alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Κι εγω σου επαναλαμβάνω ότι οι άδικες κατάρες γυρνανε σε αυτόν που τις ριχνει.επαναλαμβάνω την ευχή μου να πεθάνεις στην ψάθα![]()
Να προσεχεις.
Κι εγω σου επαναλαμβάνω ότι οι άδικες κατάρες γυρνανε σε αυτόν που τις ριχνει.επαναλαμβάνω την ευχή μου να πεθάνεις στην ψάθα![]()
Και το λεει ΤΡΕΙΣ φορές, αρα είναι απλως ασχετοσυνη και όχι παραδρομή...
ο γαύρος δεν έχει αντίστοιχη περίπτωση, όμως. Να έχει γαμήσει την καλύτερη ομάδα στην έδρα της. Εκείνο το πράμα ήταν σαν να λέμε σήμερα διπλό του γαύρου μέσα στο Μπερναμπέου στον πρώτο ημιτελικό του ch.l. Και είναι και για έναν ακόμα λόγο πετυχημένο του περσόνα: γιατί ο Αλέξης είναι -και καλά- βάζελος
Κι εγω σου επαναλαμβάνω ότι οι άδικες κατάρες γυρνανε σε αυτόν που τις ριχνει.
Να προσεχεις.
πάλι καλά να λες!
Και το λεει ΤΡΕΙΣ φορές, αρα είναι απλως ασχετοσυνη και όχι παραδρομή...
ε ναι ρε τύπεωραίος ο περσόνας.... σαν και μένα
“Ούλον τον κόσμον γύρισα, Πουνέντε και Λεβάντε
να ‘βρω έναν φίλο μπιστικό σαν και τον απατόν μου.
Δεν ήβρα φίλον μπιστικόν, μήτε αδερφόν καλλιάν του
σαν το πουγκάκι μου αδερφό, σαν το σπαθί μου φίλο”
δεν ξέρεις μπορεί να έχουμε περάσει στο άλλο άκρο, από τους απόλυτους οσφυοκάμπτες στους καμικάζι αυτοκτονίας
ε ναι ρε τύπε
να ξέρουμε ο καθένας που μιλάει τι σχέση έχει με το αντικείμενο...
Υ.Γ.σου είχα στείλει ένα πμ αλλά με έγραψες!![]()
μην νομίζεις και οι ευρωπαίοι και ειδηκά η γερμανία έχει τεράστιες ενεργειακές εξαρτήσεις για το παίξει άνετη αν πει η ελλάδα σου κόβω την καλημέρα ;)
γενικα αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η μια κυβέρνηση προσπαθεί να σκιάξει την άλλη για να πετύχει στο τέλος καλύτερο deal για τον εαυτό της
πούτσες μπλε επι της ουσίας...
μην νομίζεις και οι ευρωπαίοι και ειδηκά η γερμανία έχει τεράστιες ενεργειακές εξαρτήσεις για το παίξει άνετη αν πει η ελλάδα σου κόβω την καλημέρα ;)
γενικα αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η μια κυβέρνηση προσπαθεί να σκιάξει την άλλη για να πετύχει στο τέλος καλύτερο deal για τον εαυτό της
πούτσες μπλε επι της ουσίας...
του γαλαξιακού μας συστήματος μην σου πω!δηλαδή για να καταλάβω η Ελλάδα είναι παραγωγός ενεργείας και καλύπτει τις ανάγκες της Ευρώπης ??
Υ.Γ. οκ με την άνεσή σου.σορρυ ρε ... θα σου απαντήσω αύριο... ;)
του πέσαν τα βρακιά τύπε;ΑΝΤΑΡΤΗ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΒΟΥΤΑ ΑΠΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΒΥΘΟ![]()
![]()
κι ο άλλος ήταν έτοιμος να ξεράσει πάνω του...Έτοιμος να του τόνε καρφώσει είναι ο Βαρ-ουφ-άκης ...
Του κάνει τα γλυκά μάτια, θα τον γαμήσει που θα τον γαμήσει, να μην βάλει και λίγο αίσθημα άμα λάχει να 'ούμ ... :-*![]()
μπαααααα.
εχω τις καβάτζες μου. δε με κόφτει.
δηλαδή για να καταλάβω η Ελλάδα είναι παραγωγός ενεργείας και καλύπτει τις ανάγκες της Ευρώπης ??