Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Ο Χρυσοχοΐδης τι θα κάνει φλερτάρει ακόμα με Την Ν.Δ άλλος ένας σαλτιμπαγκος άλλο ένα κωθονι από τα μαργαριτάρια του ΠΑΣΟΚ
To 4% σχολιαζει οτι μπηκε το αγγουρι στον κωλο του 40%Μητσοτάκης: Καλώ τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να αποτρέψουμε από κοινού την επιχειρούμενη θεσμική εκτροπή
μπηκε βαθια το cucumber στους γαλαζιους πισινους και σκουζει τωρα ο εξωγηινος
Ενω ολοι οι αλλοι που πηγαν στον Συριζα και σε κυβερνανε ειναι καλυτεροι ας πουμε?Ο Χρυσοχοΐδης τι θα κάνει φλερτάρει ακόμα με Την Ν.Δ άλλος ένας σαλτιμπαγκος άλλο ένα κωθονι από τα μαργαριτάρια του ΠΑΣΟΚ
Αρχισαν παλι οι "δημοσκοπησεις των πρεσβειων"?
όσες φορές έχω πει ότι όσα παραμύθια μπορεί ένας συριζαιος να πιστέψει, τα έχει ήδη πιστέψει, έρχεται η πραγματικότητα και με διαψεύδει.
Όχι χειρότεροι είναι απλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κόμματα ευαγγελίζονται την ανανέωση και χρησιμοποιούν σάπια παλιά υλικά από το παρελθόν που είναι η ανανέωση η επιλογή των αρίστων και όχι των φελων φαιδρων πουθενάΕνω ολοι οι αλλοι που πηγαν στον Συριζα και σε κυβερνανε ειναι καλυτεροι ας πουμε?
Γιατι ειναι φελλός ο Χρυσοχοιδης?Όχι χειρότεροι είναι απλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κόμματα ευαγγελίζονται την ανανέωση και χρησιμοποιούν σάπια παλιά υλικά από το παρελθόν που είναι η ανανέωση η επιλογή των αρίστων και όχι των φελων φαιδρων πουθενά
Σε λιγο θα βγει καμια δημοσκοπηση που θα λεει οτι ο συριζαιος υποψηφιος στο Δημο Αθηναιων θα βγει απο την πρωτη Κυριακη και θα βρεθουν καποιοι να το πιστεψουν κιολαςόσες φορές έχω πει ότι όσα παραμύθια μπορεί ένας συριζαιος να πιστέψει, τα έχει ήδη πιστέψει, έρχεται η πραγματικότητα και με διαψεύδει.
Δεν μας λες κι εσυ τι πιστευεις ?Ότι πει ο Σκάι....τίποτε άλλο δεν πιστεύουμε!!!! Ο κοσιωνης γύρω στο 65%....
Δεν είμαι δημότης Αθηναίων...χέστηκα!!!!Δεν μας λες κι εσυ τι πιστευεις ?
τσάμπα ασχολείσαι.Δεν μας λες κι εσυ τι πιστευεις ?
Ναι φοβερό έργο όπως ρουσφέτια βολεμα ημετερων στην αστυνομία θυμάστε ειδικούς φρουρούς απ'το παράθυρο και άλλα τέτοια μην μου πεις τώρα για 17Νοεβρη άλλο συμπαθής μετριοπαθής και άλλο ικανός.Γιατι ειναι φελλός ο Χρυσοχοιδης?
Αν υπαρχουν δυο τρια ατομα στο παλιο ΠΑΣΟΚ που παρηγαγαν εργο, ενα απο αυτα ειναι ο Χρυσοχοιδης.
Ηδη οι συριζαιοι αρχιζουν και καλλιεργουν το εδαφος για να παραμεινουν κυβερνηση μειοψηφιας.
Εννοειται οτι αυτο ηταν εξ αρχης το πιθανοτερο σεναριο.
Ο Καμμενος θα φυγει αλλά η κυβερνηση θα μεινει.
151 σε προταση μομφης δεν βρισκονται.
Αυτα τα περι "ελλειψης πολιτικης νομιμοποιησης" που λεει η ΝΔ ειναι εκτος τοπου και χρονου. Η δεδηλωμενη πρεπει να υφισταται στην αρχη της θητειας. Μετα υπαρχουν αλλοι τροποι να πεσει μια κυβερνηση. Τα υπολοιπα ειναι θεωριες.
Ειναι η δικαιωση μου, που ελεγα οτι το 1993 ο Μητσοτακης μπορουσε να μεινει με 150 και οτι δεν τον εριξε κανενας Σαμαρας.
Εκλογες 6 Οκτωβριου 2019, τελος.
Και πως θα γίνει αυτό με πραξικόπημα? Ωραία πράγματα μπράβο
εγω βεβαια προτιμω να συνεχισει χωρις εκλογες οσο μπορει και μετα απο τον οκτωβριο δεν θα γινει τιποτα για ενα εξαμηνο ακομα
Και πως θα γίνει αυτό με πραξικόπημα? Ωραία πράγματα μπράβο
O μονος νομιμος τροπος ειναι να κηρυχθει πολεμοςοχι ρε υπαρχουν και νομιμοι τροποι για κατι τετοιο
O μονος νομιμος τροπος ειναι να κηρυχθει πολεμος