IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Άλλωστε οι τρομοκράτες άλλως επαναστάτες αποτελούν αντίδραση σε δράσεις καταπιεστικέςΚαθολου μπούρδες. Την τρομοκρατία την γεννάει το ίδιο το κράτος.
Άλλωστε οι τρομοκράτες άλλως επαναστάτες αποτελούν αντίδραση σε δράσεις καταπιεστικέςΚαθολου μπούρδες. Την τρομοκρατία την γεννάει το ίδιο το κράτος.
Ρε τώρα σοβαρά ρωτας; Πήγαινε παίξε ps4 μάνα μου. Άντε άντε άσε το πληκτρολόγιο ήσυχο. Αύριο πάλι!Μαλιστα.
Και για εξηγησε μου γιατι ειχαμε τρομοκρατια το 1975-2002 με κατα γενικη ομολογια την πιο ευημερουσα δημοκρατικη περιοδο της Ελλαδας και δεν ειχαμε το 2010-2018 με κατα γενικη ομολογια την πιο δυσκολη περιοδο της Ελλαδας τα τελευταια 60 χρονια?
Οχι απλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Ε κοιτα, προφανως με τον μπαροκ θα κανω παρεα γιατι ειναι σοβαρο ατομο, δεν ειναι πολιτικα ανηλικος και αναλφαβητος οπως εσυΠηγαινε Κανε παρέα με τον μπαρόκ Εσυ!
Απαντηση δεν εχει? Δεν εχει. ΚαταλαβαΡε τώρα σοβαρά ρωτας; Πήγαινε παίξε ps4 μάνα μου. Άντε άντε άσε το πληκτρολόγιο ήσυχο. Αύριο πάλι!
Τρολαρισμα με το βαμβακι ε?Άλλωστε οι τρομοκράτες άλλως επαναστάτες αποτελούν αντίδραση σε δράσεις καταπιεστικές
Είμαι σίγουρος ότι αστειεύεστε!Η νόμιμη βια του κρατους ειναι το θεμελιο της Δημοκρατιας.
Μπορει να είμαι αναλφάβητος πολιτικά ανήλικος σίγουρα όχι αλλά δε αντίθεση με σένα είμαι σκεπτόμενος άνθρωπος και όχι καθοδηγούμενος από ανύπαρκτες πλέον ιδεολογικές απόψεις και κατευθύνσεις!Ε κοιτα, προφανως με τον μπαροκ θα κανω παρεα γιατι ειναι σοβαρο ατομο, δεν ειναι πολιτικα ανηλικος και αναλφαβητος οπως εσυ
Άλλωστε οι τρομοκράτες άλλως επαναστάτες αποτελούν αντίδραση σε δράσεις καταπιεστικές
Σκεπτομενος δεν σημαινει να ειμαι απλως αντιλογία σε ό,τι σωστο και ορθοσε αντίθεση με σένα είμαι σκεπτόμενος άνθρωπος
Κανένα τρολαρισμα, το εννοώ.Τρολαρισμα με το βαμβακι ε?
Οκ.Κανένα τρολαρισμα, το εννοώ.
Μαλλον εννοείς ότι δεν είναι αντίθετο στις απόψεις σου είναι σωστό και ορθό! :thubsdown:Σκεπτομενος δεν σημαινει να ειμαι απλως αντιλογία σε ό,τι σωστο και ορθο
Δεν υπάρχει λόγος να το χοντραινουμε.... Ο καθείς με την άποψη του.Μαλλον εννοείς ότι δεν είναι αντίθετο στις απόψεις σου είναι σωστό και ορθό! :thubsdown:
Οχι βεβαια. Η νόμιμη βια του κρατους ειναι θεμελιωδης δημοκρατικη κατακτηση.Είμαι σίγουρος ότι αστειεύεστε!
Αν η τρομοκρατικη δραση ειναι σωστο και ορθο γιατι δεν την εχεις ακολουθησει?Μαλλον εννοείς ότι δεν είναι αντίθετο στις απόψεις σου είναι σωστό και ορθό! :thubsdown:
Καληνύχτα σας κυριε συνάδελφε!Οχι βεβαια. Η νόμιμη βια του κρατους ειναι θεμελιωδης δημοκρατικη κατακτηση.
Καληνυχτα σας ω συναδελφεΚαληνύχτα σας κυριε συνάδελφε!
Μνημονιο, τράπεζες, χρεωκοπία, ΜΜΕκτλπ κτλπ. Δεν υπήρχε η τεχνολογια και τα μέσα 75-02 για να μοιραστεί η φοβία και η τρομολαγνία. Όπως έλεγαν κάποτε εάν υπήρχε το Mega το 21 δεν θα γινόταν επανάσταση!Μαλιστα.
Και για εξηγησε μου γιατι ειχαμε τρομοκρατια το 1975-2002 με κατα γενικη ομολογια την πιο ευημερουσα δημοκρατικη περιοδο της Ελλαδας και δεν ειχαμε το 2010-2018 με κατα γενικη ομολογια την πιο δυσκολη περιοδο της Ελλαδας τα τελευταια 60 χρονια?
Οχι απλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Σεβαστη η κάθε άποψη από όπου και εάν προέρχεται.Δεν υπάρχει λόγος να το χοντραινουμε.... Ο καθείς με την άποψη του.
Αρα την τρομοκρατια την καταργησε το ιντερνετ?Μνημονιο, τράπεζες, χρεωκοπία, ΜΜΕκτλπ κτλπ. Δεν υπήρχε η τεχνολογια και τα μέσα 75-02 για να μοιραστεί η φοβία και η τρομολαγνία. Όπως έλεγαν κάποτε εάν υπήρχε το Mega το 21 δεν θα γινόταν επανάσταση!