοροηδου πως τον λενε?
κ σου είπα ΝΑΙ ΕΊΜΑΙ σου δικαιολόγησαν το λόγο κ το πιστεύω μου κ σε ρωτήσα την δική σου άποψη για αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα δεν πήρα απάντηση...
Αμέσως μετά είπες
Ότι είναι ασυναρτησίες τα περί καταπάτηση Συντάγματος ( το είχε πει ο ίδιος ο Προβόπουλος "καταπατησαμε το σύνταγμα για να το σωσουμε")
Πράγμα που σημαίνει σφετερισμός εξουσίας
Την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας που την έχουν υπογράψει στο μνημόνιο που σήμαινει προδοσία
Κ σου είπα τα λέει ο πιο διακεκριμένος συνταγματολόγος σύμφωνα με την ΝΔ
Κασιμάτης κ σε ρωτάω πάλι αν αυτός λέει ασυναρτησίες
θες να πεις οτι το συνταγμα δεν οριζει την εννοια του σφετερισμου εξουσιας η το ποινικο δικαιο δεν αναφερεται στη εσχατη προδοσια?
η θες να πεις οτι δεν υσχιει αυτο απο τις κυβερνησεις που υπογραψαν μνημονιο?
γιατι θυμαμαι πολυ καλα εναν συνταγματολογο πολυ γνωστο κ προεδρο τον κυριο κασιματη που ο ιδιος δηλωνε τα παραπανω
Γραφικος?
η ελεγε ασυναρτησιες?
συγνωμη αλλα ο κασιματης γνωστοε ποινικολογος τα ελεγε δεν γνωριζει απο ποινικα αυτος? Ψαξε μια στο γκουγκλ να τα δεις
Κ η απάντηση σου είναι μην μιλάμε για νομικά κ κουράσουμε τον κόσμο?
Αυτό είναι σωστή επιχειρηματολογία κ σωστή στάση τοποθέτησης για να καθιερώσει την γνώμη σου?
Συγνώμη φίλε αλλά ούτε νομικός είμαι ούτε οικονομολόγος αλλά στην ζωή μου έμαθα πως όταν πιστεύω κ υποστηρίζω κάτι κ κατακρίνω κάτι άλλο να το κάνω με επιχειρήματα κ όχι να λέω έτσι είναι γιατί το λέω εγώ κ όλες οι άλλες απόψεις είναι χαζές κ γραφικές γιατί δεν με εκφράζουν