mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.686
- Πόντοι
- 506
Λαθροποιησεις θα κανει σίγουρα πάντωςΗ νουδου θα κανει ιδιωτικοποιησεις;
Λαθροποιησεις θα κανει σίγουρα πάντωςΗ νουδου θα κανει ιδιωτικοποιησεις;
αμα η διαφορα τωρα θα είναι μεχρι 6 - 7% (γι αυτό αλλωστε εδωσε τωρα το χρημα) μεχρι Οκτωβριο θα την παει 3 -4% γιατι ειναι πανουργος (με το σκοπιανο να αρχισει να ξεχνιεται).
Τη φωφη την ανεβαζουν τεχνικα δεν θα πιασει... Τα κουκια δεν θα βγαινουν για κυβερνηση με ΝΔ
μια αποψη ειναι τυπε μπορει να βγω λαθος
είναι ακριβο το νερό στην Αγγλία όπου τα δίκτυα είναι όλα ιδιωτικά ? το 1/3 της τιμής της Ελλάδας έχει βλάκα
Η νουδου θα κανει ιδιωτικοποιησεις;
εχεις αποδειξεις ρε παππατζη?
δειξε ενα λογαριασμο νερου στην αγγλια να δουμε ποσο κανει το κυβικο?
και εναν λογαριασμο ρευματος να δουμε ποσα κανει η κιλοβατωρα
ΚΟΡΑΚΙ
Φυσικά και θα κάνει. Και θα φέρει και επενδύσεις. Διαφωνείς;
Δείξε μας εσύ.
Και ενώ βλέπεις οτι οι πολιτικές διαφορές και οι διαφορές ήθους και πολιτεύματος είναι χαώδεις γιατί δεν καταλήγεις στο πιο λογικοφανές συμπέρασμα, ξανά και ξανά εκλογές;
εσυ που θες να το αποδειξεις, ανεβασε , μην πετας την μπαλλα στην εξεδρα
παλιοΚορακι και εσυ
χεστηκε ο μεσος ψηφοφόρος για το ηθος τυπε, ψηφιζε αντρεα παπαντρεου που παρατησε τη γυναικα του για την πρωτη …. και της εφτιαξε βιλα με λεφτα χορηγων
χεστηκε ο μεσος ψηφοφόρος για το ηθος τυπε, ψηφιζε αντρεα παπαντρεου που παρατησε τη γυναικα του για την πρωτη …. και της εφτιαξε βιλα με λεφτα χορηγων
Δε χρειάζεται να ακριβινει το νερο ο ιδιωτης που θα παρει την ΕΥΔΑΠ. Απλα να τη συμμαζέψει
Δε χρειάζεται να ακριβινει το νερο ο ιδιωτης που θα παρει την ΕΥΔΑΠ. Απλα να τη συμμαζέψει
Ρε τύπε, εσύ μίλησες για συγκυβέρνηση, τι μου λες τώρα για ψηφοφόρους. Πες μου πως βλέπεις να συγκυβερνήσουν νδ με συριζα;
οκευ, αλλα να μας πει ποια ειναι η τιμολογηση νερου ενεργειας πρωτα στην αγγλια
ας απαντησει πρωτα σε αυτα που τον ρωτησα και τον ενα και τον αλλον(τραΠουτανα)
αλλα τι να απαντησει ο μπαροκ. Θα ειναι απασχολημενος με κανενα Σπρωχτήρα, τώρα
εχεις αποδειξεις ρε παππατζη?
δειξε ενα λογαριασμο νερου στην αγγλια να δουμε ποσο κανει το κυβικο?
και εναν λογαριασμο ρευματος να δουμε ποσα κανει η κιλοβατωρα
ΚΟΡΑΚΙ
Γιατι το κόστος παραγωγής ηλεκτρικου ρεύματος ειναι προφανως χαμηλότερο στην Αγγλίαλονδινο, στην e-on που ειναι σχετικα ακριβη, πληρωνω 13,07 πενες/kwh ολα μεσα. χοντρικα πες 15 σεντς του ευρω.
Για 1000 kwh το μηνα πληρωνω δηλαδη 130 στερλινες, περιπου 150 ευρω. Στην Ελλαδα 1000 kwh στη δεη κοστιζουν 230 ευρω (βαλε 30 μερες/1000kwh εδω -> )
νερο πληρωνω ενα στανταρ ποσο ανεξαρτητα καταναλωσης/αποχετευσης
Βρε τριμάλακα, εγώ ποτέ δε σου είπα οτι ξέρω πόσο στοιχίζει το νερό στην Αγγλία. Θα μας πει ο τραμουντάνας που ζει εκεί. Εγώ σου είπα απλά, ηλίθιε, οτι από την ιδιωτικοποίηση του οτε βγήκε κερδισμένος ο Ελληνας καταναλωτής.
ΒΟΔΑΡΕ.
το αλλο με τον τοτο το γνωριζεις? παλι εκτος θεματος εισαι , για νερο λεμε, στον οτε αναφερεσαι
θυμα,
σε αλλη εποχη θα ησουνα ΣΚΛΑΒΟΣ μου