sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
πότε ήταν η τελευταία φορά που έχεις πάει τα εξάρχεια?
Χτες με τους οριτζιναλ αριστερούς
ματσουκώσαμε όσους σιγόνταραν αντιδραστικό συριζα.
πότε ήταν η τελευταία φορά που έχεις πάει τα εξάρχεια?
Χτες με τους οριτζιναλ αριστερούς
ματσουκώσαμε όσους σιγόνταραν αντιδραστικό συριζα.
λες ψέμματα μπάχαλα γίνονταν γύρω από το πολυτεχνείο
μεταξύ μπάτσων αναρχικών
Καλα οκ. Επειδή έχω φίλους που μένουν εκεί γύρω τα ίδια γινόντουσαν πάντα. Ποιο πολύ τώρα γιατί η αστυνομία προκαλεί!
Υπερμνημονιάκιας συριζάκος να λέω ψέμματα δεν είμαι , εσύ είσαι.
Όσοι λίγοι ήσαν με την αυγή στην κωλότσεπη πάθανε ατύχημα.
Η tv δείχνει λίγα από όσα γίνανε πέριξ.
Α μάλιστα !!
έχεις φίλους που ...μένουν εκεί γύρω
και προκαλεί η ..απούσα αστυνομία..
Και αυτοί που υπογράφουν τα αντίθετα
με ονοματεπώνυμα
και με εξαρχιώτικες
διευθύνσεις
δεν ξέρουν...
κομμουνια ειναι οι του δντ?
διαβασε τα reviews του δντ για να διαπιστωσεις αυτα που λεω (και μια απο τις κυριες αιτιες της φοροδιαφυγης μαζι με αυτη με τη μηεισπραξη φορου απο πολυεθνικες και εταιριες μεγαλων συμφεροντων τυπου βαρδινογιαννη)
το μοντελο των πολλων μικρων επιχειρησεων και του ενος εκατομμυριου ελευθερων επαγγελματιων χωρις να υπαρχει ανιτστοιχος εξαγωγικος ογκος απλα ειναι χρεωκοπικο
το δημοσιο εχει τις μικροτερες δαπανες σε σχεση με την ευρωπη σε διοικητικο προσωπο σε καιρια ποστα (κτηματολογιο,εφορια,υπουργεια), σε υγεια-παιδεια,στοχευμενες δαπανες σε αναξιοπαθουντες,ανεργους και επιδοματα τεκνων
αυτο που αυξανει τις δαπανες ειναι το υψηλο κοστος για την κομματοκρατια (νομικα προσωπα δημοσιου δικαιου,βουλη,εκατομμυρια για τα κομματα,δαπανες για δημους),επιχορηγησεις ταμειων απο τον προυπολογισμο για συνταξεις,στρατο + αστυνομια +παπαδαριο
παρολα αυτα οι σημερινες δαπανες του κρατους ειναι στον μεσο ορο και πιο κατω απο την υπολοιπη ε.ε.
ρε τούβλο κανείς δεν κυκλοφορούσε με την αυγή στη κωλότσεπη
η ματάδες τη στήνουν στη χαρ τρικούπη στα γραφεία του πασοκ και στη τοσιτσα οταν μπαίνουν εξάρχεια ξεκινούν τα μπάχαλα λογικό
η ματάδες τη στήνουν στη χαρ τρικούπη στα γραφεία του πασοκ και στη τοσιτσα οταν μπαίνουν εξάρχεια ξεκινούν τα μπάχαλα λογικό
Απάντησέ μου σε αυτό
1. Πως ορίζεις τι είναι "κράτος". Δωσε ορισμό.
2. Οι δαπάνες είναι στο μέσο όρο και πιο κάτω αλλά η φορολογία ειναι κορυφαία; Και που πάνε όλα αυτά τα λεφτά; Επίσης, αυτό που λες προκύπτει με βάση απόλυτο νουμερο ή ποσοστό επι του ΑΕΠ;
Οταν απαντήσεις σε αυτά τα 2, θα μιλήσουμε.
Ειτε εισαι βλακας ειτε εισαι μεγαλος βλακας. Ειπα εγω οτι δεν συμβαινουν αυτα τα σκηνικα? Ειπα εγω οτι οι πολιτες εχουν αδικο? Μεγαλε παρτο αλλιως το θεμα γιατι τα 0,60 δεν ειναι αρκετα. Ζητα αυξηση. Οσο για την Αστυνομια ιδια δυναμη με τοτε ιδια εχει και τωρα.Α μάλιστα !!
έχεις φίλους που ...μένουν εκεί γύρω
και προκαλεί η ..απούσα αστυνομία..
Και αυτοί που υπογράφουν τα αντίθετα
με ονοματεπώνυμα
και με εξαρχιώτικες
διευθύνσεις
δεν ξέρουν...
