NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
εγώ ένα ουάου είδα πάντως
ναι δεν καταλαβαίνω πιο είναι το point σου να παραθέτεις φωτό των "καλών παιδιών" των Βρυξελών ως απάντηση του νάρκισσου που λατρεύουν τα media επειδή πουλάει...το ότι πουλάει φάνηκε από τους σταυρούς που πήρε στη Β' Αθήνας...ο Μπαρούφας είναι τηλεοπτικό προιόν που σε οποιαδήποτε κανονική χωρα θα αντιμετωπιζόταν ως γραφικός...ενώ εδώ εσύ τον λες ο μεγαλύτερος οικονομολόγος της Ελλάδας
Θρασύς προδότης
τυπε και εγω ελληνας ειμαι δεν θελω την καταστροφη της χωρας,εχω λιγα λεφτουδακια στην τραπεζα για της υποχρεωσεις μου,δεν εβγαλα εκατομυρια εξω.εσυ θεωρεις οτι αυτη η σταση ειναι για να κερδισουμε κατι καλυτερο,ελπιζω και το ευχομαι,αλλα και το θεμα ειναι να εχουν και ενα σχεδιο ενα πλαν Β,αλλα αυτοι δινουν μια αισθηση οτι ειναι του κουτουρουκαλα κρασα!!! το οτι βρεθηκε μια κυβερνηση να σταθει στο υψος των περιστασεων, να μην σκυψει το κεφαλι και να πει τα πραγματα ως εχουν, οτι δηλαδη δεν παει αλλο, μπορει για σενα να ειναι ψευτομαγκια για αλλους υπερηφανεια...μια κυβερνηση που δειχνει να εχει την προθεση να τηρησει τις δεσμευσεις τις σε αντιθεση με τις αλλες που μας φλομωσαν στο ψεμα, αλλα μαλλον εσυ θα προτιμας τους ψευτες και τους εθελοδουλους...
κι οταν λεμε σκληρη διαπραγματευση (αυτο που υποσχεθηκε ο τσιπρας δηλαδη), τι εχεις κατα νου?? με τσιμπουκια και στα τεσσερα??
οταν ερθει αυτη η ωρα μιλαμε (περι αδυναμιας πληρωμων)...για την ωρα δεν υπαρχει κατι τετοιο...
είπε ο προδότης που ψηφίζει ναζί και είναι περήφανος για την ψήφο του...
για να το χοντρυνω επεμβαση του εισαγγελεα για προδοσια και υπονομευση εθνικης προσπαθειαςΣε αυτόν και τους ομοίους του, τους αξίζει δημόσιος λιθοβολισμός όπως στα αραβικά κράτη. Είναι επικίνδυνοι για τη χώρα.
http://[URL unfurl="true"]www.koutipandoras.gr/sites/default/files/liaro1_0.jpg[/img[/URL]]
Υποψήφιος βουλευτής Ποταμιού
[/quote]
Τι ακριβώς πιστεύεις ότι λέει στη συγκεκριμένη δημοσίευση; Ότι εύχεται να μη μασήσει ο Ολλανδός για να πάμε σε ακόμα χειρότερα μέτρα ή ότι ξέρω γω θεωρεί ότι ο Ολλανδός δεν μάσησε (και καλά έκανε) από το απίστευτα ψωνίστικο και αυτάρεσκο υφάκι του Βαρουφάκη καθώς και με τις αρλούμπες του;
Πες μας με δικά σου λόγια.
για να το χοντρυνω επεμβαση του εισαγγελεα για προδοσια και υπονομευση εθνικης προσπαθειας
αν και ο συγκεκριμενος μετα το κραξιμο που εφαγε το κατεβασε
Σε αυτόν και τους ομοίους του, τους αξίζει δημόσιος λιθοβολισμός όπως στα αραβικά κράτη. Είναι επικίνδυνοι για τη χώρα.
http://[URL unfurl="true"]www.koutipandoras.gr/sites/default/files/liaro1_0.jpg[/img[/URL]]
Υποψήφιος βουλευτής Ποταμιού
[/quote] Ο κύριος μπορεί να έχει τις απόψεις του, αλλά υπάρχει και ένας κανόνας πού λέει: σκέψου πολύ, γράψε λίγο και μίλα λιγότερο.
Τι ακριβώς πιστεύεις ότι λέει στη συγκεκριμένη δημοσίευση; Ότι εύχεται να μη μασήσει ο Ολλανδός για να πάμε σε ακόμα χειρότερα μέτρα ή ότι ξέρω γω θεωρεί ότι ο Ολλανδός δεν μάσησε (και καλά έκανε) από το απίστευτα ψωνίστικο και αυτάρεσκο υφάκι του Βαρουφάκη καθώς και με τις αρλούμπες του;
όταν χρυσαυγίτης παραδειγματίζεται από άραβες και οραματίζεται ισλαμική δικαιοσύνη...
Γιατι τι επαθε ο Μηδας?Πίσω τον Μήδα.
Τι λες βρε ηλίθιε που ψηφίζω ναζί. Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ?
ελπιζω να μην εχεις συνδραμει σ αυτο το μπαναρισμα...Γιατι τι επαθε ο Μηδας?
ναι δεν καταλαβαίνω πιο είναι το point σου να παραθέτεις φωτό των "καλών παιδιών" των Βρυξελών ως απάντηση του νάρκισσου που λατρεύουν τα media επειδή πουλάει...το ότι πουλάει φάνηκε από τους σταυρούς που πήρε στη Β' Αθήνας...ο Μπαρούφας είναι τηλεοπτικό προιόν που σε οποιαδήποτε κανονική χωρα θα αντιμετωπιζόταν ως γραφικός...ενώ εδώ εσύ τον λες ο μεγαλύτερος οικονομολόγος της Ελλάδας