tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ετσι είναι μαν. Είτε Νικόλιος =ΣΥΡΙΖΑ είτε Γιαννάκης= πασοκος κτλπ. Αλήθεια καιρό έχω να τον δω τι έπαθε αυτός;
πενθεί τον θάνατο του Κουρή
Ετσι είναι μαν. Είτε Νικόλιος =ΣΥΡΙΖΑ είτε Γιαννάκης= πασοκος κτλπ. Αλήθεια καιρό έχω να τον δω τι έπαθε αυτός;
Αχαχαχαχα καλό.πενθεί τον θάνατο του Κουρή
Η Ζωή θα κάνει την έκπληξη > 10% χασούρα στον μαλακΑλέκο
Από τα πασόκια θα επιστρέψει τουλάχιστον ένα 7ράκι στο τσαρδί τους,
και ένα ακόμη σοβαρό ποσοστό θα μοιραστεί σε ΝΔ-ΚΚΕ-Χ.Α κτλπ.
Μέχρι 12-14% θα πάει το συριζα , με αισιόδοξες προβλέψεις..
ίσως όμως κυλήσει στο 4-5%,
άλλωστε κάπως έτσι ισοπεδώθηκε και το πασοκ του γαπ
Έκθεση της EUROBANK λέει ότι από το 2011-2017 χάσαμε σαν νοικοκυριό 32,5 δις ευρώ.
Θα έρθει ο Κυριάκος μετά τον Αλέξη να μας τα δώσει πισω
τα επιδοματα θα αυξηθουν ανεξαρτητως το ποιος θα βγει
επισης και οι εισφορες και οι φοροι θα παραμεινουν πλην αυτων των μεγαλων επιχειρησεων
δ.υ. δεν θα απολυθουν πλην ενος τυπικου συμμαζεματος και να καταργηθουν υπηρεσιες των οποιων οι δ.υ. ειτε θα συνταξιοδοτηθουν ειτε θα μεταταχθουν
οι συνταξεις θα πανε σε επιπεδο επιδοματος και οι μισθοι λιγο ψηλοτερα
οι δε μισθοι και να αυξηθουν δεν θα εχει νοημα αφου θα μηδενισθει το αφορολογητο
κατα τα αλλα φαγωθειτε μεταξυ σας![]()
![]()
Μια χαρά μπορεί να κυβερνήσει ,η νδ του κουλ μπορει να βγει για λιγο πρωτο κομμα αλλα δεν θα κυβερνησει
η νεα συγκυβερνηση θα ειναι συριζανελ + νεο κομμα καραμανλικων + κιναλ + κρανιδιωτης δλδ μια πιο δεξιοστροφη κυβερνηση με μνημονιακα χαρακτηριστικα χωρις την νδουλα
ρε τούβλο εργάζομαι και παράγω έργο
σε ποια ευρωπαική χώρα και σε ποιο οικονομικό μοντέλο οι συντάξεις πρέπει να είναι υψηλότερες από το μισθό???????
μόνο αυτά παίρνει?
παντού χωμένοι είναι όλοι τους, όπου έχει επιδόματα, τζάμπα συσσίτια, τζάμπα διακοπές, τζάμπα μετακινήσεις κλπ...
Υπουργός Εξωτερικών και βλέπουμε.
Κάτσε ρε συ, δεν είναι όλα ρόδινα.
Να, για παράδειγμα ξέρεις τι χουνέρι τους κάνουν όταν τους δίνουν τροφιμα, σαμπουάν και κωλόχαρτο;
Τους τα δίνουν σε σακούλα με τη σημαία της ΕΕ, ρε φίλε. Ετσι για να τους τη σπάσουν!
ΥΓ. Πες και εσύ κάτι σύντροφε Νικολιό. Ολο εγώ θα σε υπερασπίζομαι;
Νικολιό, είναι βαριά η στρογγυλή σφραγίδα;
Μην το παρακάνεις όπως τότε που ήσουν συμβασιούχος στη ΔΕΗ και έπαθες τενοντίτιδα.
(Βέβαια τότε η τενοντίτιδα δεν σε εμπόδισε να σκάβεις το χωράφι σου τις μέρες της αναρρωτικής άδειας.)
Κάτσε ρε συ, δεν είναι όλα ρόδινα.
Να, για παράδειγμα ξέρεις τι χουνέρι τους κάνουν όταν τους δίνουν τροφιμα, σαμπουάν και κωλόχαρτο;
Τους τα δίνουν σε σακούλα με τη σημαία της ΕΕ, ρε φίλε. Ετσι για να τους τη σπάσουν!
ΥΓ. Πες και εσύ κάτι σύντροφε Νικολιό. Ολο εγώ θα σε υπερασπίζομαι;
22 με 31 μαίου ανάλογα την περιοχή θα γίνει η διανομή ΤΕΒΑ στην αθήνα
όλοι οι δικαιούχοι να προσέλθουν την ώρα του ραντεβού που λέει το σμσ
να φέρουν έξτρα σακούλες γιατί θα μοιραστεί έξτρα φαγητό καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής
όσοι εργάζονται μπορούν να στείλουν άλλον μέσω εξουσιοδότησης σε κεπ
ας ελπίσουμε να μην μας έχουν πάλι τις εμετικές σακούλες της ΕΕ
νοιάζεσε για την υγεία μου????
αυτήν την φορά θα σας βάλουν να τις προσκυνήσετε κιόλας
Τυπε εφοσον θα εχει φαϊ μεσα ,πιο βαθυ προσκυνημα και απο θεουσα θα κανουναυτήν την φορά θα σας βάλουν να τις προσκυνήσετε κιόλας
στο προσκύνημα και στα 4 είσαι εσύ ειδικός
εμείς οι κομμουνιστές είμαστε περήφανοι με ψηλά το κεφάλι χωρίς να παρακαλάμε