Kαλα μην παιρνεις φορα. Απλα οι πιο πολλοι ΔΥ δεν ψηφίζουν ΝΔ γιαυτό τους παιρνει να κανουν μεταρρυθμίσεις αλλιως δε θα κανανε τιποτα.
Σωστος. Άλλο Δ και αλλο ΝΔ! Εγω ειχα μεινει στην Α και τη Β.Τύπε μου η Δ γράφω όχι η ΝΔ.
Η Δ είναι η τελευταία γκόμενα του Νικολιού που δουλεύει 12ωρα και τα ΣαββατοΚύριακα διαβάζει ή κάνει σεμινάρια.
Ο Νικολιός τη ψήνει να απολυθεί και να ροκανίζει ΚΕΑ.
Ε, πως να το κάνουμε, δεν ταιριάζουν.
Στο συμπέρασμά σου συμφωνώ εν μέρει.
Κωλοχανάδες θα βρεις σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
Απλά οι άλλοι τους ανέχονται για τα ψηφαλάκια και προσπαθούν άτολμα να τους περιορίσουν ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το ξυσταρχίδιασμα και την επιδοματοφαγία την έκαναν σημαία.
η φορολογια ειναι μεγαλη γιατι 1)το εισοδημα επεσε οποτε καλεισαι να πληρωσεις περισσοτερα με μικροτερο μισθο συν οτι κανεις δεν πληρωνε φορους στην ελλαδα και το αφορολογητο οριο ηταν πολυ υψηλο (μεγαλυτερο και απο αυτο της αγγλιας!) (κυριως επι μπουλη)
οι φοροι στο μεγαλυτερο μερος τους πηγαινουν κυριως στο τσονταρισμα του κρατους στις συνταξεις του ιδιωτικου τομεα και πολυ λιγοτερο του δημοσιου και κατα 1/4 μονο για το κοστος του δημοσιου (συμπεριλαμβανοντας και το κομματικο κρατος)
υπαρχουν δαπανες και δαπανες
μπορεις να κοψεις το σκληρο κομματικο κρατος και να περιορισεις τις δαπανες στο κατεξοχην αντιπαραγωγικοτερο κομματι του δημοσιου (στρατος + αστυνομια + παπαδαριο) βαζοντας τους να βγουν στην συνταξη στα 67 και τους νυν συνταξιουχους να τους επαναφερεις στην υπηρεσια βαζοντας τους να λαμβανουν μικροτερο μισθο απο την συνταξη που λαμβαναν, να παγωσεις προσληψεις και η επιπτωση στην ζητηση και στην κοινωνια να ειναι μικρη και μπορεις να κοψεις δαπανες οι οποιες θα εχουν μεγαλο κοστος οπως γινοταν επι σαμαρα
εδω μειωσαν τις δαπανες στην υγεια παγωνοντας τις αγορες αναλωσιμων και τις προσληψεις προσωπικου γιατι γινοταν του κουτρουλη ο γαμος στις προμηθειες νοσοκομειακου υλικου και μηχανηματων (ανδρας Γιαννακου) επι χρονια
Ωραια - απάντησέ μου ομως τι ορίζεις ως "κράτος" γιατί εχω την εντύπωση οτι ο ορισμός σου διαφέρει απο το δικό μου. Και φυσικά, αμφισβητώ όσα γράφεις. Με βαση τον ορισμό μου, ο Ιδιωτικος Τομέας στην Ελλάδα εργάζεται για να πληρώνει τους τεμπεληδες ΔΥ που παρασιτούν. Το να βαφτιζεις "αντιπαραγωγικό" τις Ε.Δ και την Αστυνομία, σε καθιστά ανόητο και εμπαθή.
Επισής απάντησε και στην άλλη ερώτηση γιατι αμφισβητώ τα περι κάτω του μέσου όρου στην ΕΕ
υπαρχουν δαπανες και δαπανες
μπορεις να κοψεις το σκληρο κομματικο κρατος και να περιορισεις τις δαπανες στο κατεξοχην αντιπαραγωγικοτερο κομματι του δημοσιου (στρατος + αστυνομια + παπαδαριο) βαζοντας τους να βγουν στην συνταξη στα 67 και τους νυν συνταξιουχους να τους επαναφερεις στην υπηρεσια βαζοντας τους να λαμβανουν μικροτερο μισθο απο την συνταξη που λαμβαναν, να παγωσεις προσληψεις και η επιπτωση στην ζητηση και στην κοινωνια να ειναι μικρη και μπορεις να κοψεις δαπανες οι οποιες θα εχουν μεγαλο κοστος οπως γινοταν επι σαμαρα
εδω μειωσαν τις δαπανες στην υγεια παγωνοντας τις αγορες αναλωσιμων και τις προσληψεις προσωπικου γιατι γινοταν του κουτρουλη ο γαμος στις προμηθειες νοσοκομειακου υλικου και μηχανηματων (ανδρας Γιαννακου) επι χρονια