kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.658
- Πόντοι
- 6.256
Η τωρινή αντιπολίτευση είναι με το ένα πόδι στη φυλακη,
Πως θα κάνει αντιπολίτευση?
Πως θα κάνει αντιπολίτευση?
Αν παντως εκλεγει παλι στις επομενες εκλογες, προσευχομαι να μπει στην βουλη και η Κωνσταντοπουλου. Δεν μπορω να διανοηθω τι θα δουμε την επομενη τετραετια.
Αν αυτός ο άνθρωπος, αντικειμενικά και ψύχραιμα το λέω, δεν έχει κακό πολιτικό τέλος σύντομα και ίσως άπειρα τραβήγματα στα δικαστήρια, καλά να πάθουμε. Θα μας αξίζει μέχρι και να ξανακυβερνήσει.
Τύπε δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα.
Βλέπεις απεργίες? φαντάσου τι έχει να γίνει με κυβέρνηση ΝΔ.
Οι ρουβικανες θα καψουν τα παντα τοτε... να δουμε τότε τι θα κάνει ο κυριακος....
Για σαμποταρισμα κυβερνησεων ως αντιπολιτευση, εσεις οι πασοκοι δεν δικαιουστε να ομιλειτε.ολα εδω πληρωνονται
τα ιδια κανατε στον παπανδρεου το 10-11 με τα συνεταιρακια σας
Eγω θυμαμαι την φανταστικη συνεργασια Μητσοτακη ΚΚΕ στα πλαισια της προηγουμενης συνεργασιας του εθνοπουτσιστα ΚαραμανληΓια σαμποταρισμα κυβερνησεων ως αντιπολιτευση, εσεις οι πασοκοι δεν δικαιουστε να ομιλειτε.
Δεν εχουμε μνημη χρυσοψαρου.
Θυμομαστε το 2008-2009.
Και τον ΓΑΠ να τρεχει στα λιμανια να τρωει δακρυγονα επικεφαλης διαδηλωσεων.
Σιωπη.
Εντελως ασχετο βεβαια.Eγω θυμαμαι την φανταστικη συνεργασια Μητσοτακη ΚΚΕ στα πλαισια της προηγουμενης συνεργασιας του εθνοπουτσιστα Καραμανλη
Για σαμποταρισμα κυβερνησεων ως αντιπολιτευση, εσεις οι πασοκοι δεν δικαιουστε να ομιλειτε.
Δεν εχουμε μνημη χρυσοψαρου.
Θυμομαστε το 2008-2009.
Και τον ΓΑΠ να τρεχει στα λιμανια να τρωει δακρυγονα επικεφαλης διαδηλωσεων.
Σιωπη.
Φίλε Άλεξ χαλάς σάλιο...
Είμαστε η μόνη αριστερή "δημοκρατία" (Πολλά εισαγωγικά, όχι ένα) στον γαλαξία.
Αυτό τα λέει όλα
Και χάρη στον ΓΑΠ έμεινε η ΝΔ στα επίπεδα 25-30% και το πασοκ πήγε στο 5%.Γιατί εαν δεν την κοπάναγε ο χοντρός και έφερνε αυτός το μνημόνιο,θα είχε άλλη μοίρα και η ΝΔ.
σιγουρα για πατριωτικους σκοπουσΕντελως ασχετο βεβαια.
Υποθετω το 1989 δεν ειχες ηλικια τετοια ωστε να θυμασαι υπο ποιες συνθηκες εγινε και με ποιο σκοπο.
210 2 κυβικά με μεταφορά και τοποθέτηση. Γαμω τα ξύλα φιλοςΤζάκια....250 το κυβικό εληα-δρυς γαμω τη πουτανα μου!!!
Τύπε δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα.
Βλέπεις απεργίες? φαντάσου τι έχει να γίνει με κυβέρνηση ΝΔ.
Οι ρουβικανες θα καψουν τα παντα τοτε... να δουμε τότε τι θα κάνει ο κυριακος....
Απλο κατέστρεψε την χώρα και μαζί κατέστρεψε (την ανύπαρκτη) αντιπολίτευση. Ανίκανος ανίκανος αλλά κάτι κατάφερε!Πως κατάφερε να κυβερνά χωρίς αντιπολίτευση θα μου πείτε?
Aφου θελεις να το παμε στα "αν", κι εγω θα σου πω οτι ΑΝ εμενε ο χοντρος, δεν θα ερχοταν κανενα μνημονιο.Και χάρη στον ΓΑΠ έμεινε η ΝΔ στα επίπεδα 25-30% και το πασοκ πήγε στο 5%.Γιατί εαν δεν την κοπάναγε ο χοντρός και έφερνε αυτός το μνημόνιο,θα είχε άλλη μοίρα και η ΝΔ.
Γιατι?Αφου ειχε πει οτι ειχαμε θωρακισμενη οικονομια.Aφου θελεις να το παμε στα "αν", κι εγω θα σου πω οτι ΑΝ εμενε ο χοντρος, δεν θα ερχοταν κανενα μνημονιο.
Εντελως ασχετο βεβαια.
Υποθετω το 1989 δεν ειχες ηλικια τετοια ωστε να θυμασαι υπο ποιες συνθηκες εγινε και με ποιο σκοπο.
Aφου θελεις να το παμε στα "αν", κι εγω θα σου πω οτι ΑΝ εμενε ο χοντρος, δεν θα ερχοταν κανενα μνημονιο.