βάζελας δεν είναι; πήγε στην Ολλανδία και τους έπιασε στον ύπνο με γκολακι στο 88.
ανασκουμπώθηκαν και εν μέσω γεμάτου ΟΑΚΑ του έριξαν 3 σε 20 λεπτά και έληξε η σεμνή τελετή.
τρομερή σύγκριση....
βάζελας δεν είναι; πήγε στην Ολλανδία και τους έπιασε στον ύπνο με γκολακι στο 88.
ανασκουμπώθηκαν και εν μέσω γεμάτου ΟΑΚΑ του έριξαν 3 σε 20 λεπτά και έληξε η σεμνή τελετή.
ναι καλά. Αφού στο εξήγησε ο περσόνας ότι τώρα θα ανασκουμπωθεί και θα σου ρίξει 3 μπαλάκια. Τι δεν καταλαβαίνεις;
κι αυτός έχει κάνει τις καβάντζες του!ο Αλέξης ειναι μεγαλύτερο τρολ απο μένα
αν δεν είχαν κάποια καβάτζα ικανή να εκβιάσουν καταστάσεις δεν θα το παίζαν μάγκες οι σιριζέοι...
δεν είναι τόσο γκάου
τρομερή σύγκριση....
ο ντάιζενμπλουμ πρέπει να θίχτηκε και επειδή ο μπαρούφας ήταν λετσαρία με το πουκάμισο έξω μάλλον ένιωσε ότι τον απαξίωνε
..τύπε εστειλε μυνυμα στους μογγόλους για ΑΟΖ αλλά κυρίως για τους υδατανθρακεςΕιδαμε και τον Παγκαλο ως ΥΠΕΞ που εδωσε εντολη να παρει ο ανεμος τη σημαια, το δωσιμο Οτσαλαν....
Προσωπικα, τα δυο σχολια στον Infognomon με καλυπτουν.
..τυπε όλοι αυτο αρχιζουν και ελπιζουν τώρααν δεν είχαν κάποια καβάτζα ικανή να εκβιάσουν καταστάσεις δεν θα το παίζαν μάγκες οι σιριζέοι...
δεν είναι τόσο γκάου
ο ντάιζενμπλουμ πρέπει να θίχτηκε και επειδή ο μπαρούφας ήταν λετσαρία με το πουκάμισο έξω μάλλον ένιωσε ότι τον απαξίωνε
τύπε, τον αδικείς. Αν το κατάλαβα καλά, είναι ο καλύτερος παραλληλισμός που έχω διαβάσει την τελευταία 10ετία. Αφού σκέφτομαι να το πλασάρω σαν δικό μου: Ο Αλέξης ενθουσίασε εκατομμύρια κόσμο, έβαλε το γκολάκι εκτός έδρας. Και τώρα θα έρθει ο Άγιαξ (Μέρκελ και σια) να πάρει τη ρεβάνς.
..τύπε εστειλε μυνυμα στους μογγόλους για ΑΟΖ αλλά κυρίως για τους υδατανθρακες..τυπε όλοι αυτο αρχιζουν και ελπιζουν τώρα
Υδατάνθρακες;;;;;;;
Carbo charging?
Τι κόλπα ειν' τούτα;
Υδατάνθρακες;;;;;;;
Carbo charging?
Τι κόλπα ειν' τούτα;
και στο χαλαρό κιόλας. Αθόρυβα. Σεμνή τελετή με όλη την Ελλάδα να παρακολουθει με κομμένη την ανάσα μέχρι να στερέψουν τα Ευρώ απο τα ΑΤΜ.τύπε, τον αδικείς. Αν το κατάλαβα καλά, είναι ο καλύτερος παραλληλισμός που έχω διαβάσει την τελευταία 10ετία. Αφού σκέφτομαι να το πλασάρω σαν δικό μου: Ο Αλέξης ενθουσίασε εκατομμύρια κόσμο, έβαλε το γκολάκι εκτός έδρας. Και τώρα θα έρθει ο Άγιαξ (Μέρκελ και σια) να πάρει τη ρεβάνς.
Και το λεει ΤΡΕΙΣ φορές, αρα είναι απλως ασχετοσυνη και όχι παραδρομή...
και μόνο αυτό; δεν είδες που έκανε χαβαλέ; ("θα μεταφράσω εγώ") Δεν φάνηκε να του άρεσε καθόλου το αστειάκι
πρωτεϊνες θα εννοεί, μάλλον
ο γαύρος δεν έχει αντίστοιχη περίπτωση, όμως. Να έχει γαμήσει την καλύτερη ομάδα στην έδρα της. Εκείνο το πράμα ήταν σαν να λέμε σήμερα διπλό του γαύρου μέσα στο Μπερναμπέου στον πρώτο ημιτελικό του ch.l. Και είναι και για έναν ακόμα λόγο πετυχημένο του περσόνα: γιατί ο Αλέξης είναι -και καλά- βάζελος...αν είχε βάλει τον πουστρο-GAY/ρο....δεν θα έκανα σχόλιο....
Και το λεει ΤΡΕΙΣ φορές, αρα είναι απλως ασχετοσυνη και όχι παραδρομή...
Η πιο σοβαρή απάντηση από οπαδό της συγκυβέρνησης νέας Πασοκονουδού!
Τα βλέπετε ρε συριζόπουλα που χαίρεστε?
εκ του ασφαλούς, δεν παν να ψωφήσουν όλοι από πείνα!
Σωραίος ρε τρολ!