barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.273
- Πόντοι
- 5.506
Προσεχτε μετα τις εκλογες μην πατε και κρυφτειτε οπως το 2000
Πιστεύεις δηλαδή οτι το πασοκ μπορεί να κονταροχτυπηθεί στις εκλογές με τη νδ;
Προσεχτε μετα τις εκλογες μην πατε και κρυφτειτε οπως το 2000
Αυτός πάντως έγινε πρωθυπουργός,
Το αποτελεσμα το βλεπουμε εδω και 15 χρονια
Φαντάσου πόσο καθυστερημένοι είστε, στα 5 χρόνια (2009) τα βλέπατε με το γαπ όλα υπέροχα και τάζατε λεφτά που υπάρχουν.
Τον γαπ πρεπει να τον ευγνωμονειτε πρωτα εσεις της νουδου που δεν σας εστειλε στο ειδικο δικαστηριο για τα εγκληματα που κανατε
και δευτερρο ολος ο πανσοφος που απετρεψε τα χειροτερα και δεν γιναμε βενεζουελα
Πιστεύεις δηλαδή οτι το πασοκ μπορεί να κονταροχτυπηθεί στις εκλογές με τη νδ;
δηλωση της πιπιλω
Μιλάς κιόλας ρε γαλάζιο πιθήκι που αντί να τον διώξετε με τις κλωτσιές το μπουχέσα της Ραφήνας ετοιμάζεστε να τον κάνετε πρόεδρο της δημοκρατίας.
Ούτε κατα διανοιαΜιλάς κιόλας ρε γαλάζιο πιθήκι που αντί να τον διώξετε με τις κλωτσιές το μπουχέσα της Ραφήνας ετοιμάζεστε να τον κάνετε πρόεδρο της δημοκρατίας.
Ο Τζωνης κριτικαρει αλλους για μη πειστικες απαντησεις? Καλοχαχανισε οσο θελεις οσο πιο πολλα τοσο μεγαλυτερη και η αμηχανια σου να δωσεις μια πειστικη απαντηση
Ο Τζωνης κριτικαρει αλλους για μη πειστικες απαντησεις? Καλο
Πες μας τωρα αν εκανε ο Σαμαρας ή ο ΓΑΠ το "διαρκες αυτοφωρο" για τα χρεη στο Δημοσιο
Δεν ξερω τύπε, εσυ λες οτι δεν παιρνεις απαντησειςαυτο ειναι εξυπναδα τωρα;
Δεν ξερω τύπε, εσυ λες οτι δεν παιρνεις απαντησεις
Κι εγω σε ρωταω απο χθες αν εκανε ο Σαμαρας το διαρκες αυτοφωρο για τα χρεη οπως εγραψες εσυ ή ο ΓΑΠ οπως εγραψα εγω, και απαντηση δεν παιρνω
Εγω ειπα οτι εγινε το 2011 επι ΓΑΠ, εσυ συμφωνεις?πες μας εσυ που τα ξερεις μην μας βασανιζεις
O Συριζα χάνει περιπου 8 μοναδες κατα μεσο ορο πανελλαδικα και 10-12 στην Βορεια Ελλαδα
Το 20% δεν προκυπτει απο καπου
Εγω ειπα οτι εγινε το 2011 επι ΓΑΠ, εσυ συμφωνεις?
Αυτό δεν είναι βίντεο μεγάλε, μονταζιέρα λέγεται. Βάλε μας λίγο το αυθεντικό.