tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
από που παιρνουν επιχορηγηση?
από το κράτος... μέχρι το 2013 παίρναν επιχορήγηση 18 δις τον χρόνο... μόνον το ταμείο της ΔΕΗ έπαιρνε 500 μύρια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
από που παιρνουν επιχορηγηση?
Ο συριζα δεν απελαυνει κανέναν , η νδ θα τους απελάσει τωρα που θα γίνει κυβέρνηση?
Πείτε μου να ξέρω τι θα ψηφίσω
Εμεις θελουμε να τον βλεπουμε μουγκο και 150 κιλα, γουσταρουμεΓιατί είστε ένα μάτσο ζώα που αντί να διώξετε με τις κλωτσιές το μπουχέσα της Ραφήνας τον έχετε ακόμη στη Βουλή να πληρώνεται για να παριστάνει το μουγκό.
Γιατί είστε ένα μάτσο ζώα που αντί να διώξετε με τις κλωτσιές το μπουχέσα της Ραφήνας τον έχετε ακόμη στη Βουλή να πληρώνεται για να παριστάνει το μουγκό.
Εμεις θελουμε να τον βλεπουμε μουγκο και 150 κιλα, γουσταρουμε
Εσεις δωστε μου μια εξηγηση γιατι ο αρχηγος σας την κοπανησε και εκανε μαλιστα και αλλο κομμα εναντιον του ΠΑΣΟΚ.
Ρε δεν πας καλα
Κατι σας εκανε ο εξωγηινος του κουλη
Ρε μιλατε εσεις οταν εχετε τον πιτσαδορο με ολα τα χαριτωμενα του;
Δεν αμφέβαλα ότι είσαστε όλοι κρετίνοι μωρή γαλάζια σκουληκαντέρα.
Τον ΓΑΠ ειχε ψηφισειΤσωνη, στις εσωκομματικες τοτε ειχες ψηφισει βενιζελο ή τον τζεφρυ με το συνδρομο νταουν?
Ρε δεν πας καλα
Κατι σας εκανε ο εξωγηινος του κουλη
Ρε μιλατε εσεις οταν εχετε τον πιτσαδορο με ολα τα χαριτωμενα του;
Εσένα ποιός σε κοπάνησε στο κεφάλι όταν ήσουν μικρός μωρή οννεδίτικη μπίχλα και βγήκες έτσι;
Την κοπάνησε όπως ο σαμαραςΤελικά το παιντί την κοπάνησε ή όχι;
Την κοπάνησε όπως ο σαμαρας
Τον Σαμαρα τον ριξανε, δεν την κοπανησεΤην κοπάνησε όπως ο σαμαρας
Ό,τι να'ναι ρε φιλεΟ Σαμαράς πως την κοπάνησε;
Ό,τι να'ναι ρε φιλε
Ολοι αυτοι ψηφιζουν
Ναι ναιΕίναι και μερικοί που γουστάρουν να ξεφτιλίζονται. Α, ετοιμάσου, τώρα κάπου είναι που θα μας πουν για τους διορισμούς που περιμένουμε.
Άμα ζούσε ο μπάρμπας θα έβαζε δίπλα και τον ραφηνιώτη να τους βαράει και με τα δύο χέρια μέχρι να ζαλιστούνΕδώ ψηφίζεις εσύ ρε γαλάζιο ταγάρι για να βλέπεις το μπουχέσα της Ραφήνας να ξύνει τα παπάρια του.
Ναι ναι
Αδημονω για τον διορισμο στο Δημοσιο για να παιρνω ενα χιλιαρικο το μηνα