stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Σκάσε ρε κλώνε.
γιατι δεν θες να κανεις διαλογο?
ναζι εισαι, ρε αναποδο αρχιδι?
Σκάσε ρε κλώνε.
Πες μας ρε από την αρχή οτι είσαι ηλίθιος να μην ασχολούμαστε.
Γιατι το κόστος παραγωγής ηλεκτρικου ρεύματος ειναι προφανως χαμηλότερο στην Αγγλία
ποσο κανει το κυβικο μετρο το νερο?
ψαχτο να δουμε ποιος θα ξεφτιλιστει
Δεν ξέρω ρε ΗΛΙΘΙΕ, εγώ ξέρω οτι από την ιδιωτικοποίηση μια ΔΕΚΟ ο πολίτης βγαίνει κερδισμένος. Και για την ακρίβεια, για το νερό, δεν έχει τεθεί ακόμα θέμα ιδιωτικοποίησης.
Για την ΠΟΥΤΑΝΑ τη ΔΕΗ μιλάμε ακόμα και για τα ορφανά του ΜΠΙΝΕ του φωτόπουλου που την χαντακώνουν τόσα χρόνια.
ΚΕΦΑΛΑ.
μπορει. Απο την αλλη, η Ελλαδα ειναι καρτελ σε ολα. Αγγλια με 25 στερλινες το μηνα εχω απεριοριστες κλησεις/sms και 25 giga . data. Και δε μιλαω για giffgaff και λοιπους "φτηνους" provider, μιλαω για συμβολαιο. Ελλαδα με κατω απο 30 ευρω βρες μου εσυ προγραμμα που να δινει τα μισα απο αυτα. Δεν υπαρχει.
Τυπε εχω την αίσθηση οτι με τα γιγα οι ελληνικες εταιρείες παιζουν μαϊμουδια. Σε 30-40 λεπτά σερφαρισμα χαλαω 40-50 mb τη στιγμη που στο εξωτερικό με ιδια χρηση 40mb με βγαζουν κανα δυο ωρες.μπορει. Απο την αλλη, η Ελλαδα ειναι καρτελ σε ολα. Αγγλια με 25 στερλινες το μηνα εχω απεριοριστες κλησεις/sms και 25 giga . data. Και δε μιλαω για giffgaff και λοιπους "φτηνους" provider, μιλαω για συμβολαιο. Ελλαδα με κατω απο 30 ευρω βρες μου εσυ προγραμμα που να δινει τα μισα απο αυτα. Δεν υπαρχει.
ρε πανιβλακα, ντελιβερα, τρανσεξουαλ, τις γραμμες του οτε, απο την αλεξανδρουπολη εως την γαυδο, ελληνες εργατες τις εχουν κατασκευασειΕντάξει, δε μπορούμε να κρίνουμε σε απόλυτα νούμερα, άλλες δυνατότητες, άλλες τεχνολογίες.
Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ αν είχαμε ακόμα δημόσιο ΟΤΕ και δεν είχαμε Vodafone κλπ κλπ ίσως να μην είχαμε κινητή τηλεφωνία ακόμα.
Για να καταλάβεις τι θα πει δημοσια ΕΥΔΑΠ :Απληρωτος λογαριασμος σε δημοσιο κτιριο, επι 10ετιας. 70.000 ευρω.Εντάξει, δε μπορούμε να κρίνουμε σε απόλυτα νούμερα, άλλες δυνατότητες, άλλες τεχνολογίες.
Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ αν είχαμε ακόμα δημόσιο ΟΤΕ και δεν είχαμε Vodafone κλπ κλπ ίσως να μην είχαμε κινητή τηλεφωνία ακόμα.
Εντάξει, δε μπορούμε να κρίνουμε σε απόλυτα νούμερα, άλλες δυνατότητες, άλλες τεχνολογίες.
ρε πανιβλακα, ντελιβερα, τρανσεξουαλ, τις γραμμες του οτε, απο την αλεξανδρουπολη εως την γαυδο, ελληνες εργατες τις εχουν κατασκευασει
τοσο ανθελληνας εισαι ρε ανθρωπινο σκατο?
ψοφιμι
μαλακα με δημοσιο ΟΤΕ πληρωνε ο μπαμπας 300,000δρχ λογαριασμους καλοκαιρια που ερχοταν ο αδερφος μου Ελλαδα(Isdn εποχες, που πληρωνες "τηλεφωνημα" για να συνδεθεις internet) οταν αγγλια ΑΝ ειχες ακομα dialup το τηλεφωνημα ηταν τζαμπα. Θυμαμαι τι μπαχαλο ηταν ο Δημοσιος ΟΤΕ (και ποσες φορες ειχε ξαναμαναπληρωσει 'ψηφιακα" κοκαλοκεντρα και γελαω.
Ρε τύπε, εσύ μίλησες για συγκυβέρνηση, τι μου λες τώρα για ψηφοφόρους. Πες μου πως βλέπεις να συγκυβερνήσουν νδ με συριζα;
Εχουμε πει οτι αποψεις περι συγκυβερνησης δειχνουν μηδενικη πολιτικη αντιληψη. Δεν το εχουμε πει? Γιατι επιμενεις?οπως συγκυβερνησαν νδ με πασοκ
ο κουλης μια ευκαιρια εχει να δει εξουσια
αν δεν παρει διψηφια διαφορα τον εχουν καθαρισει απο την ΝΔ
ειναι ηδη στα τηλεφωνα με τσιπρα και κανουν την μοιρασια
οπως συγκυβερνησαν νδ με πασοκ
ο κουλης μια ευκαιρια εχει να δει εξουσια
αν δεν παρει διψηφια διαφορα τον εχουν καθαρισει απο την ΝΔ
ειναι ηδη στα τηλεφωνα με τσιπρα και κανουν την μοιρασια
Πως θα πληρωνόταν αυτά ρε τύπε;
Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690€/μήνα
Η προθέρμανση σώζει τους αθλητές, έτσι θα το σκέφτηκαν στο υπουργείο Οικονομικών και έδωσαν επίδομα για να ζεσταίνουν τα αυτοκίνητα πριν τα οδηγήσουν.
Διαβάστε όλο το άρθρο:
Αυτο ποιος το αποφασισε? ο Μιχαλολιακος?αν δεν παρει διψηφια διαφορα τον εχουν καθαρισει απο την ΝΔ
Σάλτα γαμήσου συριζόπανο.
Άλλος βλάκας από δω. Τι σχέση έχει το πασοκ με τους κομμουνοφασίστες ρε κεφάλα;