1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ποιοι ειστε εσεις τύπε?
Ελα απλά μαθηματικά.
Ποιοι ειστε εσεις τύπε?
Σε μια ενδεχομενη αναμπουμπουλα παντα τσιναει αυτος που θα χασει τα περισσοτερα... Ενας φτωχος τι εχει να χασει??? Μια χωρα που δεν εχει βιομηχανια τι εχει να χασει??? Οπως εδω στο θρεντ... αυτοι που τα βλεπουν οκ μαλλον δεν εχουν να χασουν πολλα,τσινανε αυτοι που εχουν να χασουν τα περισσοτερα.. (μαλλον ο Αλεξ71).... Αυτο συμβαινει τωρα με τους Ευρωπαιους... αν γινει κανενα αστειο αυτοι θα χασουν περισσοτερα απο οσα θα χασουμε εμεις...
πολυ σωσταΣε μια ενδεχομενη αναμπουμπουλα παντα τσιναει αυτος που θα χασει τα περισσοτερα... Ενας φτωχος τι εχει να χασει??? Μια χωρα που δεν εχει βιομηχανια τι εχει να χασει??? Οπως εδω στο θρεντ... αυτοι που τα βλεπουν οκ μαλλον δεν εχουν να χασουν πολλα,τσινανε αυτοι που εχουν να χασουν τα περισσοτερα.. (μαλλον ο Αλεξ71).... Αυτο συμβαινει τωρα με τους Ευρωπαιους... αν γινει κανενα αστειο αυτοι θα χασουν περισσοτερα απο οσα θα χασουμε εμεις...
ανταγωνιστικοτητα τυπε .εισαι ανενημερωτος...Ισοτητα. Όχι θα έχουμε εσένα να πίνεις 5 ευρώ καφέ και ό άλλος θα βγάζει 10ευρώ την ημέρα και θα του λες "ζήσε εσύ με ψίχουλα για να περνάω εγώ καλά"
παρε τον πουλο αν δεν σου αρεσει
Θεε μου, είναι βλακες. Τι μας περιμενει.
Συριζα εγινες τύπε?
εσυ τωρα το θυμήθηκες......?ποια πολιτικη ρε τυπε;
ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι το 2010 πτωχευσαμε;
αυτο εγινε ηδη,,,παρε τον πουλο αν δεν σου αρεσει
Να δεις που θα τα καταφερει ο Τσιπρας και σε βλεπω να αποχαιρετας τον κοσμο και να εχεις ακομη τον τσιπρα πρωθυπουργο,ειναι και νεος.Καλα ρε μαν εσυ δεν ελεγες οτι ψηφισες συριζα καποτε.
Δεν ειναι αναγκη να το παραδεχτη...το ξερουμε και του το λεμε ηδη ολοι μας.Κανει ομως πως δεν ακουειΡε ασε τις στρεψοδικιες, σε μενα δεν πιανουν. Αν εχεις αρχιδια απαντα. Για τους συνανθρωπους που εξαθλιωνονταν ειπες κουβεντα; Σε προβλημτισε η εφαρμογη αυτης της πολιτικης; Αλλιως παραδεξου οτι εισαι ενα αναλγητο γαλαζιο κομματοσκυλο.
Τι σε νοιαζει εσενα εξαλλου, δεν μενεις εδώ. Ηρθες, μας εβαλες το ζαβο στο σβερκο και μετα θα την κοπανησεις.ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ.
Εσυ είσαι ρανερ απ μαλάκας όμως.
Kαι εσύ ρε Άλεξ είσαι δεξιός αλλά ψήφισες ΓΑΠ το ξέχασες;Συριζα εγινες τύπε?
Εισαι από τους δεξιους που ψηφισαν Συριζα για να τραγουδάνε καποιοι το βραδυ τον υμνο του ΕΑΜ?
Περιφημα. Περαστικά σου.
να σου φερω το cd με τα τραγουδάκια?............. ;)Συριζα εγινες τύπε?
Εισαι από τους δεξιους που ψηφισαν Συριζα για να τραγουδάνε καποιοι το βραδυ τον υμνο του ΕΑΜ?
Περιφημα. Περαστικά σου.
Σε μια ενδεχομενη αναμπουμπουλα παντα τσιναει αυτος που θα χασει τα περισσοτερα... Ενας φτωχος τι εχει να χασει??? Μια χωρα που δεν εχει βιομηχανια τι εχει να χασει??? Οπως εδω στο θρεντ... αυτοι που τα βλεπουν οκ μαλλον δεν εχουν να χασουν πολλα,τσινανε αυτοι που εχουν να χασουν τα περισσοτερα.. (μαλλον ο Αλεξ71).... Αυτο συμβαινει τωρα με τους Ευρωπαιους... αν γινει κανενα αστειο αυτοι θα χασουν περισσοτερα απο οσα θα χασουμε εμεις...
κολησε του ...θα φας καλαΣυριζα εγινες τύπε?
Περιφημα. Περαστικά σου.
εκανε τέτοιο πράμα ο μπερδεμένος? :o :o :o :o :o :oKαι εσύ ρε Άλεξ είσαι δεξιός αλλά ψήφισες ΓΑΠ το ξέχασες;