jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Δε φαντάζεσαι πόσο. Απλά πλέον είμαστε περισσότεροι. Οποτε τη γαμήσατε.
σε στραπονιασε η δρακουλεσκου πονεσες και επεστρεψες;
Δε φαντάζεσαι πόσο. Απλά πλέον είμαστε περισσότεροι. Οποτε τη γαμήσατε.
Ναι, το 1996. Και? Τι σχεση εχει το τωρινο συνονθύλευμα παλαβων και ασχετων?Να δεις που θα τα καταφερει ο Τσιπρας και σε βλεπω να αποχαιρετας τον κοσμο και να εχεις ακομη τον τσιπρα πρωθυπουργο,ειναι και νεος.Καλα ρε μαν εσυ δεν ελεγες οτι ψηφισες συριζα καποτε.
Γυρισα να τους γαμήσω.
Τι λες ρε φιλε σοβαρα? Ανατριχιασα.κολησε του ...θα φας καλα
μεσα ολοιιιιιιιιιιιιιιιιιανελ ζήτησαν λογιστικό έλεγχο σχετικά με το χρέος και για το αν φουσκώθηκε το έλλειμα επί ΓΑΠ
αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξεκινήσει το πραγματικό show
και ο Ομπάμα συνεχιζει την στήριξη.............
να κάνουμε πίσω τώρα?........μόνο μαλάκας θα εκανε πίσω!
επειδη δεν ειναι ο δειλός σαμαράκος επάνω.......εχω μια ιδέα οτι καπου καλά θα πάει το θέμα!
εχουν μπερδευτεί η ευροπαίοι εταίροι.........
αμηνανελ ζήτησαν λογιστικό έλεγχο σχετικά με το χρέος και για το αν φουσκώθηκε το έλλειμα επί ΓΑΠ
Συριζα εγινες τύπε?
Εισαι από τους δεξιους που ψηφισαν Συριζα για να τραγουδάνε καποιοι το βραδυ τον υμνο του ΕΑΜ?
Περιφημα. Περαστικά σου.
Όχι θα έχουμε τα ζαβά της ΟΝΝΕΔ με τον "Βασιλάκη"Συριζα εγινες τύπε?
Εισαι από τους δεξιους που ψηφισαν Συριζα για να τραγουδάνε καποιοι το βραδυ τον υμνο του ΕΑΜ?
Περιφημα. Περαστικά σου.
απο καυλα κουκλα?Τι λες ρε φιλε σοβαρα? Ανατριχιασα.
μωρη κοτα μαδημενηποια πολιτικη ρε τυπε;
ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι το 2010 πτωχευσαμε;
Ως ψηφος τακτικης. Μιση μοναδα να ειχε παρει ακομη ο ΓΑΠ, η τωρινη τερατωδης συγκυβερνηση θα ειχε 153 εδρες και όχι 162.Kαι εσύ ρε Άλεξ είσαι δεξιός αλλά ψήφισες ΓΑΠ το ξέχασες;
ωραιοςΕιμαι με αυτούε που λένε ΟΧΙ στα τέσσερα.
στις τελευταίες εκλογές είπαν ΝΑΙ στα τέσσερα περίπου 2.100.0000
ΟΙ υπόλοιποι απο τους 6.200.000 είπν όχι.
Οποτε θα ξεκινήσουμε με τα πρώτα 2.100.000 να τα πηγαίνουμε γαμιώντας ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ και βλέπουμε......
Να το περιμενεις τυπε αυτο απο τους ΑΝΕΛ. Ο Καμμενος τα εχει παρει με ολα αυτα + οτι πηγαν να τον φανε στις δημοσκοπησεις. Δεν του βγηκε ομως. Κατσε να γινουν πρωτα οι προγραμματικες δηλωσεις.ανελ ζήτησαν λογιστικό έλεγχο σχετικά με το χρέος και για το αν φουσκώθηκε το έλλειμα επί ΓΑΠ
[size=30pt]ΣΚΑΣΕ ΠΑΠΑΖΟΛΗ[/size]μωρη κοτα μαδημενη
εαν ισχυει,που ισχυει γιατι να δινουμε 5 χρονια κωλο,να ψωμολυσαει ο κοσμος δηλαδη, για τις τραπεζες?εεε?
αστοδιαλο δοσιλογοι πουλημενοι νενεκοι,,,
εχω σωληνάρια απο τη ΝΑΣΑ για 2 χρόνια. ΤΗ Γ Α Μ Η Σ Α Τ Ε λέμε[move][size=20pt]ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ[/size][/move]
Το φυσας και δεν κρυωνει εεε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαΩς ψηφος τακτικης. Μιση μοναδα να ειχε παρει ακομη ο ΓΑΠ, η τωρινη τερατωδης συγκυβερνηση θα ειχε 153 εδρες και όχι 162.
Οικοπεδο φιλέτοκι εγω εχω μπερδευτεί, ποιος θα μας στηριξει τελικα? ο ομπαμα ή ο πουτιν
Τοση ζητηση εχουμε ?
εισαι εντελως [size=10pt][size=10pt]βλακας [/size][/size][size=30pt]ΣΚΑΣΕ ΠΑΠΑΖΟΛΗ[/size]