Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.122
- Πόντοι
- 1.206
Αυτο ειναι το πιο ρεαλιστκο σημερα
Γειά σου ρε Τζόνι με τις τρολιές σου...
Αυτο ειναι το πιο ρεαλιστκο σημερα
Οχι τύπεΕχεις κανα σοβαρο επιχειρημα για το αντιθετο;
Τζόνι για να δω τι έχεις να πεις για αυτό εδώ
![]()
![]()
Τιποτα απολυτως
Ποσο attention whore εισαι ρε απιθανε, που σε καθε συζητηση πεταγεσαι να πεις μια αχρηστη μαλακια?
Κι'εγώ είμαι αρχηγός της CIA.
Εχεις να προτεινεις κατι αλλο?
Άρες, μάρες, κουκουνάρες.
Και γιατί να ξαναγίνουν εκλογές;
Λες και τον καφε?Γιατί ο κόσμος με τον Κούλη επάνω,δεν θα είναι όπως με τον Τσίπρα.Δηλαδή εν υπνώσει.Άμα ο Κούλης συνεχίσει κι αυτός με φόρους και κοψίματα(που έτσι θα γίνει δηλαδή),δεν θα μακροημερεύσει.Και βάλε και τους μπαχαλάκηδες που θα ξαναβγουν στους δρόμους,πόσο νομίζεις θα πάει η ιστορία;
Και μετά άλλαξες πλευρό.
Τι να προτείνει?
Ότι είχε να προτείνει το πρότεινε το 2009. Μας πρότεινε τον σταθμάρχη της CIA για πρωθυπουργό και το 2010 μας έστειλε στο ΔΝΤ τυλιγμενους σε συσκευασία δώρου...
Εάν έχεις κάτι σοβαρό να πεις πεστο τύπε.
Προς το παρόν μόνο ατάκες πετάς.
Ποσο attention whore εισαι ρε απιθανε, που σε καθε συζητηση πεταγεσαι να πεις μια αχρηστη μαλακια?
Εχω την εντυπωση οτι αν καποια στιγμη βρεθεις κατηγορουμενος, θα θελεις να σου παρουσιασουν αποδειξεις της ενοχης σου, και οχι υποθεσεις του στυλ "καπου θα τα εχει".
Αυτες οι αποψεις που εκφραζεις ειναι το θεμελιο της συκοφαντιας και του φασισμου.
Ψόφα χρυσαύγουλο.
η ηλιθια αντιφασιστικη ρητορικη που εχετε υιοθετησει εκει στη νδ θα σας οδηγησει στα σκουπιδια .. εκει που ανηκετε δηλαδη ...