jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
και πιστευεις ότι την διασφαλισε τυπε,γιατι εγω νομιζω ότι τιποτα δεν αλλαξε περι αυτου του θεματος.ο υπουργος εχει υποχρεωση να διασφαλιζει την υγεια του κοσμου
και πιστευεις ότι την διασφαλισε τυπε,γιατι εγω νομιζω ότι τιποτα δεν αλλαξε περι αυτου του θεματος.ο υπουργος εχει υποχρεωση να διασφαλιζει την υγεια του κοσμου
Ψήφο στον Τσίπρα είναι η ψήφος στον Κούλη. Αφού ειναι ίδιοι. Και θα συγκυβερνήσουν μετα τις εκλογές στις διαταγές της Μέρκελ.
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι υπαρχει μια στο δισεκατομμυριο η Φωφη να δεχθει να συγκυβερνησει με τον Κουλη.Είναι πιθανό,αλλά όχι ακριβώς μετά τις εκλογές.Θα κάτσει κανα χρόνο ο μελιτζάνας για να λέει κι αυτός ότι έγινε πρωθυπουργός και αφού τα κάνουν σκατά με το κιναλ,θα ξαναγίνουν εκλογές και θα πάμε στο νδ-σύριζα.Κάτι που μπορεί να προωθήσει και ο κηφήνας απ'τη Ραφήνα.
και πιστευεις ότι την διασφαλισε τυπε,γιατι εγω νομιζω ότι τιποτα δεν αλλαξε περι αυτου του θεματος.
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι υπαρχει μια στο δισεκατομμυριο η Φωφη να δεχθει να συγκυβερνησει με τον Κουλη.
Για ποιον λογο ρε τύπε?
Για να βρεθει εκτος βουλης στις επομενες?
Εχετε εστω και ενα δραμι πολιτικης σκεψης?
Με κανεναν. Μονος του.Με ποιον θα συγκυβερνήσει ο Κούλης;Αφού δεν υπάρχει άλλος.
Είναι πιθανό,αλλά όχι ακριβώς μετά τις εκλογές.Θα κάτσει κανα χρόνο ο μελιτζάνας για να λέει κι αυτός ότι έγινε πρωθυπουργός και αφού τα κάνουν σκατά με το κιναλ,θα ξαναγίνουν εκλογές και θα πάμε στο νδ-σύριζα.Κάτι που μπορεί να προωθήσει και ο κηφήνας απ'τη Ραφήνα.
Με κανεναν. Μονος του.
Τι καλα ναι?Καλά ναι.
Με κανεναν. Μονος του.
Εχεις να προτεινεις κατι αλλο?αντε παλι το καραμανλης η τανκς σε νεα εκδοση
Εχεις να προτεινεις κατι αλλο?
Να πεις κατι ρεαλιστικο ομως, οχι αυτοδυναμια ΚΙΝΑΛΘα σε στεναχωρησω αν πω
Να πεις κατι ρεαλιστικο ομως, οχι αυτοδυναμια ΚΙΝΑΛ
ΟκΑυτο ειναι το πιο ρεαλιστκο σημερα
www.news247.gr/epistimi/pappas-i-ellada-tha-patisei-sti-selini-me-diko-tis-ochima.6710992.html]Παππάς: Η Ελλάδα θα πατήσει στη Σελήνη με δικό της όχημα[/url]
https://[URL unfurl="true"]www.sportime.gr/wp-content/uploads/2018/06/nikospappas.jpg[/img[/URL]]
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ, τι άλλο θα ακούσουμε.
[/quote]
θα συναντησει τον εξωγηινο του κουλη
ηταν δικαιο θα γινει πραξη