tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Πάλι χαπακωμενος είσαι ρε σκουπίδι?κοίτα μην φας καμία πούτσα σαν το βράδυ του δημοψηφίσματος η σαν το βραδυ των εκλογών του σεπτεμβρίου
Πάλι χαπακωμενος είσαι ρε σκουπίδι?κοίτα μην φας καμία πούτσα σαν το βράδυ του δημοψηφίσματος η σαν το βραδυ των εκλογών του σεπτεμβρίου
Δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο αλλα με η χωρις Τσιπρα οι φοροι [size=20pt]θα ειναι ιδιοι και περισσοτεροι[/size] το επομενο διαστημα.
Μα γιαυτό θα ψηφίσουμε νδ για να μην πληρώνεις φόρους παράσιτα και να δραστηριοποιηθείς εδώ.
Υπομονη λίγους μήνες κάνε. Μη μας φύγεις ε?
τον καμαρώνουμε ηγέτης μας
Σας πέφτουν άσχημα δηλαδή οι 3-4 θέσεις συνεργατών που απασχολώ και ο φόρος σε καμμια κατοστη χιλιάρικα καθαρά κέρδη? Να μου το πείτε να το ξερω
Πάντως στους Άγγλους και στους Βούλγαρος δεν τους πέφτουν ασχημα
στο καλό και από το πεζοδρόμιο
Εσύ δε μετράς, για 50 Ευρώ επίδομα του δίνεις και το βρωμόκωλό σου.
τον καμαρώνουμε ηγέτης μας
Εσύ δε μετράς, για 50 Ευρώ επίδομα του δίνεις και το βρωμόκωλό σου.
Ο διορισμος θα κοστισει κατι παραπανω
Οπως του τζωνη και της πιεξουλας
Οταν διοριστεις θα μας κοστιζεις οσοι 10 νικολιοι
Σας πέφτουν άσχημα δηλαδή οι 3-4 θέσεις συνεργατών που απασχολώ και ο φόρος σε καμμια κατοστη χιλιάρικα καθαρά κέρδη? Να μου το πείτε να το ξερω
Πάντως στους Άγγλους και στους Βούλγαρος δεν τους πέφτουν ασχημα
Παίζεις μονοπολη τυπε? 3-4 συνεργατες ή συμπαίκτες, 100 χιλιαρικα κερδη / 4 = 25.000 προ φορων, ρε τυπε, ουτε σε επιτραπεζιο παιχνιδι δεν βγαζεις αρκετα χρηματα.
τι στο μπουτσο ερχεσαι ελλαδα , για να παιρνεις μια σαλατα κ μια φετα καρπουζι?
στα Τσακιδια,
γιαυτο θες να ιδιωτικοποιησει τα παντα ο κουλης
ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
Αυτά είναι για την πάρτη μου μαλακα
Δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο αλλα με η χωρις Τσιπρα οι φοροι θα ειναι ιδιοι και περισσοτεροι το επομενο διαστημα.
Μην χανεις την ψυχραιμία σου.
περίμενε λίγο, θα σε γλεντησω κι αλλο
ΑΙΣΩΠΕ
δεν είναι κλωνοι μαστορα είναι πολλοι..Με πόσους κλώνους θα μπαίνεις να γράφεις τις ίδιες μαλακίες ρε σιχαμένο συριζόπανο;
όπως το ειπες τυπε και οι δυο αχρηστοιΕμπιστεύεσαι καποιον που καθυβρίζε τον Κούλη κ τωρα ειναι συνεργάτης
Για πάγκο σε λαϊκή ειναι ο Αδωνης , δεν εχει άλλωστε κανενα σοβαρό βιογραφικο
Οσο για τον Κούλη , δε βλέπεις πόσο άχρηστος ειναι , ο συνεργάτης του Χριστοφοράκου