jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
από που παιρνουν επιχορηγηση?Σκάσε μωρή ροζ λούγκρα. Τα ασφαλιστικά ταμεία παίρνουν κάθε χρόνο επιχορήγηση μεγαλύτερη από το ποσό που έχασαν στο psi.
από που παιρνουν επιχορηγηση?Σκάσε μωρή ροζ λούγκρα. Τα ασφαλιστικά ταμεία παίρνουν κάθε χρόνο επιχορήγηση μεγαλύτερη από το ποσό που έχασαν στο psi.
Έχασαν οι μικροομολογιούχοι, αλλά μπροστά στο εθνικό συμφέρον καλώς έγινε το psi.
κλασσικη κιναλεικη απαντησηΑπό τον πάτο σου μωρή συριζαίικη εταίρα.
Αφήστε το Κούλη να κανει δηλώσεις να γελάμε
Πάμε για υπαλλήλους 24/24
Καλα ποσο γελοίο υποκείμενο ειναι
Ο κόφτης ποτε μπήκε Κούλη ;;
Σκούξε κι'αλλο μωρή δεξιά χαμούρα.
Έλα και συ κουράδα ροζ.
A δηλαδη ενας φιλος μου που κοντεψε να αυτοκτονησει οταν του κουρεψαν τα ομολογα, λαθος εκανε ε?Κανεις δεν εχασε στο psi
A δηλαδη ενας φιλος μου που κοντεψε να αυτοκτονησει οταν του κουρεψαν τα ομολογα, λαθος εκανε ε?
Ειπαμε, εθνικη αναγκαιοτητα ηταν αλλά οχι οτι δεν εχασε και κανενας
Ελεος πια, ενηλικος ανθρωπος
A δηλαδη ενας φιλος μου που κοντεψε να αυτοκτονησει οταν του κουρεψαν τα ομολογα, λαθος εκανε ε?
Ειπαμε, εθνικη αναγκαιοτητα ηταν αλλά οχι οτι δεν εχασε και κανενας
Ελεος πια, ενηλικος ανθρωπος
Πηγαινε να του το πεις τύπε οτι δεν εχασε κανεναςΓινεστε κουραστικοι
Πηγαινε να του το πεις τύπε οτι δεν εχασε κανενας
Αλλά προσεχε γιατι ειναι λιγο νευρικος και δεν ανεχεται πολλες μαλακιες
Περιεργως βεβαια, στην πολιτικη χωματερη εισηχθη το ΠΑΣΟΚ και οχι η ΝΔΕκει μας οδηγησατε εσεις ο μπουχεσας και η κλικα του
Μην ζητατε και τα ρεστα
Πρεπει επιτελους να σιωπησετε εχετε ξεπερασει τα ορια
το psi εγινε όταν ηταν υπουργος οικονομιας ο βενιζελος αυτος εφαρμοσε το psi και ελεγε ότι γλιτωσε την χωρα από 100 δις χρεος μονο που το psi ηταν κουρεμα ομολογων που ειχαν αγορασει τα ασφαλιστικα ταμεια για να εχουν διαθέσιμα και εν μια νυκτι κουρευτικαν και την άλλη μερα τα ταμειακα διαθέσιμα ηταν ελαχιστα και επερναν μετρα στήριξης για να μπορουν να δινουν τις συνταξεις εστω και οριακα
Περιεργως βεβαια, στην πολιτικη χωματερη εισηχθη το ΠΑΣΟΚ και οχι η ΝΔ
Γιατι αραγε
Τελικα έχασε ή οχι? Αυτο συζηταμεΕσεις να του πειτε γιατι οδηγηθηκαμε εκει στα μνημονια και στο psi και σε ολη αυτη την ταλαιπωρια 12 χρονων