politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.668
- Πόντοι
- 1.706
νοιάζεσε[size=14pt]αι[/size] για την υγεία μου????
... και για την ορθογραφία σου.
νοιάζεσε[size=14pt]αι[/size] για την υγεία μου????
στο προσκύνημα και στα 4 είσαι εσύ ειδικός
εμείς οι κομμουνιστές είμαστε περήφανοι με ψηλά το κεφάλι χωρίς να παρακαλάμε
στο προσκύνημα και στα 4 είσαι εσύ ειδικός
εμείς οι κομμουνιστές είμαστε περήφανοι με ψηλά το κεφάλι χωρίς να παρακαλάμε
και άλλοι σύντροφοι θήτευσαν στην κνε αλλά προτιμούν να πεθάνουν παρά να πουλήσουν την ιδεολογία τους όπως και έκανε ο τσίπρας
Τα δικαιουνται τυπε. Με 1000 και ευρω το μηνα μονο, τα δικαιουνται. Εχουν ακριβηνει τα ρυζια και τα μακαρονια που εχει η δωρεαν σακουλα.Ουυυ, τη σακουλα ομως με τα αγαθα από την ΕΕ μια χαρά θα τα παρετε υποκριτές!!!
H ταφοπλακα θα ερθει με το κοψιμο των συντάξεων και το αφορολόγητο. Και θα ειναι και βαριά.Ο Αλέξης προοδευτικός όπου του λένε, αλλά παραλληλα εξιντώνει ενα ολόκληρο λαό.
Πόσο θα τραβήξει αυτό, φυσικα απο μητσοτάκη δεν περιμένω τίποτα,
Νομίζω έχει ριζώσει ο σύριζα όπωςπαλια ο Ανδρεας.
Νικολα δες εδώ την κομμουνιστρια κ. Μπαζιάνα, πηρε κανονική αδεια σήμερα από το ΕΜΠ για να ξεναγήσει τη δούκισσα της Κορνουάλης... ευτυχως που η επισκεψη δεν ηταν 5/7 που συνηθως κλαίει...![]()
![]()
To Μουσείο Μπενάκη επισκέφτηκαν Μπαζιάνα και Καμίλα
Η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει στη σημαντική αυτή συλλογή τη δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία έχει εκδηλώσει την αγάπη της για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, όπως άλλωστε και ο πρίγκιπας Κάρολος
Κλαίμε όλο το χρόνο εκτος απο 5/7 για να μην ενοχλούμε περιστερανα κάνουμε και εκείνη την ημέρα αργία, να κλαίμε όλοι μαζί?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε πως δεν περιμένεις τίποτα; Είπε πρόσφατα το 9-5 στην ίδια εργασία είναι ξεπερασμένο!Ο Αλέξης προοδευτικός όπου του λένε, αλλά παραλληλα εξιντώνει ενα ολόκληρο λαό.
Πόσο θα τραβήξει αυτό, φυσικα απο μητσοτάκη δεν περιμένω τίποτα,
Νομίζω έχει ριζώσει ο σύριζα όπωςπαλια ο Ανδρεας.
Ε πως δεν περιμένεις τίποτα; Είπε πρόσφατα το 9-5 στην ίδια εργασία είναι ξεπερασμένο!
τι δουλεια κανεις εκτος απο τρολ της νδ??Εγω ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ δεν ειμαι και ουτε προκειται να γινω. Και ετσι θα σε σκιζουμε οσοι ειμαστε ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ανθρωποι στην κοινωνια.
τι δουλεια κανεις εκτος απο τρολ της νδ??
ειναι μυστικο δηλαδη??Κάτι έχω κάνει και γω στη ζωή μου. Και συνεχίζω. ;)
Κλαίμε όλο το χρόνο εκτος απο 5/7 για να μην ενοχλούμε περιστερα